Tiistai 18.12.2018

”Oikean elämän supersankareita” – Suomalaisilta upea ele 25 000 sotaveteraanille

Jaa artikkeli:
Luotu: 
5.12.2016 10:03
  • Kuva: Posti
    Kuva
|

Suomalaiset ovat muistaneet 25 000 sotaveteraania korteilla Postin tempauksessa, Posti tiedottaa.

– Postin toista kertaa järjestämä korttikeräys pääsi tavoitteeseensa, ja kaikille veteraaniliittojen rekisterissä oleville voitiin viedä kiitoskortti. Kiitoskortteja käsiteltiin Postissa yli 25 000, yhtiö kertoo.

– Posti on jakanut kortit perille Suomen Sotaveteraaniliiton, Sotainvalidien Veljesliiton, Rintamaveteraaniliiton ja Kaatuneitten Omaisten liiton antamien osoitetietojen mukaan. Viime itsenäisyyspäivänä veteraaneille jaettiin 15 000 tervehdystä, tiedotteessa kerrotaan.

Postin Kirjepalveluiden liiketoimintajohtaja Ulla Seppälä kertoo, että kortteihin on tänä vuonna nähty valtavasti vaivaa.

Korttien lähettäjissä oli yksityishenkilöiden lisäksi muun muassa rauhanturvaajia, koululuokkia, yhdistyksiä, yrityksiä, päiväkoteja ja perheitä, jotka muistivat veteraaneja lasten kuvien kera.

– Korttien läpikäyminen sai meidät Postissa monet kerrat liikuttumaan. Lämmin kiitos kaikille lähettäjille osallistumisesta ja postilaisille, jotka tekivät arvokkaan työn korttien käsittelyssä ja jakelussa, Ulla Seppälä kertoo.

Näin korteissa muun muassa luki Postin mukaan:

”Kiitos, että taistelitte Suomen puolesta, vaikka en siitä niin ymmärrä.”

”Kiitos vapaasta Suomesta!”

”Minulle Suomen sotaveteraanit ovat oikean elämän supersankareita.”

”Tänäkin itsenäisyyspäivänä sytytämme kaksi sinivalkoista kynttilää suurella kunnioituksella ja kiitollisuudella.”

Yritykset: 
Jaa artikkeli: