Sunnuntai 27.5.2018

Vihreä juhlii: ”Halusin saada enemmän ääniä kuin Jussi Halla-aho”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
10.4.2017 00:30
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Vihreiden kansanedustaja Emma Kari asteli hurraavan väkijoukon eteen Helsingin Tavastialla vihreiden vaalivalvojaisissa ja puhui mielettömän hienosta tuloksesta. Vihreät näyttää saavan 12,5 prosentin kannatuksen, kun viime kuntavaaleissa kannatus oli 8,5 prosenttia.

– Tämä on aivan mielettömän hieno tulos! Kari huusi.

Hän mainitsi useita ”mielettömiä nimiä”, joita nousee vihreiden joukkoon Helsingissä: Ozan Yanar, Maria Ohisalo, Almiina Alanen, Kaisa Hedberg ja Reetta Vanhanen.

– Täytyy sanoa, että mun oma tavoite tänään oli yksi ja hyvin selkeä ja se oli se, että halusin korjata edellisten vaalien vääryyden ja saada enemmän ääniä kuin Jussi Halla-aho, Kari sanoi.

Kari on saanut noin 5800 ääntä, kun Helsingin äänistä on laskettu 98,9 prosenttia. Halla-aho on noin 5560 äänessä.

– Olen todella iloinen tästä lopputuloksesta, Kari sanoo.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Kimmo Tallqvist

No ei ole kovin selkeä tavoite kun sai vain pari sataa ääntä enemmän kuin Halla-aho ja vihreät koki murskatappion pormestarivaalissa.
Eikö kuntalaisten asioiden hoito olisi ollut enempi se yksi iso tavoite ?
Vapaavuorelle valui Halla-ahon ääniä roppakaupalla koska kaupunkilaiset halusivat varmistaa ettei ainakaan sinnemäki tule valituksi.
Populismi nosti päätään ja sympatia pisteitä kerättiin hyväntahtoisilta sinisilmä maailmanparantajilta hyysäämällä mm.laittomia maahanmuuttajia .
Yksi kalja-autoa ajanut Laiton maassaoleskelija tuolla lahden takana oil lehtitietojen mukaan myös onnellinen ja kiitti uuden asuinmaan avusta aika oudolla tavalla.

Alviina Alametsä

Tsau! Vähän veikkaan että tässä jutussa viitataan muhun, ainakaan Almiina Alanen- nimistä henkilöä ei löydy valtuustosta :) Ja Kaisa Hernbergiin varmaan viitataan myös Hedbergin sijasta. Kiitos jos korjaatte meidän nimet! T. Alviina Alametsä