Keskiviikko 17.7.2019

Ensimmäisenä Euroopassa: Suomi saa ilmaisen National Geographic -kanavan

Luotu: 
31.10.2016 15:11
  • Kuva: Jenni Tamminen / Uusi Suomi
    Kuva
|

Fox Networks Group Oy lanseeraa tv-kanava FOXin rinnalle uuden, mainosrahoitteisen eli vapaasti katsottavan  National Geographic -kanavan.

Suomessa aiemmin maksukanavana toiminut National Geographic aloittaa ilmaislähetykset 1. maaliskuuta 2017, kertoo Markkinointi & Mainonta.

Fox Networksin mukaan luontoon, tieteeseen ja tutkimukseen keskittyvä uusi kanava on aloittaessaan maailman toinen vapaasti katsottava National Geographic -kanava ja Euroopassa ensimmäinen laatuaan.

National Geographic -kanava kuuluu National Geographic Partners LLC -yhteisyritykseen, jonka pääomistaja on 21st Century Fox. Yrityksen tuotosta 27 prosenttia palautetaan vuosittain National Geographic Societyn tukemaan luonnonsuojelun ja -tieteen tutkimustyöhön. Viime vuonna summa oli 1,1 miljardia dollaria.

Kaikkiaan National Geographic näkyy 169 maassa ja tavoittaa 433 miljoonaa kotitaloutta.

Lähde: Markkinointi & Mainonta

Yritykset: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Timo Nenonen

Nat Geolta tulee hyviä luontodokkareita. katsojalla täytyy kuitenkin olla aina ns. suodatin päällä, jolla poistaa ilmastonlämpenemispropagandan sössöttämisen ja valehtelun ennenkuin se saastuttaa mielen ja järkevän ajattelun.

Kustaa Pelli

NGC peruskanavalta ei tule kun iänikuisia toisen maailmansodan dokumentteja! Samaa Hitleri ja Natsi ohjelmaa. Luulis olevan muutakin tarjottavaa mutta ei näköjään ei. Turha kuvitella että tällä NGC peruskanavalla näkisi hienoja luontodokumentteja tai tiedejuttuja. Ihan samat iänikuiset dokumentit vuodesta toiseen. Ei ole huvittanut pitkään aikaan katella noita samoja jaarituksia kyseiseltä kanavalta vaikka on nytkin näkynyt.

Aki Ahola

Jes.....
Hieman Jenkki"viisauksia" Suomen mediaan. XD

Villisti veikkaan että menee samalla kaavalla kuin FOXikin,,,, eli muutama hassu ohjelma, kerran viikossa uusi jakso, ja sitten näytetään uusintoja seuraavaan viikkoon asti.
Ja sovellus/nettiTv EI tule TOIMIMAAN! :D

Toki silti odotan mielenkiinnolla että minkälaista settiä sieltä syötetään?