Perjantai 19.7.2019

Perussuomalaisten yhteys äärijärjestöön: ”Merkittävissä asemissa”

Luotu: 
11.5.2012 10:16
Päivitetty: 
11.5.2012 10:20
  • Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
    Kuva
    Perussuomalaisten Matti Putkonen (kuvassa) kiistää, että puolueen jäseniä olisi mukana islaminvastaisen liikkeen toiminnassa. Alla Finnish Defence Leaguen viesti Putkoselle.
  • Kuva: Facebook / Finnish Defence League
    Kuva

Islaminvastainen liike Finnish Defence League haastaa perussuomalaisten johtoon kuuluvan Matti Putkosen toteuttamaan uhkauksensa ja erottamaan perussuomalaisista liikettä kannattavat jäsenet. FDL sanoo Putkoselle lähettämässään julkisessa kirjeessä, että ”puolueessanne ja sen merkittävissä asemissakin on monia ihmisiä jotka kannattavat liikettämme”.

Matti Putkonen sanoi eilen Ylen Spotlight-ohjelman haastattelussa, että perussuomalaiset ei halua olla missään tekemisissä Finnish Defence Leaguen kanssa.

–Me emme hyväksy tätä kyseistä järjestöä ja pidämme sitä yhteiskunnan kannalta todella vaarallisena, sanoo Matti Putkonen.

Putkonen kiistää, että FDL:ssä olisi perussuomalaisia jäseniä. Hänen mukaansa joitakin perussuomalaisia on liitetty liikkeen Facebook-ryhmään pyytämättä. Yksi heistä on Ylen mukaan kansanedustajan Juha Eerolan avustaja Ulla Pyysalo, joka on liitetty myös uusnatsijärjestö Kansalliseen vastarintaan. Pyysalo kertoo eronneensa ryhmästä.

–Jos siellä on joku, joka on tietoisesti liittynyt kyseiseen järjestöön, niin se ei sen jälkeen ole meidän jäsen, Putkonen linjasi selkeästi.

”Tiedämme, että puolueessanne ja sen merkittävissä asemissakin on monia ihmisiä jotka kannattavat liikettämme”

Finnish Defence League kehottaa Putkosta seisomaan sanojensa takana.

–Jotta uhoamisenne ei jäisi pelkäksi entisen ay-rabulistin logiikalla tehdyksi henkselien paukutteluksi ja koska tiedämme, että puolueessanne ja sen merkittävissä asemissakin on monia ihmisiä jotka kannattavat liikettämme, ovat närkästyneet verbaalista ripulistanne ja jakavat rauhanomaisen ja lakia kunnioittavan näkökantamme kansalaisen oikeuteen harjoittaa kritiikkiä lakia ja hyvää makua kunnioittaen, haluamme ottaa sanasta miestä ja haastamme teidät täten lunastamaan väittämänne ja erottamaan kaikki FDL:n jäsenet puolueestanne, liikkeen tiedotteessa todetaan.

FDL toteaa, että se ei ole ”persuvastainen liike”.

–Tämä haaste on osoitettu yksinomaan teille [Putkoselle] henkilökohtaisena haasteena saamaan puolueenne tuki uhonne taakse ja ryhtyä sanoista toimeen, FDL kirjoittaa.

Perussuomalaisten kansanedustajista muun muassa James Hirvisaari julistaa voimakkaasti islaminvastaista sanomaa. Mediakriittisyydestään tunnettu Hirvisaari kuvaa Facebook-päivityksessään Spotlight-ohjelmaa "täydeksi sonnaksi".

Finnish Defence League kertoo olevansa rauhanomainen ”ihmisoikeuksien kansalaisjärjestö, joka puolustaa peräänantamattomasti kaikkien ihmisten oikeutta protestoida ei-muslimien elämään tunkeutuvaa radikaalia islamia vastaan”. FDL:n mukaan radikaalilla islamismilla on ”kuristusote monen maan muslimeista”, ja tämän he haluavat Suomessa estää.

