Maanantai 25.9.2017

Päivi Räsänen yllätti tv:ssä – ”Ohhoh!”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
16.5.2012 07:42
  • Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
    Kuva
    Päivi Räsänen arkistokuvassa.

Alkoholivastaisuudestaan tunnettu sisäministeri Päivi Räsänen (kd.) yllätti tv-katsojat tiistaina Ylen Känni-ilta -keskusteluohjelmassa. Huomio kääntyi Räsäseen, kun keskustelijoilta kysyttiin, kuka ei ole ikinä ollut kännissä.

Räsäsen käsi ei noussut.

–12-vuotiaana, Räsänen kertoi ensihumalastaan naureskellen.

Paljastus sai studioyleisön hihittelemään.

–Ohhoh, huudahti joku.

Muuten Räsänen jatkoi ohjelmassa tutulla linjallaan. Hän arvioi muun muassa, että alkoholimainontaa tullaan rajoittamaan tällä hallituskaudella. Asiaa valmistellaankin jo sosiaali- ja terveysministeriössä, minkä lisäksi muun muassa perussuomalaiset ovat tehneet lakialoitteen alkoholin mainostamisen rajoittamisesta.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Massey_Ferguson

Alan kyllä pitämään Päivistä vaikka ateisti olenkin. Hän todella uskaltaa sanoa mitä kansa ei halua kuulla. Perussuomalaisethan uskaltavat sanoa sen mitä kansa haluaa kuulla, joskus epäkorrektinkin.

Totuushan on että Suomessa juodaan liikaa ja sitä saadaan kyllä rajoitettua verojen korotuksella, mainonnan rajoittamisella ja muilla kiristystoimilla.

Ray

Hallitsi keskustelua rauhallisesti ja jopa varsin huumorintajuisesti. Peruslahjakkuus ja kyvykkyys pääsi oikeuksiinsa. On pätevä sisäministeri ja valtava muutos Rajamäen ja Holmlundin jälkeen.

Juopottelu on todellinen ongelma ja työikäisten yleisin kuolinsyy aivan yksiselitteisesti. Rahallisesti 6 miljardia kuluja yhteiskunnalle ja miljoonan ihmisen ykkösharrastus. Juopoista kärsii lähipiireissä 2 miljoonaa suomalaista ja välillisesti kaikki.

Pasi Nurmisen ilmaveivikotiinpaluu näytettiin oikeassa yhteydessä. Urheilu ja alkoholimainonta pitää saada erilleen ja sen jälkeen kaljanmyynti pois urheilutilaisuuksista.

Alkoholin suhteen ei ole muita vaihtoehtoja kuin kulkea samaa tietä tupakan kanssa. Tärkeintä on saada alkoholia ihannoiva kulttuuri muuttumaan.

ksr

"Juopoista kärsii lähipiireissä 2 miljoonaa suomalaista ja välillisesti kaikki."

Nimimerkkikirjoittelun hyvä puoli on se, että voi puhua pääsääntöisesti totta pelkäämättä leimautumista. Siksi uskallan tunnustaa senkin, että olen joutunut hämmästyttävään tilanteeseen, jossa "lähipiirissä" ei ole yhtäkään "juoppoa". En kärsi juopoista edes välillisesti - hämmentävää.

Ehkä lähipiirin erikoislaatuisuudesta johtuu, että en ymmärrä tätä intoa rajoittaa ja verottaa alkoholia. Toisaalta jos meillä on ministeri, joka on aloittanut kännikokeilut jo 12 vuotiaana ja tullut myöhemmin viinan suhteen "uskoon", ylikompensaatio on hänen kohdallaan väistämätöntä.

veijo venäläinen

Koskahan joku hallitus uskaltaa kieltää näiden keskustelujen ohjelmat, jotka koskevat vain alkoholia.

Aina pitää puhua päihdeongelmista. Yksi päihde on vaan alkoholi.

Kyllä nytkin jostakin A-ohjelmasta lähti alkoholipitoisesta kansasta viestiä ns ulkomaihin. Täällä asuu vain kansa joka elää huumeilla ja viinoilla. Joskus synty pamahdus ns NOKIA.

Kyllä monta FRÄNDI-TYÖRYHMÄÄ saa perustaa.
Ennenkuin tuonkin ohjelman virheellisyydet on korjattu.

Voi luoja missä maassa me eletään.

luuserius

Nuorison keskuudessa. Minkälainen yhteiskunta ei huolehdi nuoristaan ?
Suurin ongelma ei ole maahanmuutto tai uskonto, vaan se ettei suomalainen nuori pärjää omassa maassaan, vaan syrjäytyy ja ajautuu päihderiippuvaiseksi.
Pidennä siinä sitten työuraa alusta ja keskeltä.

TSV

Taas tuli mieleen, että kyllähän täällä löytyy typerää jengiä.

Mikä parasta marginaali jeesuspuolueen Päivi tekee omia juttujaan. Tämä 12v dokaus kyllä valottaa vähän ministeriämme. Hän on ilmeisesti oksennellut ja itkeskellyt, sitten on isä pistänyt pyytämään jumalalta anteeksi antoa ja siinähän on pikku Päivi jo seonnut.

Alkoholin mainonta ei vaikuta asiaan, hyvä huomata että muut "viina jeesustelijat" ovat lähteneet liikkeelle asiantuntevine ongelmineen.
Veikkaan, että 99% jeesustelia on entinen juoppo, juopon puoliso tai lapsi. On se niin kiva kun ihmiset joilla on itsellään ongemia yrittävät aina pakottaa toiset mukaan typeriin ratkaisuihinsa.