Sunnuntai 21.7.2019

Vapaavuori tyrmää suurmoskeijan IS:ssä – Moskeijahankkeen Pia Jardi: Helsingissä toimii demokratia

Luotu: 
10.4.2017 14:37
  • Kuva: Helsingin Energia
    Kuva
    Niin sanottua suurmoskeijaa tai "keskusmoskeijaa" on suunniteltu Helsingin Hanasaareen.
|

Helsingin pormestariksi mitä todennäköisimmin nouseva Jan Vapaavuori (kok.) alleviivaa Ilta-Sanomien haastattelussa aikeitaan estää Helsinkiin esitetyn suurmoskeijan toteutuminen. Moskeijan puuhanainen Pia Jardi puolestaan ilmoittaa Uudelle Suomelle, ettei ole luovuttamassa.

– En ole koskaan muuttanut kantaani vaaliyönä. Minulla on samat kannat vaalien jälkeen kuin ennen niitäkin, Vapaavuori kommentoi moskeijakantaansa IS:lle vaalivoiton jälkeen.

– Minusta tällaista moskeijaa ei Helsinkiin tarvita. On selvää, että omalta osaltani tulen tekemään töitä sen eteen, ettei moskeijaa Helsinkiin rakenneta. Viime kädessä siitä päättää valtuusto, Vapaavuori jatkaa.

Hän arvioi, että kokoomuksen suurimman puolueen aseman ja todennäköisen pormestaripaikan vuoksi suurmoskeijan toteutumismahdollisuudet heikkenivät merkittävästi.

Moskeijahankkeen vetäjä Pia Jardi puolestaan kommentoi tilannetta Uudelle Suomelle. Hänen mukaansa Vapaavuoren vaalivoitto ei murskannut toiveita, ”jos ei Jan Vapaavuoresta tule Helsingin diktaattoria”.

– Mutta kyllä Helsingissä tähän päivään asti on toiminut demokratia ja päätöksentekijöitä on monta muutakin. Päätökset tehdään jatkossakin normaalin päätöksentekokanavan kautta, eikä se ole yksi henkilö, joka siitä päättäisi, Jardi toteaa.

Lue koko Jardin haastattelu: Kaatuuko suurmoskeija Vapaavuoren äänivyöryyn? – ”Ei hänestä diktaattoria tule”

Lue myös: Jan Vapaavuori tiukkana: Vastustan suurmoskeijaa riippumatta rahoittajasta – alustoja ”epäterveille ilmiöille”

Keskustelua aiheesta Uuden Suomen blogeissa: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Jokke Virtane

Vapaavuori tyrmää katteettomilla puheillaan ainoastaan itsensä. Siellä ne moskeijat edelleen mököttää eikä muuta.

Tässä näette tarkemmin tämän liian läpinäkyvästi valehtelvan konnan värikkäästä ja riettaasta elämästä? hehe tuliko krapula kun tajuatte asiat vasta nyt sen jälkeen kun vahingossa kävitte häntä äänestämässä

Vapaavuoren rikokset kooste
http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=42469.0

Vapaavuoren rietas elämä
http://www.city.fi/yhteiskunta/jan+vapaavuori+rotosherra/2061

Kimmo Tallqvist

No mitä rietasta tuossa nyt oli ?
Normaalin nuoren miehen kasvukipuja.
Pikkurötöstelyä, kaljanjuontia, tyttöjen vahtaamista ja juovuksissa tappelua ?
Perusterve nuori mies eikä mikään nurkassa masturboiva kirkkokuorolainen.
Mitä itse asiaan tulee niin kaavaillun suurmoskeijan päärahoittajan Bahrainin kalifaatilla on vahvat taloudelliset kytkökset saudi-arabiaan ja tutkitusti lähes kaikissa heidän rahoittamissa moskeijoissa euroopassa on todettu wahab/fatalisti fundamentalistien viharukousta länsimaita vastaan.
Bahrainin rahkeet yksin eivät moskeijan rahoittamiseen riitä.
Eiköhän naapurimaasta saudeista pikkasen kolehtia hankkeeseen likenisi ?
Sunnit joita suomessakin on 70 000 haluavat uskonvakaumuksessaan eliminoida shiiat joita suomessa about 10 000
HS 10.01.2016
Mitenkä rauhanuskonnon eri suuntaukset täällä toimisivat ?
Ilmaisia lounaita ei ole.
Saudit tuskin hyvää hyvyyttään epäsuorasti rahaa antaisivat ilman mitään vastinetta ja taka-ajatuksia
Suomi tuskin olisi poikkeus
Ei todellakaan moskeijaa stadiin eikä wahhabismia eikä Islamin invaasiota.
Hyvä Jan.
Vihdoinkin politikko Jolla on riittävästi tahtoa pistää hanttiin kaiken maailman maailmanhalaajille ja hihhulien kumartamisille.