Suomen FDL ei tiettävästi ole syyllistynyt väkivaltaan. Sen esikuvan, englantilaisen English Defence League -järjestön jäseniä sen sijaan on pidätetty muun muassa pommiuhkauksista ja väkivaltaisuuksista sekä vangittu moskeijaan kohdistuneesta murhapolttoyrityksestä.

Jaa artikkeli:

Kommentit

_Ö_

Palataan "ääri"-sanan käyttöön sitten kun FDL-aktiivit ovat käyneet kiusaamassa turkistarhaajaa, kiinnittäytyneet kettingillä kirkonoveen tai tehneet polttopulloiskun liharekkaan.

Asioitaseuraava

Taistelu islamin leviämistä vastaan tapahtuu monella rintamalla. Tarjamme mielestä Agfanistanissa annettu uhri on arvokas. Kotimaan vastustus on rikollista. Saksa on aivan pulassa salafistien kanssa, jotka jakavat ilmaisia Koraaneja merkitäkseen reviirinsä. Mikä on totuus?

muuan

"...rauhanomaisen ja lakia kunnioittavan näkökantamme kansalaisen oikeuteen harjoittaa kritiikkiä lakia ja hyvää makua kunnioittaen..."

Tuollaista asiallista kritiikkiä saa toki harjoittaa mitä tahansa kohtaan, vaikka islamia tai muita uskontoja. Voiko kyseisenlainen järjestö olla vaarallinen? Tietysti voi, jos alun luonnehdinta ei ole todellisuutta.

Kritiikkiäkin toki saa kritisoida, mutta saako sitä harjoittavia erottaa mistään? Kyllä saa, jos lakia ei siinä rikota. Laillisuuden puitteissa saa jokainen valita kumppaninsa, jos ei halua itse heistä erota.

de comments

nuorisojärjestön avustuksista paperijäseniin osittain perustuvana? Toimitus haloo!!! Tämäkö uutisenne ohittaa nyt verovarojamme mahdollisesti väärin käyttävät nuorisojärjestöt? Missähän on toimittajien moraali? Onhan se tietysti fania peitellä maassamme tapahtuvien väärinkäytösten uutisointi ainakin silloin kun se liippaa läheltä toimittajan omaa aatemaailmaa, vai kuinka?

http://www.hs.fi/kotimaa/Ex-demarinuori+Nuorisoj%C3%A4rjest%C3%B6jen+j%C...

markiino

Parempi kuin ei tästä puhuta...

(vaikka todellisuudessa nämä demsu gangsterit pitäisi saada pidemmän tuomion kuin esim. Merisalo. Ainakin rikos maallikosta tuntuu isommalta)

Luultavasti rahoja ei edes vaadita takaisin.

Old Fargo

Jäsenistä ja "jäsenistä" on tänään puhetta :)

Kyllä päivän pääuutisen heitti Hesari. Nuorisojärjestöt ovat ilmeisesti väärentäneet jäsenrekistereitään. Esim. arpajaisiin osallistuneita kansalaisia on merkitty jäseniksi - ja sitten on pullistetulla "jäsenrekisterillä" haettu tukia:

http://www.hs.fi/kotimaa/Ex-demarinuori+Nuorisoj%C3%A4rjest%C3%B6jen+j%C...

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/hs-560-000-tilille-helpolla-nimikikall...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012051115560413_uu.shtml

"Sosialidemokraattisten opiskelijoiden (Sonk) entinen pääsihteeri Mikko Sauli sanoo lehdelle, että esimerkiksi Sonkin jäsenmäärässä oli vuonna 2008 "yli puolet ilmaa". Hän toimi tuolloin järjestön pääsihteerinä.

Saulin mukaan järjestön jäsenluettelo voi olla mitä vain.

- Kyse on petoksesta, ja kaikki osalliset tietävät sen, hän sanoo. --

Yksi demarinuorten entinen puheenjohtaja vahvistaa vääristelyn lehdelle nimettömänä.

Jäsenmäärä vaikuttaa määräytyviin tukisummiin. Järjestöt ilmoittavat luvun opetus- ja kulttuuriministeriölle, joka maksaa valtionavun." IL

Puolueiden kannatusrekisterit pitää tutkia, koska niiden perusteella annetaan isoja rahoja.

Jännä huomata, että isojen puolueiden tukijalehdissä ei tästä ole vielä kirjoitettu. Ehkä on vellit housuissa?

de comments

sitten työssä olevat toimittajat eivät omien arvojensa pohjalta katso mitään väärää tapahtuneen? Sen sijaan on kyllä uutisoitu perussuomalaisen yhteydestä johonkin ei rikolliseen toimintaan osallitumisesta. Kyllä täytyy sanoa että tämän nettilehden tarkoitushakuisuus oikein paistaa läpi ja on paistanut jo kauan.

Nyt olisi toimittajilla tuhannen taalan paikka ottaa yhteyttä Urpilaiseen ja ryhtyä painostamaan näissä "valejäsen" asioissa. Samaan syssyyn voisi kyllä lähestyä kaikkia muitakin suurten puolueiden puheenjohtajia noissa nuorisojärjestöjen jäsenmääristä (kokoomus, vasemmisto ja keskusta), joissa tuo ilmoitettu jäsenmäärää on suuri.

Helppo hommahan on jäseniä ilmoitella kun puolueen nuorisojärjestö ei peri sääntöjensä mukaan jäsenmaksua, kuten esim. vasemmisto nuoret.

Old Fargo

Juttu on isompi kuin miltä näyttää. Vuosien tai kymmenien vuosien kuluessa jäsenrekisterikäsittely näyttäisi olevan maan tapa, mitä olen kommentteja lukenut.

Vaikea tätä on enää pysäyttääkään, tuskin kansa niin helposti tyytyy toteamaan, että "jaa miljoonia huijattu petoksilla vuosikaudet, no ei se mitään". Selkeä rikoshan tässä tuntuu tehdyn, minkä hyväksyminen on lujasti oikeustajun vastaista. Eikä asian penkominen jää demareihin, ehei. Siinä perataan kaikki puolueet, ja kun väkeä on ollut paljon, niin ei takuulla totuus jää tulematta. Aika moni huippupoliitikkommekin on ollut mukana nuorisosysteemeissä - rehellisyys kyllä mitataan. Isoissa ringeissä on paljon kertojia, ja rehdit erottuvat edukseen.

intiaani

Tai ainakin monet arvelivat, että puolue on liian hajanainen sisäisten ristiriitojen takia. Pahimmillaan se johtaa hajoamiseen ja parhaimmillaankin se halvaannuttaa toimintakykyä. Sitähän se on ollut. Toivottavasti jäljelle kuitenkin jää muiden puolueiden vastavoimaksi se täyspäinen ydin, joka puolueesta sentään löytyy.

Soini oli oikeastaan aika viisas mies jättäytyessään hallituksen ulkopuolelle, eihän näiden sankarien kanssa sinne olisi ollut mitään asiaa - olisi halvaantunut koko parlamentin kyky tehdä päätöksiä.

vehnus444

... ketä nämä jutut oikeasti kiinnostavat? Nytkin klikkasin uutiseen kun luulin jotakin ihan muuta...

Ärsyttää kun toimittajat, virkamiehet ja narusta-vedettävät politikot puhuvat:
- rasismista
- perussuomalaisista
- ulkomaalaisjutuista
- vihapuheista
- jne.

Vaikka OIKEASTI on olemassa ihan oikeita ongelmia. Koittakaa nyt vähän fokusoida julkisen sektorin ulkopuolelle - siis tänne missä veronmaksajat ovat - ja ottaa esille oikeita asioita.

No, tuota kai on turha toivoa. Suomessa on 5,4 miljoonaa asukasta, näistä ansiotyössä on n. 1,5 miljoonaa. Näistä puolestaan on julkisen sektorin (siis verorahoilla rahoitetun) leivissä n. 2/3 osaa... Summa on, että koko sirkuksen rahoittaa n. 500 000 suomalaista.

Totta kai on mukavaa ja kivaa jutustella em. aiheista kun ei ole muutakaan stressiä. Kontrasti on vain kovin suuri kun katsoo asiaa täältä rahoittajan/yrittäjän/veronmaksajan puolelta.

