Perjantai 25.5.2018

Joensuun poliisioperaatio: Rekan alle ruhjoutunut puukkomies kuoli

Jaa artikkeli:
Luotu: 
21.8.2017 13:55
  • Kuva: Petteri Paalasmaa
    Kuva
|

Joensuussa rekan tönäisemäksi joutunut puukkomies on kuollut vammoihinsa sairaalassa. Poliisi joutui aiemmin tänään käskyttämään ihmisiä takaisin koteihinsa, kun Äyräpäänkadulla ”heilui” mies puukon kanssa.

Läheisille on järjestetty kriisiapua.

Poliisi sai hätäkeskuksen kautta ilmoituksen aamulla kello 8.17 yksityisasuntoon Äyräpäänkadulle. Ilmoituksen mukaan mies käyttäytyi sekavasti ja hänellä oli hallussaan puukko. Mies poistui teräaseen kanssa ulos yksityisasunnosta.

Poliisin toiminta näkyi paikalla, kun poliisi etsi miestä ja käskytti ihmisiä sisälle asuntoihinsa.

Lähes samanaikaisesti hätäkeskukseen tuli ilmoitus lähistöltä Ilomantsintieltä. Ilmoituksen mukaan rekka-auto oli törmännyt ajoradalle kävelleeseen mieshenkilöön. Rekka-auton kuljettaja oli poliisin mukaan yrittänyt välttää törmäyksen ja väistää, mutta tästä huolimatta mies törmäsi rekka-auton rakenteisiin.

Paikalle meni poliisin ja ensihoidon yksiköitä. Paikalla ilmeni, että kyseessä oli sama mies, joka oli poistunut teräaseen kanssa Äyräpäänkadulta.

Poliisipartio antoi miehelle ensiapua heti törmäyspaikalla ja hänet toimitettiin sairaalahoitoon. Aamupäivällä sairaalasta tuli tieto, että mies on menehtynyt. Miehessä todettiin teräaseen aiheuttama vamma, mutta poliisin mukaan asiassa ei ole syytä epäillä rikosta.

Myöskään rekka-auton ja miehen törmäyksessä ei epäillä rikosta.

Poliisi on selvittänyt tapahtumien kulkua ja kuulustellut sekä puhuttanut ihmisiä. Lisäksi tapahtumapaikoilla on tehty tutkintaa.

Lue myös:

Poliisioperaatio Joensuussa: Ihmiset käskytettiin koteihinsa – asunnosta poistunut puukkomies ruhjoutui rekan alle

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: