Lauantai 18.11.2017

Mahamed Nur: Rikolliset maahanmuuttajat karkotettava Suomesta

Jaa artikkeli:
Luotu: 
16.3.2012 13:10

Maahanmuuttajakonsultti Mahamed Mahamud Nur toivoo rikollisten maahanmuuttajien karkotusta Suomesta.

- Moni maahanmuuttaja, joka on saanut pysyvän oleskeluluvan tai kansalaisuuden, on käsittänyt väärin, että heidän on mahdollista tehdä mitä vaan, ilman vakavia seurauksia. Jos tällaiset huonot ihmiset karkotettaisiin, heidän tekonsa ei leimaisi muita maahanmuuttajia rikollisiksi, vaan suomalaiset ymmärtäisivät, että täällä asuu myös paljon kunnollisia maahanmuuttajia, jotka rakentavat tätä yhteiskuntaa, Mahamed Nur kirjoittaa Puheenvuoro-blogissaan.

Somalialaistaustainen Mahamed Nur on asunut Suomessa parikymmentä vuotta. Hän on kuulunut kokoomuslaiseen Kansallisten Maahanmuutajien eli Kamujen hallitukseen. Hän oli ehdolla kunnallisvaaleissa Espoossa vuonna 2008.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Mahjong

Yksikin mätä omena pilaa koko korin. Tätähän tässä on yritetty puhua jo pitkään mutta kun tämä leimataan perussuomalaiseksi viisaudeksi niin sitä ei voida valtaapitävissä piireissä hyväksyä. Niin kauan kuin nykyinen hallitus on voimassa ei asiaan tule korjausta.

Metu

Katselen päivittäin Ruotsin tv-uutisia. Liki joka päivä on joku ampunut jonkun, tai räjäyttänyt poliisiaseman tms.

Malmö, Göteborg ym. ovat niin hirveässä tilassa, että kannattaa vähän katsoa.

Suomeen ei yhtä kontrolloimattomasti maahanmuuttajia, vaan niin, että heidät pystytään kotouttamaan Suomen ehdoilla.

Parikymmntä vuotta sitten oli valitusvirsi, että Suomen väkiluku laskee. Ei niin käynyt, vaan päinvastoin. Nyt on väkiluku kasvanut reippaasti, kiitos maahanmuuton, joka on suurempi kuin syntyvyys. Jäitä hattuun.