Iloista kevättä kaikille!

pur

julkisen sektorin työ on tuottavaa työtä ihan siinä missä yksityisen yrityksenkin.

Jos käyt yksityisellä lääkärillä ja maksat tonnin, tai käyt julkisen terveydenhoidon piirissä lääkärillä ja tuhat veronmaksajaa maksaa veroina euron, niin molemmissa tapauksissa lääkärin tekemät toimenpiteet ovat samat ja homman rahoitus tulee yksityisiltä ihmisiltä. Tälle peruskuviolle on aivan saman tekevää säästätkö itse rahan lääkäriä varten, vai kerääkö verottaja sen säästöön sinun puolestasi.

Oleellista on se, että työ tehdään ja sitä vastaava raha on todellisuudessa olemassa. Ongelmia syntyy vain, jos eletään kuplataloudessa, jossa palveluita tuotetaan myöhemmin tapahtuvan maksun toivossa, eli rahoitetaan julkinen sektori velalla. Sama ongelma on tosin yksityispuolellakin, ja kun kantokyky pettää, firma tekee konkurssin.

RamiE

Ei muuten ollut ajatusvirhe. Yksityinen sektori rahoittaa aina ja poikkeuksetta julkisen sektorin toiminnan - paitsi maissa joissa on totalitäärinen kommunistinen järjestelmä.

Julkinen sektori voi olla tehokas ja tietyllä tapaa tuottava, mutta se ei ole koskaan yhtä tehokas kuin vastaava yksityisen sektorin toiminta. Syynä on hinnanmuodostuksen vaikeus julkisissa palveluissa mikä estää markkinatalouden tapaisen toiminnan. Resurssit eivät kohdistu optimaalisesti.

Toteamuksesi että "Oleellista on että työ tehdään ja sitä vastaava raha on todellisuudessa olemassa" ei pidä sisällään sitä että onko kyseinen työ oikeasti tuottavaa ja kilpailukykyista eli kannattaako sitä tehdä - vai olisiko syytä kohdistaa rajalliset resurssit tuottavampaan toimintaan.

pur

Minä en ainakaan löydä perussuomalaisen puolueen säännöistä pykälää, jonka nojalla johonkin yhdistykseen kuuluva voitaisiin erottaa sillä perusteella, että kuuluu johonkin yhdistykseen.

Perussuomalaisten säännöt puolueen jäsenen erottamisesta kuuluvat näin:

Puoluehallitus voi päätöksellään erottaa puolueen jäsenen jollakin seuraavista erottamisperusteista:
- Jäsen on jättänyt jäsenmaksunsa eräpäivään mennessä maksamatta.
- Jäsen on jättänyt täyttämättä ne velvoitukset, joihin hän on sitoutunut puolueeseen liittymällä.
- Jäsen on toisen Suomessa toimivan puolueen jäsen tai toisen Suomessa toimivan puolueen organisaatioon kuuluvan muun yhdistyksen jäsen.
- Jäsen on asettunut toisen Suomessa toimivan puolueen tai vaalilain mukaisen valitsijayhdistyksen ehdokkaaksi yleisissä vaaleissa.
- Jäsen on eronnut Perussuomalaisten kunnallisesta valtuustoryhmästä.
- Jäsen on menettelyllään puolueessa tai sen ulkopuolella vahingoittanut puoluetta.
- Jäsen ei ole täyttänyt puolueeseen liittyessään tai ei enää täytä laissa tai puolueen säännöissä mainittuja jäsenyyden ehtoja.

Lähinnä tulisi kyseeseen pykälä "jäsen on menettelyllään puolueessa tai sen ulkopuolella vahingoittanut puoluetta." Tämä on ongelmallista, koska pitäisi osoittaa miten puoluetta on vahingoitettu. Olemalla eri mieltä kuin puolueen diktaattori?

