Maanantai 25.9.2017

Poliisi IS:lle: Terrorismiepäilyistä vangittu mies ja nainen

Jaa artikkeli:
Luotu: 
17.9.2011 10:18
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Arkistokuva.

Poliisin mukaan terrorismirikosten valmistelusta on epäiltynä mies ja nainen. Poliisi kertoo Ilta-Sanomille, että epäilyjen seurauksena vangitut ovat Suomen kansalaisia, mutta taustaltaan somalialaisia.

Heidät pidätettiin epäiltynä terrorismin tukemisesta. IS:n tietojen mukaan mitään iskuja ei tiettävästi ole kaavailtu Suomeen, vaan henkilöiden epäillään keränneen rahaa ja värvänneen henkilöitä terrorismin tukemiseksi.

Suojelupoliisin mukaan terrorismin valmistelu on ollut tyypillisesti välillistä, mutta kahden henkilön vangitseminen merkitsee, että tilanne on koventunut.

- Välilliseen toimintaan lasketaan mukaan jotkut ihmissuhteet, joiden perusteella suomalaisia naisia ovat tuoneet terrorismiin sekaantuneita ihmisiä Suomeen vierailemaan, suojelupoliisista kerrotaan lehdelle.

 

Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

jii

kansalaisuus todellakin edistää integraatiota näköjään. mitäköhän nämäkin olisivat keksineet jos ei olisi Suomen passia annettu?
no, nyt he tulevat olemaan ilonamme ja työvoimapulaa helpottamassa koko loppuelämänsä mikäli niin valitsevat, Suomen kansalaistahan ei enää mhinkään karkoiteta.

kaarna

mahdollinen syy myös maan avokätisessä rahansyytämisessä eri tavoin mamuille tässä tapauksessa somaleille mahdollistaa tämän rahanjaon eteenpäin koska töitä ne eivät juurikaan tee ja työtä tekemällä ei suomessa siinä määrin rikastu että sitä jaettavaksi muualle riittäisi joten muuten tämä varainkeruu ei liene mahdollista paitsi tietysti rosvoamalla lisäksi..värvääminen tietysti helpohkoa kun aikaa loisia on vaikka kuinka ja paljon ja siinä samalla järjestellä kytköksiä eri ryhmittymien välille myös rajojen ulkopuolelle.

Hilda K.

kunnassa täydellisessä mediahiljaisuudessa. Terroriepäily vedetään viemään huomiota tästä todellisesta uhkasta. Suomea sidotaan kestämättömään pysyvään itsemääräämisoikeuden menetykseen EVM:n varjolla.
EU on poliisivaltio, jonka yksi periaate ovat väestöjen yhdistämiset ja kaiken kansallisen itsenäisyyden kitkeminen alusvaltiosta. Tähän meitä viedään viltin alla näinä päivinä.
Kerrassaan loistavia puheenvuoroja poiminnoissa etenkin Vesa-Matti Saarakkalalta:
http://hildakoo.blogspot.com/2011/09/kansanedustaja-perustuslain.html

jounihalonen

Huomatkaa, että tämä on ajankohdan katsannosta varmaankin osa sumutusoperaatiota, jolla pelotellaan kansaa ja viedään huomiota kansanvaltaa ja Suomen itsenäisyyttä kaventavasta meneillään olevasta perustuslain muutosprosessista. EU-liittymistäkin pohjustettiin pelottelulla.

Hilda olikin jo esittänyt saman huomion.

semi

Yhtä looginen ajatus että jos mersu kolaroi ilomantsissa niin sillä tapahtumalla koetetaan viedä huomio pois saabin konkurssiin ajautumisesta.

Mitä tulee eduskunnan Bryssel politiikan suunnanmuutoksiin keskustelun puuttuminen johtuu siitä että media ei otsikoi kyseistä aihetta, näiden otsikoiden alle mekin sitten kirjoitelemme aiheesta. Kun otsikkoa ei ole ei tule myöskään aiheesta kirjoittelua.