Sunnuntai 23.9.2018

Poliisi: Kaksi puukotettua kuollut – näin Turun tilanne eteni hälytyksestä klo 16.02 alkaen

Jaa artikkeli:
Luotu: 
18.8.2017 19:07
Päivitetty: 
18.8.2017 20:28
  • Kuva: Uusi Suomi
    Kuva
|

Poliisi on kertonut tiedotustilaisuudessaan, että kaksi Turussa riehuneen puukottajan uhriksi joutunutta ihmistä on kuollut. Heidän lisäkseen ainakin kuusi ihmistä on saanut puukosta vammoja.

- Tekijä on puukottanut ainakin kahdeksaa henkilöä, joista kaksi on menehtynyt, poliisi kertoi tiedotustilaisuudessa.

Poliisi sai hälytyksen Turun keskustaan Kauppatorille noin kello 16.02 perjantaina. Tietojen mukaan hyökkääjä, nuorehko mies, oli puukottanut kahta henkilöä, joista toinen oli ensimmäistä uhria auttanut henkilö. Tämän jälkeen tekijä siirtyi Kauppiaskatua pitkin Turun Puutorille, jossa hän puukotti jälleen useita ihmisiä. Poliisi pysäytti hänet lopulta Brahenkadulla ampuma-asetta käyttäen. Hän on sairaalahoidossa.

Poliisi kertoi tiedotustilaisuudessa aluksi, että puukottaja pysäytettiiin kello 16.20. Tämä oli virheellinen tieto, ja myöhemmin korjattiin, että epäilty otettiin kiinni kello 16.05 eli noin kolme minuuttia poliisille tehdyn ilmoituksen jälkeen.

Lue lisää:

Silminnäkijät lehdille: Puukottajaa lyötiin pesäpallomailalla – nuoret jahtasivat takaa

Poliisi etsii mahdollisia muita tekijöitä Turussa – ”Poistukaa keskustasta”

IL-TV:n video Turusta: Ihmiset juoksivat kauhuissaan pakoon

Poliisi vahvistaa: ”Turun keskustassa puukotettu useita henkilöitä – välttäkää kaupungin keskustaa”

Poliisi: Yhtä epäiltyä ammuttu Turussa – otettu kiinni

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Pekka Hovatov

Poliisit ja poliitikot eivät käytä samaa kelloa kuin me normikansalaiset. Tottakai poliisi kaunistelee tekemisiään, se näyttää ja kuulostaa niin hyvältä... Ja sa poliisit näyttämään tosi tehokkailta, toisin kuin tänään tiedotustilaisuudessa ollut Seppo Kolehmainen ja Paula Risikko oli saman näköisiä kuin säihkähtänyt jänis pimellä kun auton ajovalot osuu siihen tai keksivarkaat jäivät kiinni käsi piparipurkissa