Äkkiseltään sanoisin, että perussuomalaiset ei pysty omien sääntöjensä mukaan erottamaan jäseniään sillä perusteella, että he kuuluvat FDL- järjestöön. Mutta persuthan eivät välitä noudatta edes Suomen lakeja, joten tuskinpa omilla säännöilläkään mitään merkitystä on. Kaikki saa kenkää joiden pärstä ei miellytä.

luuserius

Ei pitäisi toimia ketään vastaan, vaan mieluusti hyvän asian puolesta. Jo se että radikalisoidutaan ja lähdetään jotain ryhmää vastaan, tekee liikkeestä ääripään toimijan.
Ei ole suomalaisten etu ajaa muslimeja nurkkaan ja eristää heitä.
Länsimaissa ihmiset maallistuvat helposti, jos vaan annetaan siihen mahdollisuus ja radikalisoitumista tapahtuu ani harvoin.

Ukko-Gubbe

"Finnish Defence League kertoo olevansa rauhanomainen ”ihmisoikeuksien kansalaisjärjestö, joka puolustaa peräänantamattomasti kaikkien ihmisten oikeutta protestoida ei-muslimien elämään tunkeutuvaa radikaalia islamia vastaan”. FDL:n mukaan radikaalilla islamismilla on ”kuristusote monen maan muslimeista”, ja tämän he haluavat Suomessa estää."

Jos tämä on oikeasti tavoitteena, niin sehän on hyvä.
Tosin se pitäisi kohdistaa kaikkiin uskontoihin, koska kaikki äärihihhulointi on pahasta.

demarien vihollinen no1

...niin ,ajatelkaapa sitä. No, muslimeillahan on niin, että valta ja hallinto käyttää uskontoa yhtenä aseena kansalaisiaan vastaan. kaikki maailmalla tapahtumat "vääryydet" muslimeita kohtaan; kuten pilapiirrokset tai jonkun elokuvaohjaajan elokuva oikeuttaa murhaamiseen, kirjailijalle annetut kuolemantuomiot-tyyliin tappakaa tavatessa jne.Nämä ovat siis tulleet käskyinä arvovaltaisilta muslimeilta.
jos täällä, siis länsimaissa, on jokin järjestö, joka uhoaa julkisesti näistä asioista, onko se millään tavoin uhka kenellekkään? Täällä Breivikin kaltaiset on sairaita, uhka meidän hyvinvoinnillemme ja lakiemme noudattamiselle, kukaan ei tosissaan hyväksy tälläista tekoa. Muslimit taas laajasti tai hiljaisesti hyväksyvät kiihkomuslimien tekoja...

luuserius

Juuri tavalliset muslimit kärsivät ehkä eniten ääriryhmien vihanpidosta ja terrorismista. Ajatellaan suomalaista koululuokkaa, jossa yhtä kiusataan jonkun toimesta. Hyväksyvätkö kaikki sivustajakatsojat kiusaamisen, vaikka eivät siihen ota kantaa ?
Enpä usko.

TeemuL

Entä jos joku jonkin puolueen jäsen kuuluu puoluetoiminnan lisäksi vaikkapa uskonnolliseen yhdistykseen, järjestöön tai yhteisöön, jossa avoimesti eriarvoistetaan toisiin uskontokuntaan kuuluvat ja uskonnottomat tai alistetaan naiset miehen määräysvallan alle ja jossa väkivalloin tai väkivallan uhalla estetään eroamasta kyseisestä organisaatiosta sekä suoritetaan aktiivisesti tälläisen aatesuunnan leviämistä? Onko se jollakin tavalla hyväksyttävämpää?

joonathan

Vaikka juuri televisiossa uhosi käymällä voimallisesti median kimpuun koska se kiusaa persuja. Nyt hänen pitäisi valjastaa persujen ikijänaisten kuoro laulamaan virsiään pienten persujen puolesta jotka vaeltavat ties mssä maailman pahojen kerhoissa. Voi voi tätä pahaa maailmaa kun kaikkea persuista kertovat (sävel vapaa)

pur

Our mission is to end the evil of Islam worldwide, liberating all those who are suffering because of this barbaric system.
FDL- nimestä arvaa heti, että kyseessä on pohjiltaan jenkkijärjestö (American Defence League). Se kertoo visiostaan euraavaa:

"Our Vision is to create a worldwide grassroots movement sufficiently informed about the evils of Islam to recognize that permanently, unilaterally, and unconditionally ending Islam worldwide is the only viable solution to the evils of Islam.

