Keskiviikko 18.7.2018

Helsingin yliajoyritys: Pizzerian edessä syttyi joukkotappelu – sitten jalkakäytävälle jyräsi auto

Jaa artikkeli:
Luotu: 
11.8.2017 14:34
Päivitetty: 
11.8.2017 14:53
  • Kuva: Uusi Suomi
    Kuva
    Tilanteen jälkiselvittelyä Pengerkadulla torstaina.

Helsingin poliisi on tiedottanut Kallion Pengerkadun joukkotappelusta ja ”autolla törmäilystä”, kuten tiedotteessa muotoillaan. Henkilöauto ajoi torstai-iltana Pengerkadulla jalkakäytävälle pakottaen ihmiset väistelemään edestään.

Poliisi sai torstaina hälytyksen Pengerkadulle, missä oli käynnissä joukkotappelu.

– Tapahtumapaikalla saatujen tietojen ja myöhempien tutkimusten perusteella on selvinnyt, että paikalla olevan pizzerian edustalla on tapellut useampi henkilö. Tappelussa on käytetty muun muassa lautaa ja rautaputkea, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Teemu Kruskopf Helsingin poliisilaitokselta.

Tappelun aikana paikalta poistui henkilöauto, joka kuitenkin palasi hetken kuluttua tapahtumapaikalle, törmäsi kahteen pysäköityyn autoon ja ajoi tämän jälkeen jalkakäytävälle. Ihmiset väistelivät autoa ja yksi henkilö jäi osittain auton ja oven väliin.

– Auto oli osunut avoinna olevaan liikkeen oveen, joka oli edelleen osunut autoa väistäneeseen ihmiseen. Loukkaantuneen vammat ovat lievät. Tapahtumaan johtaneita syitä selvitetään edelleen esitutkinnan edetessä, Kruskopf jatkaa.

Muun muassa Iltalehdestä löytyy silminnäkijän paikalta kuvaama video.

Asian johdosta on otettu kiinni kolme henkilöä, joista yksi on auton kuljettaja. Häntä epäillään törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Poliisi tutkii tapausta törkeän pahoinpitelyn yrityksenä, kahtena pahoinpitelynä ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Timo Hietanen

Pikkuhärdelliä, poliisit uskaltaa vielä mennä Kallioon. Toista se on Rinkebyssä Ruotsin
puolella. Mutta tätä länsimaisten arvojen ( ? ) monikulttuurisuusagendaa haluavat
ps. kaikki eduskuntapuolueet - lisää. Suomen, Ruotsin ja EU:n voi tuhota ampumatta
faktisesti laukaustakaan.