Tiistai 22.5.2018

Kenestä tulee Helsingin ensimmäinen pormestari? 5 ehdokasta tentissä tasan viikon päästä – tule paikalle

Jaa artikkeli:
Luotu: 
20.3.2017 15:54
Päivitetty: 
20.3.2017 16:01
  • Kuva: Kauppalehti
    Kuva
|

Mihin suuntaan pormestari vie Helsinkiä? Pitäisikö Helsinkiin saada ruuhkamaksut? Milloin asumisen kallistuminen loppuu? Miten Helsinkiin syntyisi lisää työtä?

Nämä ja monta muuta kiperää kysymystä esitetään Kauppalehden ja Uuden Suomen pormestaripaneelissa viikon päästä maanantaina.

Tentattavina ovat pääkaupungin viiden suurimman puolueen ehdokkaat: Paavo Arhinmäki, Tuula Haatainen, Mika Raatikainen, Anni Sinnemäki ja Jan Vapaavuori.

Kauppalehden ja Uuden Suomen
pormestaripaneeli maanantaina 27.3.2017 kello 14.00–15.15 

Alma-talo, Alvar Aallon katu 3 C, Helsinki.

Ovet aukeavat kello 13.30. Lisätietoa [email protected]
Ilmoittaudu 23.3. mennessä. Paikkoja rajoitetusti.

Linkki ilmoittautumiseen: kampanjat.kauppalehti.fi/pormestari

Kutsu myös Facebookissa tämän linkin takana.

Tervetuloa kuulemaan!

Jaa artikkeli:

Kommentit

Mauri Gardin

Valtamedia ja mm.SDP ovat tehneet kuntavaaleista valtakunnalliset vaalit. Suomen suurin puolue on Suomen Keskusta. Miksi Almamedia ja US eivät noteeraa millään tavalla pormestaripaneeleissaan Laura Kolbea, Suomen suurimman puolueen ehdokasta Suomen pääkaupungin pormestariksi ?
Logiikka hukassa.

Matti Haajanen

Sen verran Gardinille vastinetta, että Laura Kolbe jo kerran osoitti epäluotettavuutensa olemalla vastoin enemmistön kantaa sen alituisesti kummittelevan taloudellisesti kannattamattoman Guggenheimin kannattaja. Tällaista henkilöä ei missään nimessä voisi valita pormestariksi urbaaniin ympäristöön Keskustan kannatus Helsingissä on hyvin vaatimaton ja Kolbe ei siksikään kuulu joukkoon valittuun. Mitä tulee muihin ehdokkaisiin niin ylivoimaisesti järkevin on Vapaavuori. Hän ei hyväksi mitään itämaista beduiinikultin symbolia moskeijaa Helsinkiin. Helsingin keskustaan ei sellainen rakennus todellakaan kuulu. Sinnemäki sitkeästi haraa vastaan unohtaen kokonaan sekä stadilaiset että koko suomalaisen kulttuurin suosimalla tätä itämaista jihadismin linnakkeen rakentamisen lupaa. Ilmaiseksi se ei lainkaan tule lieveilmiöineen suomalaisillekaan - vaikka toisin vakuutellaan. Miksi joku Bahrain rahoittaisi tänne moskeijan? Taka-ajatuksena on muiden pohjoismaiden tapaan islamin levittäminen mahdollisimman laajalle sinnekin, minne se ei kuulu.