Maanantai 21.1.2019

Perussuomalainen kansanedustaja tilittää: ”Voidaanko uutta loikkarihallitusta pitää rehellisenä”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
14.6.2017 07:32
  • Kuva: Petteri Paalasmaa
    Kuva
    Perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio hämmästelee, onko loikkarihallitus laillinen.
|
Perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio nostaa Puheenvuoron blogissaan esiin hänessä heränneitä kysymyksiä eilisen joukkoeron jälkeen. Tavio ei kuulunut niihin, jotka perustivat uuden eduskuntaryhmän.
 
Joukko kansanedustajia marssi hiljaisina eilen perussuomalaisen eduskuntaryhmän kokoukseen ja jätti eroilmoituksensa. Samalla eronneet 20 kansanedustajaa perustivat uuden eduskuntaryhmän, Uusi vaihtoehto. Vielä kaksi kansanedustajaa erosi perussuomalaisista. He liittynevät uuteen ryhmään myöhemmin.
 
Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) perui heti hallituskriisin ja ilmoitti, että vanhat ministerit jatkavat tehtävissään ennallaan. Ainoa muutos oli, että kokoomuksen Petteri Orpo nostettiin varapääministeriksi ohi Timo Soinin (ps.).
 
–Perustuslain 60 mukaan ministerien on oltava rehelliseksi tunnettuja. Voidaanko pääministeri Sipilän uutta loikkarihallitusta pitää rehellisenä? Tavio kysyy blogissaan.
 
–Jos nykyiset ministerit eivät kunnioita 2000 hengen joukolla tehtyä äänestystulosta (PS:n puoluekokous) - voidaanko luottaa, että se kunnioittaa 200 hengen tekemiä äänestystuloksia (eduskunta)? hän jatkaa.

Keskustelua aiheesta Uuden Suomen blogeissa: 
Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Juha Wiklund

Tässä on kyse rahasta EUsta.

EUsta halutaan liittovaltio ja lopettaa Suomen tapaiset itsenäiset valtiot. Tämä on Sipilän ja Orpon ja Niinistön keskeisiä hankkeita.

Raha me kaikki tiedämme miten ja mistä Sipilän rikkaudet ovat tulleet ja hän haluaa että myös jatkossa hänen ystävänsä ja sukunsa valtion rahoilla rikastuisi.

Jussi oli uhka tälle kehitykselle rehellisenä ihmisenä.

PS pääsi Soinista ja muista mädättäjistä eroon jotka rahasta myivät isänmaan ja aatteensa. PS n pitäisi olla tyytyväisiä päästessään noista eroon eikä noita surkutells. Totuus on että noiden ilveilijöiden ja näyttelijöiden takia PSn kannatus romahti. Nyt on uuden alun paikka edessä oppositiossa ja näyttää äänestäjille että nyt on rivit puhdistettu ja me olemme nyt puolue joka ajaa äänestäjiensä etuja.

Jouni Halonen

Näinhän tämä on nähtävä. Puoluekuriin viehättyneet haluavat kansan ja jopa puolueiden jäsenten pysyvän poissa asioiden hoidosta eli oikeutta ei ole muuhun kuin kerran neljässä vuodessa äänestää takinkääntäjiä sekä puskea hyvinvointia EU:lle ja bankstereille alistuneille eduskunnan ja puolueiden rasvamahoille, he kun nobelistinkin mukaan muka tietävät paremmin. Naurettavaa ja turmiollista touhua.

Jussi Pistol

Ei tuota olisi tarvinnut edes kysyä, eiköhän lähes sokeakin ole nähnyt että epärehellisyyden perikuvia on jokainen loikkari.

Nimeltä mainitsematon Vihreiden edustaja haukkui kaikki Halla-ahon äänestäjät politiikasta ymmärtämättömiksi tolloiksi blogissaan.

Lasketteli jopa sellaista laastia että Halla-ahona nostaisin tuota vastaan heti syytteen kunnianloukkauksesta.