Sunnuntai 26.5.2019

Touko Aalto tv:ssä: ”Perussuomalaiset tiputan pois”

Luotu: 
9.9.2017 10:27
  • Kuva: Petteri Paalasmaa
    Kuva
    Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto ei halua hallitukseen Jussi Halla-ahon perussuomalaisten kanssa.
|
Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto ei lähde hallitusyhteistyöhön yhdessä Jussi Halla-ahon johtamien perussuomalaisten kanssa. Aalto kertoi asiasta Ylen Ykkösaamun suorassa tv-lähetyksessä.
 
–Pyrin ajattelemaan, että kaikkien kanssa pitää olla hyvä keskusteluyhteys ja kaikkien kanssa pitää olla myös mahdollisuus pohtia hallitusyhteistyötä. Mutta kyllä nyt olen katsonut tämän kesän aikana, että perussuomalaisten Jussi Halla-ahon vetämä linja ennen kaikkea vihreille keskeisissä kysymyksissä; perus- ja ihmisoikeuskysymyksissä, maahanmuuttokysymyksissä, turvapaikkapolitiikkakysymyksissä, sekä ennen kaikkea myös talouskysymyksissä, jossa he menevät todella paljon oikealle. Tämän tyyppisten linjausten kautta minun on hirveän vaikea kuvitella, että voitaisiin löytää sellainen yhdistävä liima, joka toisi meidät samaan hallitukseen, Aalto sanoo.
 
–Perussuomalaiset pudotan pois mahdollisista hallituskumppaneista. Kaikkien muiden kanssa voidaan käydä asiat edellä keskustelua, hän lisää.
 
Aalto korosti, että spekulaatiot tulevasta hallituspohjasta ovat aivan liian ennenaikaisia, kun eduskuntavaalit järjestetään vasta keväällä 2019.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Mauno Strandén

Joka pettää jopa läheisensä, miksi silloin muissakin asioissa! Valmis tekemään äärivasemmiston ja äärioikeiston haluamia asioita, kun vain pääsee valtaan? Pää argumentti saada paljon siivellä eläjiä elätettäväksi, myös maista joissa ei ole sotia! Irak ei ota takaisin paljon ketään, median mukaan tyhjentäneet vankilansa länsimaihin??

Markku Lehto

Niin, osaa siitä puhua, mikä vetoaa ihmisiin ja äänestäjiin , jotka tekevät päätöksensä mielikuvian ja idealismin pohjalta. Kun leikkauksista puhuttiin lauantain Yleaamussa , tuulimyllytukiaiset ohitettiin niin haastattelijan kuin haastateltavan osalta sujuvasti. Ensivuoden 248,5 miljoonalla tuulimyllytukiaisilla olisi laitettu iloisesti kuntoon kolutuksen leikkaukset.

Risto Nikander

En ole nähnyt yhtään järkevää perustelua miksi Suomen pitäisi kerätä tänne joista tänne melkein pelkästään sosiaaliturvalla eläviä ihmisiä. Jos perustelu on "himaanisuus" ja "tasa-arvo", niin kaatuu täysin suhteellisuudentajun puutteeseen. Maailmassa on miljardeja köyhiä.
Kun tavoite on lisätä turvapaikan hakijat Suomessa ja estää karkotukset ja jopa lisätä "pakolaisten" vastaanottoa. Tänne tulleet nuoret miehet ovat seikkailijoita, helpon ja makean elämän hakijoijoita, paljolti mukana rikollisia ja mukana terroristeja. Todelliset turvapaikan tarvitsijan ovat lapsia, naisia, vanhuksia jne. On moraali pahasti hukassa. Raiskaukset, rikokset, terrorimi ja suomalaisten turvattomuus lisääntyy.
On Aalolla joitakin kannatettaviakin asioita, mutta esim. ilmaston saastumiseen liittyen suhteellisuudentaju on myös täysin hukassa.
Aalto ratsastaa valitettavasti itse täysin ymmärtämättmien nuorten äänestäjien suosiolla, jotka eivät osaa ajatella vuotta tai kahta pidemmälle. Ja joiden tavoitteet sotivat kestävää kehitystä vastaan. Aalto voisi ottaa oppia vuosikymmenten takaisista politiikoista, jotka jo silloin ymmärsivät, että liikakansoitus pahion uhka maapallollemme.

Heikki Hedström

Onneksi ainakin vielä toistaiseksi Suomen kansa äänestämällä päättää eduskunnan kokoonpanon. EK-vaaleihin on vielä aikaa eikä hallitus eroa ennenaikojaan koska edut ovat liian hyvät.
Joten hieman ontuvaa ja tyhmää on tällainen näin ennenaikainen propaganda uutisointi tulevista hallituskysymyksistä. Toki tiedämme, että US:n linja on vihervasemmistolainen.

Timo Hietanen

No seuraavissa vaaleissa Vihreät jyrää toisinajattelijat eli ne jotka eivät kannata
Suomen olemista Koko Maailman sosiaalitoimistona. Vihreiden saavutuksiin
Ruotsissa kuuluvat ne yli 30 lähiötä, jonne ei ole "vääräuskoisilla" menemistä.

Esko Härkönen

Nuoleskelee Hallituspuolueita. Jos nää loikkarit ja mutt omaa ja sukulaisia suosivat sekopäät kelpais Hallituskumppaneiks ni joutaakin alkaa vihreitten jyrkkä alamäki suosiossa. Viherpiipittäjillä on just omanlainen puheenjohtaja eli GOOD BYE vihreet

Esa Kivivuori

Mielenkiintoisia heittoja, joista jokainen on toistaiseksi perustelematta.
Vaikka nettiin on totuttu valitettavasti kirjoittelemaan kaikenlaisia tarinoita, olisi syytä pystyä vakuuttamaan kanssalukijansa edes alkeellisimmista perusasioista tämäntasoisella saitilla.

Heikki Koskelainen

Huvittavaa huomata miten äärioikeistolaisten,(jos he nyt edes sellaisia ovat),pienessä mutta sitäkin äänekkäämmässä joukossa alkaa nousta pelko ja voimaton kiukku kun vihreän liiton kannatus jatkaa vääjämätöntä nousuaan. Kommentit alkavat olla jo kuin suoraan tarkkailuluokan välitunnilta.

Marja-Liisa Penttinen

TOUKO AALTO,SUOMEN TUHO,mene komeroonvhetkeksi ja kasva aikuiseksi! Tässä näemme kultalusikka pojan,joka ei tiedä oikeasta elämästä/suomen historiasta mitään! Ei jatkoon,suomi tarvitsee suomen kansanedustajia,ei näitä viherpiipertäjiä,joilla on käsi veronmaksajan taskussa! EI JATKOON tuho Touko!