Perjantai 22.2.2019

PS:n linjaukset julki: ”Tyttöjen ja poikien wc:t säilytettävä – Ei 9000 km kulkenutta broileria lapsille”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
31.1.2017 10:02
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Kuvassa perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Sluga-Poutsalo ja puheenjohtaja Timo Soini.
|

Hallituspuolue perussuomalaiset on julkistanut kuntavaaliohjelmansa. Kuntavaalit käydään huhtikuussa 2017. Vaalit ovat poikkeukselliset, sillä sote-uudistuksen myötä etenkin sosiaali- ja terveysalan tehtäviä on siirtymässä muutaman vuoden kuluttua kunnilta maakuntien hoidettavaksi.

Perussuomalaisten kuntavaaliohjelmassa vaaditaan järkeveän kunnallisen asuntotuotannon tukemista.

– Monet suuret rakentajat eivät vastaa kotia kaipaavan huutoon vaan seuraavat voittoja ja arvonnoususta seuraavia lisätuottoja – mistä kertoo myös se, että jopa 800 000 ihmistä saa asumistukea, usein ylihintaiseen asumiseensa, puolue toteaa.

Yksi puolueen teemoista on myös terveysnäkökulma tuulivoimaan. Kuntien ei pidä myöntää uusia rakennuslupia tuulivoimalle ennen kuin tuulivoiman terveysvaikutuksia on selvitetty, puolue linjaa.

Maahanmuutto näkyy merkittävänä teemana perussuomalaisten ohjelmassa. Puolueen mielestä turvapaikanhakijoiden vastaanottamisen täytyy olla kunnalle täysin vapaaehtoista. Kotoutuminen on puolueen mielestä viime kädessä kiinni maahanmuuttajasta itsestään.

Otteita perussuomalaisten kuntavaaliohjelmasta 2017:

– Pyöräily on mukava harrastus, mutta Suomen kokoisessa maassa työmatkapyöräily on mahdollista vain harvoille. Liikennesuunnittelua ei saa tehdä ideologisesti pyöräilyn tai muun ekomatkailun ehdoilla.

– Tyttöjen ja poikien wc:t on säilytettävä kouluissa – se on ihmisoikeus. Tytöt saavat olla tyttöjä ja pojat poikia. Suhtaudumme kriittisesti moniin ideologisiin kasvatuksen ja feminismin ajatuksiin.

– Poikien koulunkäyntiin ja nuorten miesten syrjäytymisen ennaltaehkäisyyn on kiinnitettävä erityistä huomiota.

– Kunnissa on oltava erityisesti veteraanien asioihin perehtyneitä palveluneuvojia.

– 9 000 kilometriä kulkeneen broilerin syöttäminen lapsille ei voi olla järkevää mistään näkökulmasta katsoen.

– Turvapaikanhakijoiden oikeutta erilaisiin kuntatason palveluihin, kuten kuljetuksiin ja harrastuksiin, tulee tarkastella uudelleen.

– Kustannusten lisäksi meidän on avoimesti voitava puhua maahanmuuton yhteydessä myös erilaisiin kulttuureihin liittyvistä seikoista ja muista ihmisiä huolettavista asioista – ilman että puhujia leimataan rasisteiksi tai muiksi idiooteiksi.

– Vastustamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden avaamista suuryritysten voitontavoittelulle.

– 90 prosenttia suomalaisista toivoo, että tuotantoeläimiä kohdeltaisiin nykyistä paremmin. Kannatamme vahvasti, että niin sanottua uskonnollista teurastusta säädellään nykyistä voimakkaammin ja estetään eläinten kidutus.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Marja-Liisa Kalkela

lainaus:
– 9 000 kilometriä kulkeneen broilerin syöttäminen lapsille ei voi olla järkevää mistään näkökulmasta katsoen.

EI: RittäPS vain vihjaua MTK/Kepulle ja MMM-ministeri Tiilikaiselle.
Tuotto voi jäädä ohkaseksi elintarvikejalostamoilla halpuutus-Broilereista!

Henri Järvi

Miksi me kuuntelemme Anne Bernerin kansallisomaisuuden myyntivisioita, Petteri Orpon leikkauspuheita, Juha Sipilän hölynpölyä, Timo Soinin huonoja vitsejä

Sillä mitä hyvää on Anne Berner tai Petteri Orpo tai Juha Sipilä tai Timo Soini maamme hyväksi tehneet

Mitä sellaista he ovat tämän maan eteen tehneet, että heitä kannattaa kuunnella

Rappusi siivoojakin on ollut enemmän hyödyksi maallemme kuin nuo neljä yhteensä

Kertokaa se minulle kun en sitä ymmärrä

Koska se mitä minä heidän suustaan kuulen

Ei minusta ole hyväksi tälle maalle

Aaron Ilmakari

Henri Järvi. Nyt oli kyllä erinomaisen hyvin kiteytetty kysymys. Suomen suurimmat maanpetturit löytyvät tätä nykyä valtakunnan piikkipaikoilta, hallituksestamme. Lähestulkoon kaikki kansallinen omaisuus yhtiöitetään ja myydään ulkomaisille sijoittajille kuin Caruna konsanaan. Karu meininki.

Tapio Mäkipää

Miksi noihin takinkääntäjiin pitäisi luottaa missään muotoa? Persut ku pääsi hallitukseen niin alkoi muiden nuoleskelu ja Soini käänsi takkinsa lupaamiensa asioiden puolesta, nopeammin kuin kissaa ehti sanoa. Itselläni on mennyt luotto kaikkiin puolueisiin totaalisesti.