Torstai 27.6.2019

Perussuomalaisiin jäänyt Packalén: ”Kun vaaleissa hävinneet lopettavat leikin, halveksitaan demokratiaa”

Luotu: 
14.6.2017 09:17
  • Kuva: Petteri Paalasmaa
    Kuva
    Perussuomalaisten Tom Packalén kertoo tukevansa Jussi Halla-ahoa, vaikka ei tätä äänestänytkään.
Perussuomalaisten helsinkiläinen kansanedustaja Tom Packalén kertoo seisovansa Jussi Halla-ahon takana, vaikka hän ei tätä äänestänytkään viime lauantaina perussuomalaisten puoluekokouksessa.
 
–Kun vaaleissa hävinneet lopettavat leikin voittajien kanssa, se osoittaa halveksuntaa demokratiaa kohtaan ja vie siltä pohjan, Packalén kirjoittaa kipakasti Puheenvuoron blogissaan.
 
Packalén kertoo myös yllättyneensä siitä, kuinka moni kuvitteli hänen loikkaavan vihjaten, että häntä olisi kysytty mukaan eilen perussuomalaisista irtautuneeseen Uusi vaihtoehto -ryhmään.
 
–On ikävää, jos olen antanut itsestäni kuvan epäluotettavana ihmisenä, mutta omien pettäminen olisi minulle valtava häpeä, Packalén sanoo.
 
–Perussuomalaisista loikanneet sen sijaan ovat saaneet aikaiseksi lähinnä hallintarekisterin läpimenon. Tosin heistäkään kukaan ei uskonut myyntipuheisiin, vaan siinä tehtiin mitä kokoomus käski, ja kyyti ministeriautossa jatkuu. Tälle selkärangattomuudelle perussuomalaisissa on onneksi tullut loppu. 

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Jouni Halonen

Packalen sen kertoo, kuinka asiat oikeasti on. Kansalaisen ja jopa puolueiden jäsenten mahdollisuudet vaikuttaa asioihin eli demokratia on tässä EU-provinssissa todella surkeassa tilassa. Hommasta ei kerta kaikkiaan tule mitään ilman suoraa demokratiaa eduskunnan rinnalle. Sanoi "nobelisti" Saarivirta lehmänkaupoista mitä tahansa.