Maanantai 20.5.2019

Suomi kasvoi maahanmuutolla – kuolleita enemmän kuin syntyneitä

Luotu: 
16.6.2017 09:23
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
Suomen väkiluku kasvoi tammi–huhtikuussa 5 505 575 ihmiseen, kertoo Tilastokeskus. Tuoreen tilastojulkistuksen mukaan väkiluvun kasvun taustalla on maahanmuutto, sillä syntyneitä oli 2 527 henkeä vähemmän kuin kuolleita.
 
Tammi-huhtikuun aikana syntyi 16 178 lasta eli 1 323 lasta vähemmän kuin vastaavana aikana vuonna 2016. Kuolleiden määrä oli 18 705, mikä on 283 vähemmän kuin vuotta aiemmin.
 
Suomeen taas muutti ulkomailta 4 805 ihmistä enemmän kuin Suomesta muutti ulkomaille. Kaikkiaan Suomeen muutti alkuvuonna 9 022 henkeä ja Suomesta muutti pois 4 217 henkeä. Maahanmuuttoja oli 340 enemmän ja maastamuuttoja 388 vähemmän kuin edellisvuoden tammi-huhtikuussa. Suomen kansalaisia maahanmuuttajista oli 2 043 ja maastamuuttajista 2 829 henkeä.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Jussi Pistol

Se onkin iloitsemisen aihe että hallisemattomalla maahantunkeutumisella nousee väkiluku, laskekaa paljon nuo laittomasti maassaolevat vie paikoja esimerkiksi sairaalassa ja sen takia kantäestöä olevia kuolee kun ei pääsekkään ajoissa hoitoon, nuo kun kiilaa aina ensimmäiseksi sairasjonossa, esim, hammalääkärissä oli tapus missä kovissa hammaskivuissa oli Suomalaismies jolla olisi ollut seuraavana aika, mutta paikalle höyryää "geelitukka" joka marssi suoraa tiskille ja alkaa mölisemään kovaan ääneen mongoloidiaan ja pääsee hoitoon ennen Suomalaista jolla perkele oli aika varattuna. Osoittaa kyllä helvetin hyvin että suomessa menisi satakertaa paremmin vaikka tähän maahan ei tulisi yhtä ainoaa geelitukkaa.

Samy Arling

Hiukan jo ihmettelinkin kenelle tämä ylirakentaminen on suunnattu, asumistukea runsaat 2mrd/v ! Kehä 3 ulkopuolinen Suomi tyhjennetään urakalla ja Helsingin nimeksi Getto, koko operaatio velaksi lapsillemme ! Evakoituminen Suomesta on nyt ajankohtainen, niin rahalle kuin ajatteliville aivoillekin, mitä jää ?

Oiva Luosujarvi

Maahanmuuttaja vai pakolainen ja maahanmuuttajan lapsia vai pakolaisen lapsia?

Olin itse 8 vuotta maahanmuuttajana aasiassa. Siellä on toimiva maahanmuuttopolitiikkaa, jossa maahanmuuttajalta vaaditaan jo maahan tulemista varten passi + viisumi / oleskelulupa. Muuten ei maahan pääse.
Maahanmuuttaja ei saa yhteiskunnalta etuisuuksia, mutta paljon velvollisuuksia ja yhdenkin velvollisuuden rikkominen aiheuttaa karkoituksen välittömästi.
Maahanmuuttajan on ostettava omilla rahoillaan ruokansa, terveydenhuoltonsa, huvituksensa, maksettava itse omat asuntonsa omistus-asunto / vuokransa, omat ja perheen vaatteet, harrastusvälineet yms.
Nyt olen takaisin kotimaassa Suomessa ja kaikki on erilaista kuin ennen. Kaupungeissa ei viitsi edes vierailla huvin vuoksi, kun ne muistuttaa afrikkaa / lähi-itää. Ainoastaan pakolliset asiat on hoidettava kaupungeissa.
Televisio-ohjelmat on kyllästetty pakolaistaustaisilla uus-suomalaisilla ja niitä propaganda ohjelmia ei viitsi edes katsoa aiheesta riippumatta.

En vastusta maahanmuuttoa, koska oma vaimo on maahanmuuttaja, vaikka nuoremmilla lapsilla onkin kaksoiskansalaisuus.
Maahanmuuttaja-vaimoni puhuu ja lukee useita kieliä ja on opiskellut hyvän ammatin aiemmin kotimaassaan. Maahanmuuttaja-vaimoni on kristitty ja saanut hyvän kristillisen kasvatuksen.

