Torstai 23.5.2019

Soini haukkuu keskustan

Luotu: 
19.4.2008 12:01
  • Kuva: Compic-Photos/Eduskunta
    Kuva
    Perussuomalaisten kansanedustaja Timo Soini.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini haukkuu tänään puoluevaltuuston kokouksessa Helsingissä pitämässään puheessa keskustaa kokoomuksen apupuolueeksi.

-Matti Vanhasen porvarihallitus on nimensä mukainen, Kokoomus on selkeästi ottanut henkisen ja sisällöllisen yliotteen Keskustasta, Soini sanoo puolueen lähettämän tiedotteen mukaan.

-Hallituksen sosiaalipoliittiset linjaukset palvelumaksujen roimine korotuksineen, täydellinen puuttumattomuus aluepoliittiseen katastrofiin Stora Enson tapauksessa Kemijärvellä ja EU-politiikan täysin kritiikitön Bryssel-myönteisyys ovat tästä selviä esimerkkejä, Soini sanoo

Jaa artikkeli:

Kommentit

Demagogi

Menisi kalastelemaan SDP:n suunnasta. Kemijärven suunnalta äänien kalastelu on lähinnä veitsen tökkimistä ihmisiin.

Hallitukseen ei Soini sitten uskaltanut tulla vaikka kysyttiin. Tai oikeammin Soini huudahti jo etukäteen, että ei mennä hallitukseen. Mieluisampaa kun on oppositiossa räksyttää vastuunkantajille joutavia.

Soini on toisaalta oppositiossa mielenkiintoinen harmaaläiskä joskin melkoisen mietoa on hänenkin toimintansa, jotta väriläiskäksi voisi sanoa.

Ei ole Iivisniemen kerrostalonpojalla mitään annettavaa Suomelle. Naapurirapun Jarilla on paljon enemmän.

Demagogi

Perussuomalaiset kutsuttiin vakavasti, avoimesti ja perustuslainmukaisesti ja parlamentarismin henkeä kunnioittaen hallitusneuvotteluihin.

Soini itse ilmoitti, ettei perussuomalaiset ole halukkaita hallitukseen.

Lisäksi hän nälvi hallituspohjaa siitä, että siinä on "ekoleima", kun vihreät uskalsivat ottaa vastuuta.

Oma demagogiani perustuu sille parlamentarismin visiolle (=harhanäky), että eduskuntaan pyritään siksi, että päästäisiin hallitukseen vaikuttamaan asioihin. Ei siksi, että päästään oppositioon.