Pentti Westerholm

Tämä ei riitä,että Vapaavuori vastustaa Moskeijan rakentamista.Kannatan mieluimmin Halla-ahon teesejä missä rajoitetaan moskeijan käyttäjien maahanmuuttoa.Mikäli siihen ei saadaa rajoitusta Moskeija rakennetaan enemmin tai myöhemmin.

Markus Heikkinen

Mikäli Helsingin "kalifi" Vapaavuori määrää, että moskeijaa ei rakenneta, niin tämän pitäisi musliminkin ymmärtää.

Islam ei ole demokraattinen yhteiskuntamalli. Islam halveksii vääräuskoisten demokratiaa. Ei löydy mitään perustetta sille, että islamisaation levittämisen edistäviä toimia, olisi tarvetta käsitellä demokraattisesti.

Olavi Nieminen

Olemmeko valmiit, Euroopan valloitus on alkanut?
Islam ja ja Sharialaki eivät hyväksy muita uskontoja ja lakeja, muut ovat vääräuskoisia!
Tähän mennään: Aviorikoksesta saa tappaa, huorannut nainen kivitetään kuoliaaksi, mies on aina ylempänä ja naisen on suostuttava kaikkeen, mies saa lyödä naista ja lapsia saa lyödä. Mies saa ottaa myös toisia vaimoja vapaasti.
Otammeko suurmoskeijan kaiken tuon välineeksi?
Mitä mieltä olette? Olisiko hyvä?

Jukka Kautto

Ja Saudit rahottavat hankkeen tunnettuun Wahabi/ Salafisti henkeen. Porukka lupasi rahat jo Merkelin möhlän yhteydessä moskeijaan jokaista sataa maahantulijaa kohden Saksassa, kymmenen tuhatta uutta minareettia jonossa. Kaiken lisäksi lännen hölmöläiset tukevat kaikista pahimpia Sunni lähetysliikevaltioita, joidan tavoitteena on yksinkertaisesti maailmanvalloitus.

Ilkka Korkalainen

Vihervasemmistolla on kova kiima ajaa moskeijahanketta eteenpäin. Moskeija ja islamilainen väkivaltakulttuuri elävöittäisivät Helsingin ja koko Suomen elämää ja lisäisivät monikulttuurista hurlumheitä jota vihervasemmisto ihannoi suuresti. Vihervasemmisto kuuluttaa kannattavansa demokratiaa ja tasa-arvoa mutta ajaa samaan aikaan eteenpäin moskeija hanketta ja sen edustamaa kulttuuria joka on kaiken demokratian ja tasa-arvon vastainen.

Pentti Paavola

Pormestarin työssä aloitteleva Jan Vapaavuori on tuomittu väkivaltarikollinen. Hän rikkoin nuorukaisen elämän potkimalla tältä pernan hajalle. Vapaavuoren isä yritti lahjoa poliisia ja syyttäjää luopumaan syytteestä. Turhaan. Vapaavuori tuomittiin vankeuteen. Tosin ensikertalaisena ehdonalaiselle.

Tämän valossa on aivan oikeutettua että Jumala on rankaissut Vapaavuorta ja tehnyt tästä lisääntymiskyvyttömän on aivan oikein että tuosta kusipäästä ei jää tähän maailmaan mitään muistoa koska hän ei pysty siittämään lapsia.

Aiheesta sosiaalisessa mediassa tästä https://www.facebook.com/Hukkuva-Helsinki-201519417010952

Jarmo Lius

Moskeijahankkeen vetäjä Pia Jardi siis uskoo demokratiaan ja kansan tukeen suurmoskeijalle? Vai uskoo että demokratiassa asioita voi edistää sopivin keinoin, kuten lahjuksin, kansan vastustuksesta huolimatta?

Pia ei taida tuntea Suomea ja suomalaisia.