Sunnuntai 27.5.2018

Sauli Niinistö: Terroristit iskivät jälleen Eurooppaan

Jaa artikkeli:
Luotu: 
17.8.2017 20:31
Päivitetty: 
17.8.2017 20:37
  • Kuva: Kimmo Haapala
    Kuva
|

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on ottanut osaa espanjalaisten hätään Barcelonan tuhoisan autoiskun johdosta. Presidentti kuvaa iskua terrorismiksi.

– Terroristit iskivät jälleen Eurooppaan. Seuraan Barcelonan tilannetta äärimmäisellä vakavuudella. Voimia uhreille, omaisille, pelastajille, Niinistö kirjoittaa Twitterissä.

Espanjassa poliisi tutkii yliajoa terrori-iskuna, mutta varmaa tietoa motiivista ei ole. Viranomaiset ovat vahvistaneet, että yliajossa on kuollut ihmisiä, mutta tiedot tilanteesta ovat ristiriitaisia. Lehtiväitteet uhrien lukumäärästä vaihtelevat kolmesta yli kymmeneen.

Lue myös:

Poliisi vahvistaa: Useita kuollut Barcelonan autoiskussa

Tämä tiedetään Barcelonasta nyt: Useita kuollut tahallisessa yliajossa – poliisi suhtautuu terrorismina

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Pekka Hovatov

Älä Sauli anna pelolle valtaa. Nyt heti tilamaan muutama laivalastillinen monikulttuurin edustajia tänne Suomeen. Kyllä Suomalaisen veronmaksajan selkä kestää, jotta voidaan antaa "moniosaajille diskorahaa taikaseinästä". Otetaan jokainen vaikka pari matalapalkkatyöpaikkaa lisää entisen lisäksi tai parempi, jos eduskunta säätää lain, jossa jokaisella kantasuomalaisella pitää olla vähintään 3 kpl työpaikkoja, että "moniosaajat" voivat jäädä kehittämään itseään tänne. Näin riittää eduskunnalla jaettavaa "moniosaajille" ja kaikki ovat tyytyväisiä.

Markus Vuorivirta

Katoppas. Terroristien kesäloma päättyi. Onkin ollut kesänaikana hiljaista lukuunottamatta nyt noita suomalaisia seonneita...

Mutta niin, syksy tuli ja nyt ollaan taas uuden normaalin raiteilla. Sitä mitä päättäjät on ympäri länsi-euroopan halunnutkin ja havitellut...

herra KUKA?

Mitäs suomi tekee asialle ettei tällästä pääse täällä tapahtumaan? Ei se ainakaan TWITTERIIN kirjoittelemalla lopu tai ehkäise täällä iskuja! No suomihan ei asialle tee mitään vaan lisärahaa annetaan laittomasti maassa oleville ja iso osa on ollut tekijöistä juuri laittomina maassa kun on kielteiset päätökset tullut. En ymmärrä tätä euroopan touhua enää ollenkaan.

Kimmo Tallqvist

Touko aalto vihreistä kannatti kansalaistottelemattomuutta kun suvakit majoitti laittomia maassaolijoita koteihinsa.
Laintulkintaa saisi siis subjektiivisesti venyttää aina kuka minkäkin itselle tärkeän tekohyvyyden nimissä eli muka omasta mielestä ylevä tekoinhimillinen tarkoitus pyhittää keinot.
Touko kun arvosteli hallituksen kiristynyttä turvapaikkapolitiikkaa epäinhimillisenä niin hän voi sitten majoittaa suomeen pakolaisstatuksella palaavat vierastaistelijat omaan kotiinsa.
Hallitushan haluaa poistaa pakolaisstatuksen vierastaistelijoilta jos palaavan terroristin katsotaan vaarantavan turvallisuutta tai yleistä järjestystä ja maahantulokiellon joka voidaan langettaa myös ulkomailla oleskelevalle.
EU direktiivi mahdollistaa tämän lakimuutoksen.
Onko siis touko epäinhimillistä suojella omia kansalaisia ?
Terrorismitutkijan mukaan palaavat vierastaistelijat ovat todellinen uhka.
Manipuloivat näitä vähä-älyisiä aivopestyjä matu rääpäleitä radikalisoitumisen nimissä autoiskuihin.

Teppo Oikari

Eliitti siellä koettaa myydä pelkokerrointa hallintoalamaisten manipuloimiseksi. Yksittäisillä, sopivin väliajoin tehtävillä iskuilla lampaita suostutellaan kohti uutta maailmanjärjestystä.

Pahoittelen viattomien siviilien marttyyrikuolemia tämän raa'an ja kyynisen valtaleikin varjossa.

Valo on jo keskuudessamme.

Juha Karhu

Niinistö, ym valtaapitävät, voisivat kirjoittaa valmiiksi pohjan jota käyttää jatkossa koska korkeintaan paikan nimet muuttuu mutta muuten iskut pysyvät hyvin samantyyppisinä.

Ei tarvitsisi joka kerta tekopyhästi päivitellä ja olla välittävinään ongelmasta jota on ollut itse edesauttamassa.