Keskiviikko 21.8.2019

Maksullinen yliopisto alkaa Suomessa – 5 000 € / vuosi

Luotu: 
16.6.2011 12:16

Virolainen Estonian Business School aloittaa maksullisten yliopisto-opintojen tarjoamisen Suomessa. EBS perustaa ensimmäisen koulutusohjelmansa Helsinkiin. Ohjelmassa voi opiskella kauppatieteen kandidaatiksi tai maisteriksi.

Yliopisto tarjoaa 5 000 euron lukuvuosimaksua vastaan EU-kelpoisia, eli nk. Bolognan prosessin mukaisia standardoituja opintoja. Opintoja valvovat EU ja Viron opetusministeriö. Opinnot vastaavat suomalaisten yliopistojen opintoja.

EBS:lla Tallinnassa opiskelee tällä hetkellä noin 70 suomalaista opiskelijaa.

Opisto ryhtyy ottamaan uusia opiskelijoita kaksi kertaa vuodessa: keväällä ja syksyllä. Vaatimus korkeakoulupaikkaan on englanninkielen taito ja ylioppilastutkinto. Valinta perustuu opiskelijan haastatteluun.

Jaa artikkeli:

Kommentit

IsoKimppuLimppuja

Eikös näitä kaupustelijoita ole jo ihan tarpeeksi näissä nykyisissä kauppakouluissakin? Tieteestähän ei voi puhua, sillä niin on markkinat jälleen sekaisin kuin...Laskento ja kaupassakäynti opitaan jo alakouluiässä.
Pelkkää tietämättömien rahastusta ja oppiarvojen myyntiä. Halvemmalla kauppamestarin arvon saa Venäjältä nettiosoitteesta, jota en nyt juuri muista.

salakankee

sen paremmin vääntämään, mutta se titteli se houkuttaa.
Kauppakorkeakoulun tällä hetkellä merkittävin osaamisalue on rahoituksen koulutuspaketti. Sitä osataan arvostaa niissä piireissä jotka jotakin jostakin tietävätkin.

Maa joka joutuu taloudellisiin vaikeuksiin, on usein esimerkki siitä, ettei siellä asu eikä elä yhtään rahoituseksperttiä tai henkilöä joka rahasta jotakin ymmärtäisi

TSV

Tuli hyvät naurut...

Osuit kyllä asian ytimeen, itseasiassa tällä Viron tutkinto kannattaisi ehdottomasti ihmisten tehdä, ensin kandi, olla pari vuotta duunissa ja tehdä masteri vaikkapa jossain muualla (yksityisessä) avautuu nuo työmarkkinatkin eri tavalla eikä pidä hukata aikaa missään virkamiesruotsissa.

keskikiukkuinenmies

siis jos on rahaa ja on niin lahjaton ettei pääse edes kauppatieteitä opiskelemaan Suomessa niin rahalla hoituu.
Tosin ostaisin tutkinnon hiukan kunniallisemmasta koulusta.