Our intention is to push the stigmatization of Islam to a tipping point to end the violence and criminality that it demands.

We intend to produce an irrefutable, clear, universally accepted understanding that Islam is an intolerable evil much like Slavery and Canabalism. Choosing Islam as a religion should be similar to choosing Cannibalism as a religion."

Tästä nyt näkikin heti, että järjestön toiminta ja tarkoitus on vastoin Suomen perustuslakia, joka takaa uskonnonvapauden.

pur

The Jewish Defense League (JDL) is a Jewish organization whose stated goal is to "protect Jews from antisemitism by whatever means necessary". While the group asserts that it "unequivocally condemns terrorism", and states that it has a "strict no-tolerance policy against terrorism and other felonious acts,"it was described as "a right-wing terrorist group" by the Federal Bureau of Investigation in 2001. According to the FBI, the JDL has been involved in plotting terrorist attacks within the United States.

Founded by Rabbi Meir Kahane in New York City in 1968, JDL's self-described purpose was to protect Jews from local manifestations of antisemitism. Its criticism of the Soviet Union garnered support for the group, transforming it from a "vigilante club" into an activist organization with membership numbering over 15,000. The group took to bombing Arab and Soviet properties in the United States, and targeting various alleged "enemies of the Jewish people", ranging from Arab-American political activists to neo-Nazis, for assassination. A number of JDL members have been linked to violent, and sometimes deadly, attacks in the United States, including the killing of American-Arab Anti-Discrimination Committee regional director Alex Odeh in 1985, and a plot to kill U.S. Congressman Darrell Issa in 2001.

When in 1994 JDL member Baruch Goldstein killed 29 Palestinians at prayer in the Cave of the Patriarchs Massacre in Hebron, the JDL stated on its website, "we are not ashamed to say that Goldstein was a charter member of the Jewish Defense League", and described his action as "a preventative measure against yet another Arab attack on Jews".

Eki54

Mitäkö se on? Se on kotouttamisen vastinpari. Esimerkki YLE:n ohjelmistosta. Vanha alkuperäinen TV-sarja: "Pieni talo preerialla". Uusi ulkouttamiseen pohjaava nimi: "Pieni moskeija preerialla". Näillä mennään...ei koskaan tiedä koska manipulaatio iskee :-)

DolbyC

Vieraskielinen järjestö ei ainakaan voi olla isänmaallinen ja kansallinen. Mikä vika on suomen kielessä?

Perussuomalaisten johdolla ja puoluetoimistoväellä ei taas ole mitään hajua siitä, missä kaikessa puolueen jäsenet ovat mukana. Tai sitten he eivät vaan halua tunnustaa tosiasioita.

Tampereelle ei ainakaan taitaisi jäädä kovin montaa jäsentä puolueeseen, jos kaikki FDL-puuhailijat, uusnatsit ym. muovi-aatut erotettaisiin.

Mika69

Ymmärtääkseni FDL:n kannattaminen ei ole millään tavoin laitonta, mutta kuten tavallista, niin Suomen huvittavin "sitoutumaton" verkkolehti Ny Finland, ei uutisoi puolueiden "nuorisojärjestöjen" mahdollisesta petollisesta rahankäytöstä?

Heja Herlin, Heja RKP, Heja Huusko !!!

de comments

valikoi tarkoitushakuisesti uutisaiheita. Näinhän on nähty tapahtuneen jo kauan aikaa. Suurten puolueiden nuorisojärjestöt sen sijaan "kuppaavat" verovaroista valtion avustuksia hurjia määriä. Avustuksen määrään yhtenä tekijänä vaikuttaa jäsenmäärä. On aivan selvää että kun jäsenmäärän voi ilmoittaa myös "paperijäsenistä", niin saadaan suurta avustusta. Tästä hyvänä esimerkkinä viimeisin avustusten jako ja niiden perusteet määrineen.

