Sunnuntai 18.11.2018

Jari Tervo ihmetteli uusnatseja Ylellä: ”Ikinä en olisi voinut kuvitella, että tällaista pitää kysyä”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
6.12.2016 18:38
|

Kirjailija Jari Tervo kertoi Ylen haastattelussa ”vihastuneensa ja kauhistuneensa” siitä, että uusnatsit osoittivat mieltään Helsingissä itsenäisyyspäivänä.

-Minua vihastuttaa ja kauhistuttaa se, että olen 50 vuotta seurannut  erilaista itsenäisyyspäivän juhlintaa. Enpä olisi koskaan uskonut kysyväni poliisilta, ovatko natsit olleet rauhallisia. Ikinä en olisi voinut kuvitella, että tällaista pitää kysyä. He ovat meitä vastaan, demokraattisen kansan tavallisia kansalaisia, Tervo sanoi.

Pohjoismainen vastarintaliike ja Suomen vastarintaliike järjestivät aikaisemmin tänään mielenosoituksen Helsingissä.

Lue lisää: Poliisi otti kaksi kiinni mielenosoituksissa: ”Toinen kuljetetaan Pasilaan ja toinen sairaalaan tarkastettavaksi”

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Tarx66 .

Tosiasiassa natsit ovat hyvin lähellä sosialidemokraatteja.

Kansallissosialismi erkaantui aikoinaan sosialidemokraateista ja 1960-luvulta lähtien Suomen nuoret sosialidemokraatit kävivät ottamassa oppia Itä-Saksasta. He toivat sikäläistä hallintokulttuuria Suomeen, kuten poliittiset murhat, kilpaileviin polittisiin puoleisiin soluttautuminen ja vastustajien kannatuksen vaientaminen erilaisilla HOAX tyyppisillä toimenpiteillä.

Markku Marttila

Jari Tervon vaikutus suomalaisessa mediassa on jo vuosikausia ollut pääasiassa demoralisoiva, kansakunnan henkistä ja moraalista selkärankaa rappeuttava.

Sillä meriitillä ja vaikutuksella pääsee nykyään vaivatta YLE:n ohjelmiin.

Mika Järveläinen

Jari Tervo, oletko suomalainen? Minä olen, isäni on ollut taistelemassa meille itsenäisyyttä. Olen ylpeä siitä että, pieni Suomi sai itsenäisyytensä. Tervo käytöksesi meitä suomalaisia kohtaan on alaarvoista ja hävettävää. Kannattaisi sinunkin jo aikuistua

Taisto Pihlajamaa

Das Ding an sich.
Mutta että tämä yksi henkilö, hra J. Tervo, mitä ihmeen lisäarvoa hän edustaa taikka antaa sanomalla sinänsä selvässä asiassa jotakin, jonka joku meistä muista tavallisista ihmisistä olemme voineet päätellä aivan itse.

Markku Helin

Kyllä Jari Tervon ulostulot ovat uutisvuodon vasemmistohenkisen toimituksen käsikirjoittamia, olleet jo pitkään.
Millä valtakirjalla Jari Tervo puhuu ihan sitä ihtiään. Mielenilmaisussa mukana olleet olivat yhtä hyviä ja arvostettavia Suomalaisia kuin esim. Jari Tervo ym. ruskeakieliset. Jokaisella kansalaisella on oikeus osallistua mielenilmaisuun kunhan siihen on viranomaisilta lupa ja järjestys säilyy, kuten tapahtuikin, ilman näitä vasemmistoanarkistien riidanhaastamisia.

Anttiolavi Salonen

Enpä olisi minäkään uskonut, että elämäni aikana Natseja aletaan pitämään hyvinä tyyppeinä. Yhtään missään. Mutta minähän olenkin aito suomen vasemmistoliittolainen. Se mikä minua ihmetyttää kuitenkin eniten on - että olemmeko me suomessa - millä verukkeella unohtaneet mitä Natsien terrorikampanja oikein oli? Pitäisikö Natseille antaa uusi mahdollisuus näyttää mikä heidän todella ajamansa ajattelutapa on?

Matti Loikkanen

Kirjailija Tervo "vihastuitko tai kauhistuitko" koskaan kommunistien vappumarsseista, kun avoimesti huudettiin vallankumousta Suomeen. Vasemmiston vallankumous Suomessa tarkoitti tietysti aseellista vallankaappausta, koska se ei olisi koskaan tullut demokrattisten vaalien tuloksena.

Airi Mantovaara-puolakka

En ole koskaan pitänyt Jari Tervon mielipiteistä, enkä katso tv :stä hänen ohjelmiaan. Asun kuitenkin nyt hyvin lähellä hänen kotiaan. Olen myös vasemmistolainen. Mielestäni Tervo on huithapeli, joka tekee mitä vain, ansaitakseen sillä. Yritin joskus lukea hänen kirjaansa. Sivulla 7 lopetin.