Mutta vastustan pakolaisten vastaanottamista, jos sen seurauksena heille annetaan Suomen kansalaisuus. Pakolaisten kohdalla toivon turvapaikan antamista määräajaksi ja vuosittain turvapaikanhakijan kotimaan tilanteen tarkistamista, jolloin kotimaan rauhoituttua voi turvapaikanhakija palata kotimaahansa takaisin.
Euroopassa on valtioita, joissa edes maahanmuuttaja ei saa kansalaisuutta ilman hyvää kielitaitoa kirjallisissa ja puhutuissa testeissä. Ei saa kansalaisuutta, jos ei ole asunut maassa vähintään 20 vuotta yhtäjaksoisesti.
Maailmalla olisi tulossa Suomeen vähintään 5 miljardia ihmistä, jos he olisivat tietoisia millaisia etuisuuksia Suomessa pakolaisille annetaan. Esimerkiksi Yhdysvalloissa elää kymmeniä miljoonia ihmisiä huonommassa tilanteessa kuin turvapaikan saanut pakolainen Suomessa, vaikka he olisivat Yhdysvaltalaisia ja heidän esi-isät ovat olleet yhdysvaltalaisia.
Kuvitelkaapa, jos he tulisivat Suomeen hakemaan turvapaikkaa, koska he haluavat itselleen ja lapsilleen parempaa elämää?
Turvapaikan antaminen olisi väärin heidän kohdalla, koska he olisivat elintasopakolaisia viranomaisten silmissä ja he ei turvapaikkaa saisi Suomesta.
Kuitenkin uutisten mukaan suurin osa pakolaisista tulevat Suomeen turvallisten valtioiden läpi hakemaan turvapaikkaa, koska he ovat tietoisia jo tullessaan, kuinka ihana valtio Suomi on pakolaisille, jotka saavat turvapaikan.
Ilmainen asunto, ilmainen terveydenhuolto, ilmainen koulutus, ilmaiset vaatteet, ilmaiset harrastukset. yms. Ilmaisia heille, mutta ei ilmaisia Suomalaisille veronmaksajille, joiden maksettavaksi tulee vuosittain miljardeja euroja.

Nyt kun luetaan uutisia maailmalta, terrorismista ja kuolleista viattomista uhreista, joita on liikaa.
Herää kysymys Ihmisarvosta, joka asukkailta Euroopassa poistetaan ja asukkaat alistetaan terrorismille, jotta pakolaisille voidaan ihmisarvoa jakaa.
Miksi kanta-asukkaat eri valtioissa on Euroopassa vähäarvoisia ja samaan aikaan pakolaisten arvo on mittaamaton ?
Se aiheuttaa taas kysymyksen, kuinka moni päättävässä asemassa on ostettu puolustamaan pakolaisia ja syrjimään kanta-asukkaita. On syytä olettaa rahalla ostettujen poliitikkojen olevan vastuussa Terrorismista, koska maailmalla on islamilaisia valtioita useita, joilla on varaa maksaa miljoonien / miljardien lahjuksia euroopan poliitikoille.
Uusi vaihtoehto on samoin ostettu puolustamaan keskustan ja kokoomuksen toiveita, jossa hinta oli halpa heille, mutta ei halpa Suomalaisille.
Soini ja kumppanit teki ison virheen, joka seurauksiltaan nähdään seuraavissa vaaleissa ja toivottavasti yksikään heistä ei eduskuntaan tule silloin takaisin.
SDP:n ja vihervasemmiston kannatus kaupungeissa kasvaa koko ajan, sitä mukaa kun väestö tummenee ja saavat lahjaksi Suomen kansalaisuuksia pakolaisuuden päätyttyä Suomen kansalaisuuden saamiseen.

Jussi Pistol

Alkaa muu maailmakin jo lipsumaan, esimerkkinä vaikka Malta, muutamia vuosia sitten vaadittiin kaikki paperit ja todiste siitä että pystyy elättämään itsensä, perheensä ja työ on jo etitty ennen maahantuloa, mutta nyt sinnekin pääsee väki juoksemaan ilman mitään papereita ja se näkyy katukuvissa.