Sunnuntai 20.1.2019

”Tein täyskäännöksen pois halla-aholaisuudesta” – Perussuomalaisista eronnut vaikuttaja pettyi puolueen muutokseen

Jaa artikkeli:
Luotu: 
27.2.2017 09:07
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Kristillisdemokraattien listoille loikannut entinen perussuomalaisvaikuttaja Harri Lindell selittää blogissaan eroaan perussuomalaisista sekä puolueen Helsingin valtuustoryhmästä.

Lindell on valtuustoryhmän entinen puheenjohtaja. Hän ilmoitti eronsa syyksi perussuomalaisten ”kiristyneen maahanmuuttovastaisuuden”.

– Olen myös tehnyt täyskäännöksen pois halla-aholaisuudesta, koska se ei sovi omaan poliittiseen linjaani mitenkään. Valtuuston istunnossa pyysin näitä asenteita omalta osaltani julkisesti anteeksi, Lindell kirjoittaa Puheenvuoron blogissaan.

– Pidän myös pahana useiden perussuomalaisten henkilöiden rasistisia ilmaisuja julkisuudessa. Näihin ilmaisuihin myös tuomioistuimet ovat ottaneet tuomitsevan linjan. Puolue, johon liityin 1999, ei ole enää se sama, jonka arvoja silloin kannatin. Siksi päätin erota puolueesta, Lindell selittää.

Hän on kuntavaaleissa ehdolla kristillisdemokraattien sitoutumattomana ehdokkaana.

Keskustelua aiheesta Uuden Suomen blogeissa: 
Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Matti Auer

Maahanmuuttovastaisuus eivät ole ainoa, missä perussuomalaiset ovat pettäneet. Useimmat ovat pettyneitä puolueen kielipolitiikkaan, jossa lupasivat lopettaa pakkoruotsin eri kouluasteilla ja jopa puuttua virkamiespakkoruotsiin. Mitään ei ole kuulunut hallituksessa ja suomenkielisten depressiotila jatkuu edelleen.

Mikko Toivonen

Lindell ei ilmeisesti sitten ole ymmärtänyt että maahanmuuton on oltava aina hallittua.
Kaikki maahanmuuton ongelmat poistuvat hallitulla ja laillisella työvoiman maahanotolla ja syntyvät hallitsemalla onnenonkijoiden ja maahan haluavien kontrolloimalla rajan yli päästöllä.

Maailmalta, erityisesti EU ulkopuolelta tunnemme malleja joissa ulkolainen työvoimaosuus on jopa luokkaa 90%, mutta kaikki on hallinnassa jopa vuokralähiöissä joissa asuu yli 100000 ihmistä 80-100 eri maasta vailla vähäisintäkään ongelmaa koska jokainen on laillisesti tullut siirtolainen ja työn mukana tullut.

Halla-ahon ongelma on oikeastaan se, että hän on liikaa poliitikoksi keskittynyt muutamaan kokonaisuuden osaan ja jättänyt valtaosan ihmisten elämästä ja tarpeista kannanottoja vaille ja emme siis tiedä miten hän todellisia asioita hoitaisi.

Jan-Gösta Grönholm

Suomessa toivotaan ölaajasti että yritykset investoisivat enemmän ja maksaisivat vähemmän osakevoittoja omistajilleen.
Kun mm puh.joht. Timo Soini jatkuvasti haluaa nostaa osoikotulojen verotusta ymmärrän hyvin että tämä edesauttaa nostamaan yhä suurempia osinkoja ja investoida vähemmin.