Lauantai 25.5.2019

Sampo Terho tyrmää pakolaisehdotuksen: ”Ei ole keskusteltu ­– ei keskustella”

Luotu: 
13.4.2017 18:54
  • Kuva: Petteri Paalasmaa
    Kuva
    Perussuomalaisten puheenjohtajaksi pyrkivä Sampo Terho ei hyväksy sisäministeri Paula Risikon (kok.) esitystä kiintiöpakolaisten määrän kasvattamisesta.
|

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho katsoo, että hallituksen ei pidä nostaa kiintiöpakolaisten määrää.

Sisäministeri Paula Risikko (kok.) kertoi aiemmin torstaina, että Suomen pitäisi nostaa ensi vuonna kiintiöpakolaisten määrää 1050 pakolaiseen nykyisestä 750.stä.

Perussuomalaisten puheenjohtajaksi pyrkivä Terho tyrmää ehdotuksen täysin. Hänen mukaansa hallituspuolueet eivät ole asiasta keskustelleet.

Terho linjaa Facebook-päivityksessään, että asiasta ei myöskään keskusteltaisi.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Teppo Vanamo

Terho alkaa olla jo huvittava, ja aina vaan huvittavammaksi homma menee vaalikauden loppua kohden. Aina kun joku jotain ehdottaa, vastaus on, ettei asiasta keskustella. Tuolla menolla ei hallitukseen ole toista kertaa asiaa, tosin oppositiotahan Terho taitaa jo kaivatakin.

Marja-Liisa Kalkela

Siitäkö Sipilä on keskustellut Brysselissä? Pienentämisestä Suomen osalta?
Tietääkseni 27 EU-maata päättää yhdessä miten pakolaiset jaetaan EU-maiden kesken. PS Terhokin yhä "uskoo" että yksi puolue 39 edustajalla Suomesta tekee päätökset ja vain rusinat EU-pullasta otetaan vastaan .

Markku Nieminen

Kokoomus vasta ilmoitti Orpon suulla, että hallitusohjelman noudattaminen on sille tärkeää. Hallitusohjelmassa ei tietääkseni ole kiintiön nostoa!
Mitäpä niuhottamista siinä on kun Terho toteaa, aivan oikein, että siitä ei edes keskustella?
Hallituksessa ole ei ole itse tarkoitus. Kansanedustajat ja hallitus on kansaa varten, ja kansanedustajien pitää pitää kansan puolta eikä liehua tuulipussien mukana!

Jorma Nordlin

"Hallitusohjelma antaa mahdollisuuden kiintiön nostamiselle. Siinä on lyöty vain perälauta kiinni. Perussuomalaiset ovat hyväksyneet hallitusohjelman sanamuodon ja mahdollisuuden, että kiintiö voi nousta. Sen hinnan halusivat maksaa. Aivan selvällä Suomen kielellä on todettu, että kiintiö pidetään ainakin edellisten vuosien tasolla. Jos tällaisen tekstin hyväksyy eikä ymmärrä mitä se tarkoittaa, niin on syytä katsoa peiliin."

"Oli helppo arvata ennalta pakolaiskiintiön nostoaikeet"
http://jormanordlin.puheenvuoro.uusisuomi.fi/235673-oli-helppo-arvata-en...

Soini joutuu tästä asiasta hallituksessa pakosti keskustelemaan, jos Kokoomus niin haluaa. Ei hallituksen ulkopuolelta julisteta etteikö hallitusohjelmassa olevista asioista keskustella. Mistä planeetalta sellainen politikointi oikein on?