Sunnuntai 21.7.2019

Taas ulostulo kokoomuksesta: ”Emme sovi samaan hallitukseen Halla-ahon kanssa”

Luotu: 
10.6.2017 17:40
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Ex-ministeri ja nykyinen europarlamentaarikko Henna Virkkunen (kok.) arkistokuvassa.
|

Hallituspuolue kokoomuksen Halla-ahon vastaiset ulostulot ovat saaneet jatkoa. Europarlamentaarikko ja ex-ministeri Henna Virkkunen (kok.) kommentoi asiaa Twitterissä.

Virkkunen on toiminut aiemmin muun muassa kunta- ja hallintoministerinä sekä opetusministerinä.

-Ihmisarvo on jakamaton. Minun Kokoomukseni ei sovi samaan hallitukseen Halla-ahon PS:n kanssa, Virkkunen tviittaa.

Spekulaatiot mahdollisesta hallituskriisistä käyvät kiivaina Jussi Halla-ahon tultua valituksi perussuomalaisten puheenjohtajaksi. Aiemmin muun muassa ex-ministeri Jan Vapaavuori (kok.) on kommentoinut, että kokoomus ei mahdu samaan hallitukseen Halla-ahon kanssa.

Petteri Orpo on sanonut tänään, että Halla-ahon valinnan johdosta on vakavan pohdinnan paikka.

 

 

Jaa artikkeli:

Kommentit

Jussi Runtti

raivostuttaa nuo mielipiteet, joita lauotaan ajattelematta nokkaansa pitemmälle. sitte hallitus menee nurin ja 2v työ täysin hukkaan. se kyllä oppositiolle käy. eikö persut saanut päättää, vaan nä toisten puolueiden idiootit.
.

Mikko Toivonen

Tuskinpa persut hallituksesta lähtevät. Kyllä orpo kokoomus tällaisten "kommari" meppien, mitä Virkkunenkin tuntuu olevan, hallituksesta poistuu kuvitellessaan Therese Mayn lailla saavansa otsikko analyysillä ja hyvä veli hyi hyi reaktiolla suuremman osan vallasta.
Siinä vaan voi käydä "Labourit". Joos kepulit ja orvot osaisivat vähänkään nenäänsä pidemmälle ajatella niin pitäisivät kaikessa hiljaisuudessa persut hallituksessa jäähdyttääkseen momentumin, jos sellainen edes ymmärretään kuin poliittinen momentum.
Tosin kansalaiset saisivat ilmeisiä etuja jos hallitus hajoaisi, sillä silloin kaatuisivat sekä mieletön maakunta uudistus, että sote susi vapaa valinnallaan, jollainen on tälläkin hetkellä täysin olemassa ja terveellä pohjalla niin, että yksityinen rahoittaa yksityisen mikä on jokaisen vapaasti valittavissa eikä veronmaksaja kuten kokoomuksen vapaa valinta kaavailee.

Marja-Liisa Penttinen

Tämä Virkkunen nosti meppien palkkoja takautuvasti,tämä on fakta! Valehtelee,väistelee asiaa kysyttäessä! Kuka haluaa maksaa tämän suomi vastaisen ns.politiikon hurjaa palkkaa? MINÄ EN,oma napa ja puolueen etu tärkein,ei suomen kansan! HERÄTKÄÄ,TUTKIKAA FAKTOJA!

elee asiaa kysyttäessä

Juha Wiklund

Populismia joilla koetetaan saada naamaa mediassa näkyviin. Lieneekö tytöllä tarkoitus palata Suomeen Euro parlamentti kauden jälkeen.

Huonoa on se että nyt sotketaan pahasti hallitus työskentelyä. Ihme kun Orpo ei saa omiaan ruotuun. Toisen puolueen demokraattiseen valintaan ei pitäisi puuttua. Mikä lienee syynä syrjiä Halla-Ahoa näin? Eikö näin ihmisten pitänyt olla suvaitsevia. Ei se ole suvaitsevuutta jos hyväksyy muslimit oikopäätä mutta syrjii omaa kansaansa.

Pekka Hovatov

Näyttää siltä että suvakkeja vituttaa ihan kunnolla demokraattiset ja rehelliset vaalit, joita suvakit eivät päässeet käpälöimään tapojensa mukaisesti, sekä vaaleilla valittu puoluejohto, hyvä niin. BUAAAA, BUAAAA!!!

Timo Hietanen

Ihmisarvo on jakamaton ? Miten on niiden EU-kansalaisten ihmisarvon kanssa, jotka
ovat räjähtäneet kappaleiksi tai murskaantuneet tunnistamattomiksi islamistiosaajien
kädestä ? Kun olet niin EU-myöteinen, niin seuraat varmaan myös Suomen ulkopuolen
tapahtumia ? Rajat auki jatkossakin ja samaa minareettien kutsujen kasvatteja ja islammarinadin hauduttamia vain lisää ? Rikastuttamaan yhteiskuntaamme omilla käsityksillään ihmisyydestä, tasa-arvosta tai naisten- ja lasten seksuaalisesta koskemattomuudesta..
muudesta