Sunnuntai 24.9.2017

Veronpalautusten virhe: ”Älä tee mitään”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
2.12.2011 08:28
Päivitetty: 
2.12.2011 08:34
  • Kuva: Nordea
    Kuva
    Moni hämmästyi tänään aamulla tarkastaessaan tilinsä saldon.

Nordea-pankki korjaa parhaillaan virheitä veronpalautusten maksussa. Osa pankin asiakkaista on saanut tililleen kaksinkertaiset palautukset.

–Pankki korjaa virheelliset maksut eikä asiakkaiden tarvitse tehdä mitään, kertoo Nordea.

Aiemmin Vakuutus- ja rahoitusneuvonta Fine tiedotti Ylen välityksellä, että väärin maksettuja rahoja ei saa käyttää.

Nordea käynnistää oikaisuajot niin pian kuin mahdollista.

Veronpalautusten virheiden lisäksi Nordean välittämissä maksuissa on viiveitä. Myöhässä olevien maksujen joukossa on palkkoja ja eläkkeitä. Yhtiö pahoittelee asiakkaille aiheutunutta haittaa sekä hämminkiä ja yrittää selvittää virheiden syyn.

Tapiola-pankissa veronpalautukset ovat myöhässä.

–Rahat ovat kyllä tulossa tileille. Tarkkaa aikaa emme vielä tiedä, mutta tiedotamme heti kun ajot ovat päättyneet ja veronpalautukset kirjautuneet tileille, kertoo Tapiola sivuillaan.

Veronpalautukset maksetaan tänään.

Yritykset: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

PetSu

Kävin aamulla repimässä seinästä tuohta samalla, kun kävin hakemassa tuoretta leipää ja lehden. Jos Nordean väärin minullle antamaa rahaa lähti mukaan, niin hakekaa se Pedrolta ja Lolilta. Pullakauppias ja lehtimyyjä n.4000km. etelään Stadista. Siinä koordinaatit. En todellakaan tiennyt asiasta mitään.

balidomi

muinoisilta opiskeluajoilta yli yön lainauksesta kertovat luennot. Pankki lainaa rahojaan toiselle pankille aikaeron verran tai hiukan pitemmäksi ajaksi. Nyt on Nordea keksinyt käyttää tätä anaitsemiskeinoa veronpalautuksilla ja eläkerahoilla. Yksikin vuorokausi tietää kivaa tienistiä pankille. Jostainhan se on tuotto nyhdettävä.