Sunnuntai 19.8.2018

Mies juoksi veitsi kädessä Turun yliopistolla

Jaa artikkeli:
Luotu: 
13.9.2017 16:40
  • Kuva: Uusi Suomi
    Kuva
Turun yliopistolla on keskiviikkona liikkunut mies veitsi kädessään, kertoo poliisi. Varsinais-Suomen poliisilaitoksen mukaan veitsellä ei ollut uhattu ketään.
 
Poliisi sai ilmoituksen miehestä noin kello 13. lmoituksen mukaan mies oli juossut veitsi kädessään Yliopiston alueelta Koskenniemenkadun suuntaan. Mies oli nuorehko ja vaaleaihoinen. 
 
Miehen liikkeistä tuli hätäkeskukseen yksi ilmoitus, eikä ilmoituksen jälkeen miehestä ole uusia havaintoja. Poliisin tiedossa ei ole yliopistoon tai lähialueeseen kohdistuvaa uhkaa.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Jussi Pistol

Suvakkien säälittävä lavastus, noin pitkälle menevät nykyään kun pitää alkaa tekaisemaan lavastus soittoja että saadaa omaa agentaa vietyä perse pystyssä eteenpäin "tekee niitä terroritekoja Suomalisetkin", nyt selvis oikein helkkarin hyvin suvakkien säälittävä lavastus, vilkas yliopisto, yksai ilmoitus, kukaan muu ei nähnyt mitään, eikä ilmoittaja kertonut nimeään eikä mitään yhteystietojaan.

Topi Rantakivi

Onkohan media ottanut liikaa liioittelua juttuihinsa?

Olenhan minä hillunut veitsi kädessä kesän aikana muutamia päiviä, kun ei voi sitä noin vain housuihin työntää tai mihinkään.

Korissa se on tarkoitus pitääkin mutta veitsi kädessä kun pitää sieniä kerätä, niitä sieniähän minä tapan.

Sieniä edelleen kerätään Turusta sinne rannikkosaarille asti.

Jospa tämä oli unohtanut veitsen ja kävi varta vasten hakemassa ja kiire sinne sienenpoimijoiden autoon?

Jotain rajaa näihin älyttömiin liioittelu-uutisiin. Eikö pitäisi ensin varmistaa, että on oikea tilanne päällä? Muuten uutisointia ei pitäisi päästää ilmoille.