Keskiviikko 16.1.2019

Jussi Halla-aho lyttää siniset lehdille: Tie katkeaa v. 2019

Jaa artikkeli:
Luotu: 
18.9.2017 08:22
  • Kuva: Timo Marttila
    Kuva
    Jussi Halla-aho ja Sampo Terho kamppailivat loppukeväällä perussuomalaisten puheenjohtajuudesta. Halla-ahon valinnan jälkeen perussuomalaisista irtautui Sininen tulevaisuus.
|
Perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho katsoo Lännen median haastattelussa, että puoluerekisteriin pyrkivän Sinisen tulevaisuuden tie katkeaa seuraavissa eduskuntavaaleissa keväällä 2019.
 
–He eivät ole vakavasti otettava vastustaja, koska heillä ei ole agendaa, Halla-aho sanoo.
 
Sininen tulevaisuus alkoi muodostua, kun pian perussuomalaisten kesäkuun puoluekokouksen jälkeen 20 kansanedustajaa irtautui puolueesta. Perussuomalaisten hallitustie oli katkennut edellisenä päivänä, kun pääministeri Juha Sipilä (kesk.) ja valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) ilmoittivat arvoristiriitojen olevan liian suuret.
 
Halla-aho arvioikin, että Sininen tulevaisuus on kasattu ”muutaman ihmisen” omien intressien vuoksi. Ryhmä kerää parhaillaan kannattajakortteja puoluerekisteriin nousemiseksi ja sitä luotsaa Halla-ahon vastaehdokkaana toiminut Sampo Terho.
 
–Kun johtohahmot pikkuhiljaa poistuvat vihreämmille laitumille, niin eihän näille jää kuin luu käteen näille hyödyllisille hölmöille.
 
Lännen media on 12 maakuntalehden yhteisyritys.

Jaa artikkeli:

Kommentit

petteri ritala

Vaikkei se ole vakavasti otettava vastustaja, niin jatkuvasti kuitenkin niitä on kommentoitava :) Taitaa kuitenkin olla aika iso harmitus päällä.

Parempi oli kyllä lähteä leuka pystyssä pois, kuin jäädä äärioikeistolaisen puolueen helmoihin.

Antti Ruokolainen

petteri ritala tässähän oli kyse Lännen Median haastattelusta. Onko sinulla tietoa mitä toimittaja on kysynyt? Pitäisikö olla vastaamatta jos toimittaja kysyy? Pitäisikö olla suostumatta haastatteluihin, koska siinä saatetaan kysyä sellaisesta asiasta, jota petri ritalan mielestä ei saisi kommentoida?

Oiva Luosujarvi

Harmillista oli kun ministerin paikka ja herravirka oli periaatteita tärkeämpi.

soini puolustautuu katolilaisella uskonnolla. Minulla on lukuisia katolilaisia tuttavia eri valtioissa ja ne kaikki suhtautuu pakolaisiin ja varsinkin islamiin kuin pahaan syöpään.
Monissa valtioissa on taisteluja islamilaisia arvoja vastaan, kun ne ei hyväksy demokratiaa tai naisten ja lapsien oikeuksia. Heidän ainoa agenda on vallata ja tuhota muut islamin edestä.

Jussi Pistol

Vasemmistosuvakkianarkistit on samaan paskaan liimattuja, joten niitä ei viiti erottaa kirjoituksessakaan välilyönneillä.
Olkaa vain suvakkipiirit onnellisia jos tulee mitään vaaleja 2019, sitä ennen voi tulla sisällissota, joten en kyllä teinä paljoa enää unelmoisi yhtään mistään.

Mikko Toivonen

Halla-ahon kuuluu kirjoittaa juuri noin. Se on hänen tehtävänsä. Tällä hetkellä kaikki viittaa siihen, että hän voi olla oikeassa.
Irtautuneen sinisen joukon tulevaisuus riippuu siitä mitenkä he saavat itsensä ja puolueen itselleen organisoitua. Jos he siinä onnistuvat niin ei voida täysin poissulkea sitä mahdollisuutta että siitä alkaisi muutaman kansanedustajan pieni puolue.
Meidän poliittisessa pelikentässämme on edelleenkin tilausta ns. vastuulliselle markkinatalouden puolueelle, joka on ajamassa suuria yhteisiä etuja joita eivät suinkaan ole maahanmuutto politiikka ensisijaisena vaan asuntopolitiikka, terveyspolitiikka, energiapolitiikka, liikennepolitiikka ja maatalouspolitiikka. Koulutuspolitiikkakin siltä osin että sitä on tiivistettävä tuottamaan teollisuuden ja liiketoiminnan tarvitsemia käytännön liiketoimien ammattilaisia akateemisen "tutkijamassan" asemesta. Puolue jolla olisi taas esimerkiksi teollisuusministeri maatalous-ja ympäristöministerin sijasta.
Ministeri joka ymmärtää Hämälän tavoin että uusiutuvasta energiasta tulee julmasti päästöjä ja kaikenlaista haittaa, mitä ydinvoimasta ei tule. Ministeri joka sumeilematta poistaisi ensin kaikelta energialta kaikki tuet ja kertoisi päästörajat joihin saa pyrkiä parhaalla mahdollisella tukemattomalla energialla. Sitten muiden tukien kuten ensiksi jokaisen kotimaisen maataloustuen kimppuun.