Eipä ole toimittajilla nyt intoa lähestyä kyseisten puolueiden johtohenkilöitä kysymään mistähän tässä HS:n IS:n ja IL:n uutisoinnista onkaan kysymys. Sen sijaan suuri uutinen näyttää olevan US:lle perussuomalaisen kuuluminen johonkin yhdistykseen, jonka ei ole havaittu tehneen kenenkään toimesta rikosta. Suomessahan pitäisi olla yhdistysvapaus, siis vapaus kuulua mihin yhdistykseen haluaa kunhan toimii lainkuuliaisuus periaatteella. Onko toimituksella osoittaa tämän uutisen pohjaksi jotain rikosta tapahtuneeksi uutisessa esille otetun perussuomalaisen toimesta?

winstonsmith

Jostain syystä FDL:ää koskevasta uutisoinnista on kova hinku vetää melko kimurantti aasinsilta demarien nuorisojärjestöjen rahoitukseen. Perään vielä itketään valtamedian vaikenevan asiasta josta ylläolevakin isäm maan puollustaja luki - mainitusta valtamediasta.

Suomessa on tietenkin yhdistymisvapaus. Lisäksi tiedotusvälineillä on oikeus ja velvollisuus raportoida poliitikkojen kytköksistä, jotta äänestäjät pystyisivät tekemään äänestyspäätöksensä mahdollisimman informoituina.

Mainittakoon myös, ettei yhdistymisvapaus koske terroristijärjestöjä.

DuPont

Islamin vastustaminen, samoin kuin muidenkin uskontojen ja ideologioiden vastustaminen, kuuluu perusoikeuksiin. Itse vastustan mm. islamia ja sosialismia, eli nykykäsityksen mukaan edustan ilmeisesti "äärioikeistoa"(sic)!

Hulluksi on maailma mennyt.

JM

"Lähes kaikilla hallituksilla on taito kaapata osalta kansaa niin paljon rahaa kuin mahdollista siirtääkseen sitä toiselle."

"Älykkäät tyrannit eivät koskaan joudu rangaistuiksi."

"Onko politiikka muuta kuin taitoa valehdella sopivalla tavalla?"

"Ennakkoluulo on mielipide ilman arvostelukykyä."

"Kristillisten dogmien järjettömyys synnyttää ateisteja."

"Ei Jumalan ole pakko sietää pappien tyhmyyksiä."

"Paras on hyvän vihollinen."

"Pahalla on siivet, mutta hyvä kulkee etanan lailla."

"Joka ei osaa vihata, ei osaa myöskään rakastaa."

"Rahan ollessa kysymyksessä tunnustavat kaikki samaa uskontoa."
...

http://fi.wikiquote.org/wiki/Voltaire

Berserk

"Lähes kaikilla hallituksilla on taito kaapata osalta kansaa niin paljon rahaa kuin mahdollista siirtääkseen sitä toiselle."

Soini perusti säätiön, jota johtaa Soini ja Vistbacka. Soini "lainasi" persujen puoluetuet säätiölle, joka osti erottajalta Suomen kalleimman puoluetoimiston.

Mutta puoluetukia tulee jatkossakin. Soinin säätiö perii kunnon vuokraa puolueelta.

Vaikka kaikki loikkaisivat tai Soini erotetaan niin rahat ovat maailman tappiin Soinilla ja Vistbackalla sillä yhtään kansanedustajaa (Soini pl)ei säätiöön kuulu.

Mikään hallitus ei ole tuollaiseen pystynyt.

metsäapina28

Samoin kannattaa laittaa foliohattu jos peruss ahdistaa.

http://foliohattu.com/

http://fi.wikipedia.org/wiki/Foliohattu

Mikäli ehditte peruss kiihkoltanne niin on niillä muillakin puolueilla vielä enemmän säätiöitä.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/122002-perussuomalaisten-arvohuoneiston-...

On varmaan vaikea puhua tappioista.

http://yle.fi/uutiset/hallitus_vaikenee_mahdollisista_kreikka-menetyksis...

Milloinkahan toimittajat saa aikaan anarkisteista jotain uutista, takku.net foorumilla voisivat myös käydä lukemassa.

On anrkistit heitelleet samalla tavalla polttopulloja, toimittajat eivät vain viitsineet tehdä juttua tai ovat nukkuneet.