Torstai 23.5.2019

Euroopan komission puheenjohtaja reagoi heti: ”Olen erittäin huolissani”

Luotu: 
18.8.2017 20:15
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Jean-Claude Juncker.
|

Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker on ottanut tuoreeltaan kantaa Turun puukotuksiin tiedotteellaan.

–Olen erittäin huolissani saatuani tietää väkivaltaisesta hyökkäyksestä Suomen Turussa. Yksityiskohdat ovat vasta selviämässä, mutta tuomitsemme jyrkästi tämän hyökkäyksen, joka tapahtui vain 24 tuntua Espanjan kauhistuttavien tapahtumien jälkeen, Juncker sanoo. 

Hän kertoo ajatustensa olevan uhrien ja heidän läheistensä luona. Juncker ilmaisee myös tukensa turvallisuusviranomaisille, pääministeri Juha Sipilälle ja kaikille suomalaisille. Junckerin mukaan komissio tarjoaa kaiken mahdollisen tuen.

Junckerin kannanotto julkaisiin hyvin pian Turun tapahtumien jälkeen. Poliisin mukaan toistaiseksi ei voida vahvistaa, oliko kyseessä terrrori-isku. Keskusrikospoliisin mukaan terrorismin mahdollisuutta ole rajattu poiskaan.

Lue lisää: KRP: ”Emme osaa sanoa tässä vaiheessa, onko kyse terrorismista”

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Pekka Hovatov

Missä on meidän pedofiiliprofeetan suosikki ja paholaisen valittu arkkipiispa, itse ylin saatanan palvoja suomessa. Eikö irtoa lausuntoa, sinä pelkuri, kun kyseessä on suomalaiset uhrit. Olit aikaisemmin kyllä huolissasi laittomasti maassa olevien oikeuksista...

Jukka Lampinen

Ettei vain olisi puukotaja tullut laivalla Ruotsista, sieltähän ne laittomat maahantulijat lähes kaikki tulee.
Ruotsista tuleva laiton tunkeutuminen täytyy saada loppumaan, mutta fasistiselle Supolle ei pidä antaa lisää valtaa.
Suomessa asuvat ruotsalaiset ja Ruotsi, on suurin syyllinen, nehän hallitsee myös mediaa.

Petri Perta

Juncker osoittaa tukensa Sipilälle. Järkeenkäypää koska molemmat ovat saman unelman vankkumattomia kannattajia huolimatta siitä kuinka monta eurooppalaista sille uhrataan. Nämä miehet ovat rikollisia ja minun silmissäni yhtä syyllisiä kuin turussa veistä heiluttanut kusipää!