Keskiviikko 18.7.2018

Poliisi: Aikuisseurueen koira puri lasta – omistajaa pyydetään ilmoittautumaan

Jaa artikkeli:
Luotu: 
14.9.2017 09:41
  • Kuva: Petteri Paalasmaa
    Kuva
|

Poliisi pyytää havaintoja tapauksesta, jossa pystykorvan näköinen koira puri poikaa Kokkolassa.

Välikohtaus sattui eilen keskiviikkona kello 15.30 aikaan, kun koira puri poikaa reiteen Vidnäsinkadulla.

Poliisin mukaan koira oli ollut mukana seurueella, johon kuului kaksi naista ja yksi mies. Seurue oli pysähtynyt ja kysynyt, sattuiko poikaan. Poika jatkoi matkaansa, ja seurue poistui Tankkarin opiskelija-asuntolaan.

Poliisin mukaan kyseessä on ilmeisesti Akita-rotuinen koira. Poliisi pyytää koiran omistajaa ottamaan yhteyttä numeroon 0295415883.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Teppo Testaaja

Tais olla taas sellanen "kiltti koira joka ei koskaan tee pahaa kenellekkään". Onko joskus joku lukenut uutisen jossa sanotaan, että vihainenkoira puri jotakuta? Ilmankos niitä myrkky naksuja löytyy lenkkipoluilta yms. paikoista.

Sara-Sofia Kuusela

taitaa olla taas sellainen "älykäs kommentoija" joka ei koskaan kuuntele eikä ole väärässä ,koiran irti pitäminen on tyhmää(paitsi koirapuistossa,omassa pihassa..) se että koira puree,on vika omistajan, ei koiran,on itselläkin kokemusta,kolme koiraa kävi minun koiran päälle,omistaja hoippui parinkymmenen metrin päässä ja huusi ei ne tee mitään,...sitten on sellaisiakin tapauksia että lapsi tai joku menee koiran luo vaikka kielletään silloin vanhempien kuuluu huolehtia lapsistaan,joskus niinkin että lapset potkivat,repivät,löivät koiraa,koiran ainoa puolustustapa on ensin varoittaa murisee niin että hampaat näkyy,jollei auta puree...kas kun eläimiäkin sattuu,oletkos muuten itse niitä koiranmyrkyttäjiä?olen päättänyt syöttää myrkyttäjälle itselleen ne naksut??....mutta mukavaa syksyä koirille ja omistajille.