Maanantai 17.6.2019

Perussuomalainen ilmoittaa irtiotosta – Väite avioliittolain ”lopullisesta päämäärästä”

Luotu: 
17.2.2016 13:20
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    – Tämä on tietysti aika kova ratkaisu hallituspuolueen edustajalta, mutta jotkin arvot ovat ajattomia, Simon Elo lausuu.
|

Hallituspuolue perussuomalaisten kansanedustaja Simon Elo ilmoittaa Puheenvuoro-blogissaan äänestävänsä tänään eduskunnassa sukupuolineutraalin avioliittolain niin sanottuja liitännäislakeja vastaan.

Eduskunnan hyväksymä sukupuolineutraali avioliitto edellyttää muita lakimuutoksia toteutuakseen.

– Tämä on tietysti aika kova ratkaisu hallituspuolueen edustajalta, mutta jotkin arvot ovat ajattomia, Simon Elo kirjoittaa.

Elo myös nostaa esiin perussuomalaisten kansanedustajan Raimo Vistbackan lausunnon vuodelta 2001. Tuolloin eduskunnassa keskusteltiin rekisteröidyn parisuhteen lainsäädännöstä.

– Tämä hivutustaktiikka on toiminut hämmästyttävän hyvin, ja osa ihmisistä ei vieläkään ole kyennyt tai ei halua nähdä lain lopullista päämäärää, joka on samanarvoinen asema avioliiton kanssa, Vistbacka sanoi Elon mukaan. Elo on nostanut saman Vistbackan lausunnon esiin aiemminkin useampaan kertaan.

– Hivutustaktiikka jatkuu, mikä näkyy esimerkiksi kansanedustaja Sanna Marinin (sd.) vaatimuksessa uusista lakimuutoksista, Elo väittää.

Marin lausui aiemmin tässä kuussa tiedotteessaan näin:

– Esimerkiksi translaista olisi pikaisesti poistettava sterilisaatiovaatimus ja transihmisten itsemääräämisoikeutta pitäisi vahvistaa. Myös hedelmöityshoitolakia tulisi muuttaa siten, että samaa sukupuolta olevien parien lapset saisivat samat oikeudet vanhempiinsa kuin muiden perheiden lapset. Asia olisi mahdollista korjata tuomalla eduskunnan käsittelyyn oikeusministeriön vuosina 2014-2015 valmistelema äitiyslakiesitys. Asiasta on tehty myös kansalaisaloite, jonka on allekirjoittanut jo yli 12 000 ihmistä.

Keskustelua aiheesta Uuden Suomen blogeissa: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Petrus Taskinen

Onpa taas hauskaa, että meillä on tällaisia konservatiiviedustujia, jotka vastustavat periaatteesta maailman, yhteiskunnan ja ihmiskunnan kehitystä ja muutosta. Jos kaikki ihmiset olisivat kuin Elo, niin me kilkuttaisimme edelleen kiviä toisiaan vasten. Tai sitten olisimme kuolleet sukupuuttoon, kuten neandertalin ihminen, joka oli liian jääräpäinen luopuakseen vanhoista tavoistaan.

Arto Jaaskelainen

Kunnioitettavaa Simon Elo !

Hienoa että suomessa on kansanedustajia jotka eivät luovu totuudesta ja ajattomista arvoista taitavan poliittisen propagandan edessä joka verhotaan milloin minkin kauniilta kuulostavan sanan taakse.

Silti kuuntelemme ja kunnioitamme eri tavoin ajattelevia.

Kiitos kuuluu samalla kaikille teille suoraselkäisille kansanedustajille.

Suomi tarvitsee rehtiä porukkaa.