Lauantai 21.10.2017

Vaatimus: ”Wallin valtakunnanoikeuteen!”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
17.3.2012 11:00

Perussuomalaisten kansanedustajan Pentti Oinonen vaatii puolustusministeri Stefan Wallinin (r.) viemistä valtakunnanoikeuteen. Oinosen mielestä Wallin on tarkoituksenmukaisesti johtanut eduskuntaa harhaan antamalla totuudenvastaisia lausuntoja Puolustusvoimain uudistuksesta.

Wallin myönsi eilen Yle uutisille vaikuttaneensa poliittisesti siihen, että Dragsvikin ruotsinkielistä varuskuntaa ei lakkautettaisi. Aiemmin hän on kertonut varuskuntien lakkauttamispäätösten syntyneen puhtaasti sotilaallisista tarpeista.

Oinonen katsoo Wallinin toimien syöneen puolustusvoimien uskottavuutta ja laskeneen maanpuolustushenkeä.

Oinonen haluaa myös selvittää pääministeri Jyrki Kataisen (kok.) ja oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin aseman "Wallinin harhautusoperaatiossa", kuten Oinonen asiaa kutsuu.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini katsoi tänään Yle Ykkösaamussa, että Wallinin uskottavuus on jo mennyt.

Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Olaf17

....

Kyllä se oikeasti on nyt niin, että tämä hallitus on kaikkien aikojen pohjanoteeraus.

Oman edun, taloudellisen ja poliittisen, ajaminen on noussut täysin uuteen ennätykseen.

Ministerien, siis kansan palvelijoiden, taso on laskenut niin alas, että kohta alkaa olemaan jotakin Karpelaakin ikävä.

Nyt valtakunta tarvitsisi hallituksen, jolla olisi aidosti kansan antama valtuutus ja joka todella paneutuisi yhteiskuntamme oikeudenmukaiseen ja tasa-arvoiseen, itsenäiseen kehittämiseen.

Tässä tilanteessa, johon olemme ajautuneet, ainoa todellinen vaihtoehto olisi hajottaa eduskunta ja järjestää uudet vaalit.

Hallituksen tulisi erota heti ja asettaa toimitusministeriö hoitamaan välttämättömiä juoksevia (ei stubb/katainen lenkillä) asioita, kunnes järjestys olisi palautettu valtakuntaan.

muuan

...on tukenut ministeriä, saman aikaan kun häntä täällä sätiittiin tukemattomuudesta. Tämä seikka kuvaa sattuvasti tämän "kansan äänen" luonnetta. Mikään ei kelpaa, jos asennoidutaan valmiiksi kielteisesti. Tämähän on huomattu aina. Sellaisella kritiikillä ei ole painoa.

Aicos99

"Puolustusministeri Stefan Wallinin uskottavuus horjuu nyt aikalailla".

Dragsvikin varuskunnan osalta on parasta teettää tarkempi selvitys ja liittää selvityksewn muut varuskunnat,fuusio,lopettaminen-Kontiolahti on maantieteellisesti kaikista tärkein maa-alueiden ja rajan turvaaja-ja sen kohtalosta vallitsee lähes 100%:nen
mielipide-varuskunta tulee säilyttää!

Irrallisia mielipiteityä jopa tunnetasolla on niin paljon
Wallinin ratkaisuja,ohjailuja vastaan-ettei niistä tarvitse sanoa muuta kuin seen-"Katainen ei saa sotkea tätä asiaa-sen tulisi olla UTVA:n käsittelyssä-pian"!

Mitä sitten jos Venäjä kävelee rajan yli-ellei Kontiolahti ole puskurina? Ei kukaan saa nopeaa apua vaan kaikki menee heti nurin?

"Dragsvik on tärkeähkö mutta ei niin tärkeä-etteikö sitä voi fuusioida johonkin joukko-osastoon-komento kuuluu kuitenkin suomeksi ja ruotsia puhuvat miehet,sotilaat saavat laajemman kuvan maamme puolustamisesta-meri alue on otettava huomioon fuusion osalta-tai muuten".

