Sunnuntai 16.6.2019

Keskustalainen pettyi omiinsa: ”Yllättävää jääräpäisyyttä, pelkäävät äänestäjiä”

Luotu: 
18.2.2016 10:22
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Keskustan eduskuntaryhmästä ”löytyy yllättävää jääräpäisyyttä”, pohtii keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtaja Aleksi Koivisto Puheenvuoron blogissaan. Hän viittaa tasa-arvoisen avioliittolain liitännäislakeihin, jotka eduskunta hyväksyi eilen.

Koivisto myöntää, että avioliittoasia on ollut keskustalle kiusallinen. Suuressa salissa paikalla olleista keskustan kansanedustajista 12 äänesti lakeja vastaan ja 22 puolesta. Kaikki keskustan ministerit äänestivät kokoomuslaisten tapaan lakien puolesta. Perussuomalaisten ministerit olivat kaikki poissa äänestyksestä.

– Ajattelin kansanedustajiemme kunnioittavan edellisen eduskunnan päätöstä ja vielä vahvemmin muuttaneen kurssia Rossi-kohun myötä, viitaten kansanedustaja Markku Rossiin (kesk.), joka itsenäisyyspäivänä alkaneen kohun jälkeen rekisteröi parisuhteensa taiteilija Matti Kaarlejärven kanssa.

– Eduskuntaryhmästä löytyy yllättävää jääräpäisyyttä. Meidän edustajat pelkäävät omia äänestäjiään. He aliarvioivat heitä, Koivisto kirjoittaa.

Blogissaan Koivisto listaa kaikki lakeja vastaan äänestäneet keskustalaiset.

– Kokoonpano on siis Sirkka-Liisa [Anttila], eturivien konkarikerho ja muutama tuoreempi äijä Pohjanmaan maakunnista. Ymmärrän myös heidän näkökantansa, mutta olen hieman pettynyt, Koivisto toteaa.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Mikko Mielonen

Hienoa! Homofobia on katoamassa Suomessa ja ihmisillä on rohkeutta toteuttaa itseään pelkäämättä "parempien" ihmisten halveksuntaa ja rangaistusta. Hämmentävää on kuitenkin persuministerien raukkamainen poissaolo. Pelkureita, sanoisin.

Jaakko Aalto

"Meidän edustajat pelkäävät omia äänestäjiään. He aliarvioivat heitä, Koivisto kirjoittaa".

Jos pelkäämisellä tarkoitetaan sitä, että edustaja pelkää äänestää vastoin omien äänestäjiensä tahtoa, edustajan tuleekin pelätä omia äänestäjiään.

Arto Jaaskelainen

On todella syytä pelätä äänestäjiä niiden kansanedustajien jotka eivät kunnioita perinteisiä arvoja. Eduskunta ei ole mitään velkaa edelliselle eduskunnalle.

Sukupuolineutraali avioliittolaki tulee kumota.

Aito avioliitto -aloite tulee kevään aikana eduskuntaan.

Arto Jaaskelainen

Ovatko KEPU-opiskelijat liukumassa samaan kaikkien arvojen tuhoamiseen radikaalien Vihreiden järjestön (Vino) kanssa ?
Onko Vihreiden harjoittama aktiivinen aivopesu tehnyt tehtävänsä vai onko KEPU-opiskelijatkin jo miehitetty muilla "edistyksellisillä" voimilla ?