Tiistai 24.10.2017

Timo Soini muistelee liittymistään SMP:n jäseneksi: ”Sillä tiellä ollaan, eikä hävetä yhtään”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
27.3.2016 10:12
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Timo Soini kuvailee itseäään ”vanhan liiton mieheksi”.
|
Perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini muistelee lauantai-iltana kirjoittamassaan blogissa liittymistään SMP:n jäseneksi. Perussuomalaiset perustettiin vuoden 1995 toukokuussa SMP:n pohjalta.
 
–Tänään on kulunut 37-vuotta siitä, kun  lampsin kumisaappaissa 16-vuotiaana lukiolaisena liittymään SMP: n jäseneksi. Sillä tiellä ollaan, eikä hävetä yhtään. Itse asiassa olen reissusta kiitollinen ja hitusen ylpeäkin. Olen saanut olla mukana siinä, johon uskon. En ole koskaan luovuttanut, Soini kirjoittaa.
 
Jalkapalloseura Millwallia Soini kertoo kannattaneesta vuodesta 1976 ja samana vuonna hän kertoo ottaneensa ensimmäistä kertaa abortin vastaisen kannan. 
 
–Nuo kaksi eivät liity mitenkään toisiinsa. Kertovat tarinaa nuoren miehen ehdottomuudesta. Samat ovat ajatukset ja aatokset vieläkin. Kannatuksen ja vastustuksen kohteet.
 
Soini kuvailee itseäään ”vanhan liiton mieheksi”. 
 
–Näin vuosijuhlapäivänä tuntuu hyvältä olla se mikä on. Ei ole paljon evoluutiota tapahtunut. On se toisaalta hieman erikoistakin, elämä on opettanut oppimaan elämään samassa urassa. Se on hyvä, kun ei tiedä paremmasta.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Carolus Linden

On kai se hyvä, että on omaan elemäänmenoon suhteellisen tyytyväinen. Nähtäväksi jää mitä hallituksen toimikautena sieltä "käännetyn takin taskuista" löytyy kansalaisten elämänmenon ja maamme mahdollisuuksien parantamiseksi.