Timo Soini on niin oikeassa kuin olla voi-monilta puuttuu oikea näkemys asiassa-kansanedustaja Ilkka Kanerva lienee puolustusvoimien osalta kaikista vahvin henkilö-eikö hänen näkemystä kannattaisi kuulla,nuoret kansanedustajat ja ministerit "eivät hallitse tilannetta kokemuksen puutteen takia-teoriat ja käytäntö ovat kaski eri asiaa".

"Tämä näkyy olevan poliittinen veto,ohjaus Wallinilta ja Katainen asettui tyhmyyttään Wallinia tukemaan-Miksi"?
Eikö Siilinjärven miehellä ole varuskuntien tuntemusta lainkaan"?

Aicos99

"Puolustusministeri Stefan Wallinin uskottavuus horjuu nyt aikalailla".

Dragsvikin varuskunnan osalta on parasta teettää tarkempi selvitys ja liittää selvitykseen muut varuskunnat,fuusio,lopettaminen-Kontiolahti on maantieteellisesti kaikista tärkein maa-alueiden ja rajan turvaaja-ja sen kohtalosta vallitsee lähes 100%:nen
mielipide-varuskunta tulee säilyttää!

Irrallisia mielipiteitä jopa tunnetasolla on niin paljon
Wallinin ratkaisuja,ohjailuja vastaan, ettei niistä tarvitse sanoa muuta kuin sen:"Katainen ei saa sotkea tätä asiaa-sen tulisi olla UTVA:n käsittelyssä-pian"!

Mitä sitten,jos Venäjä kävelee rajan yli, ellei Kontiolahti ole puskurina? Ei kukaan saa nopeaa apua vaan kaikki menee heti nurin?

"Dragsvik on tärkeähkö mutta ei niin tärkeä, etteikö sitä voi fuusioida johonkin joukko-osastoon; komento kuuluu kuitenkin suomeksi ja ruotsia puhuvat miehet,sotilaat saavat laajemman kuvan maamme puolustamisesta, merialue on otettava huomioon fuusion osalta tai muuten".

Timo Soini on niin oikeassa kuin olla voi-monilta puuttuu oikea näkemys asiassa-kansanedustaja Ilkka Kanerva lienee puolustusvoimien osalta kaikista vahvin henkilö-eikö hänen näkemystään kannattaisi kuulla,nuoret kansanedustajat ja ministerit "eivät hallitse tilannetta kokemuksen puutteen takia-teoriat ja käytäntö ovat kaksi eri asiaa".

Tämä näkyy olevan poliittinen veto,ohjaus Wallinilta ja Katainen asettui tyhmyyttään Wallinia tukemaan-miksi?
Eikö Siilinjärven miehellä ole varuskuntien tuntemusta lainkaan?

joonathan

Älkää idästä tulevia huomioiko sotilaallisessa mielessä sieltä tullaan vai rahatukko kourassa ostamaan suomesta asuntoja. Venäläisistä saadaan puskurivyöhyke maiden väliin. Ja kuka tietää kuinka innokkaasti he olisivat puolustamassa omaansa. Suomaliset saisivat tapella vaan keskenään kuka ruotsia puhuu. Jopa käydä hurjia kielisotia ilman, että koko maan tulevaisuus siitä järkkyisi. Parhaassa tapauksessa koko suomenkielinen armeija voitaisiin lopettaa.

KAI AUERO LISSABON

Kun olet niin harras katolinen niin varmaankin ymmãrrãrtãisit Portugalilaisen(vrt. Espanja) sanonnan joka pãtee myõs suomeen: "Idãstã ei tule hyviã tuulia eikã hyviã morsiusneitoja". Portugalin kuningas João I voitti tãysin ylivoimaisen Espanjan armeijan v. 1385 ja takasi itsenãisyyden. Tiedoksi myõs, ettã suomen pelastaja Marsalkka Mannerheim vastaanotettiin valtiomiehen oikeuksilla Portugaliin marraskuussa 1945, kun suuren sovieetin pelkurit pistivãt kokoon sotasyyllisyys valetta. Eli opetus sinulle Soini on, ettã katso lãnteen ei itããn.