Lauantai 21.7.2018

”Vielä muutama kohta” – Saarikko: Sote viivästyy viikolla

Jaa artikkeli:
Luotu: 
12.10.2017 12:50
  • Kuva: Kimmo Penttinen
    Kuva
|

Sote- ja valinnanvapausuudistuksen käsittely siirtyy ensi viikolle. Asiasta kertoo hallituksen reformiministeriryhmän sotesta vastaava puheenjohtaja Annika Saarikko (kesk.).

Saarikko toteaa Twitterissä, että lakiluonnos ”tarvitsee vielä sote- ja perustuslakiasiantuntijoiden arvion muutamasta kohdasta”. Hallituspuolueiden eduskuntaryhmien oli määrä käsitellä lakiluonnoksia tänään ryhmäkokouksissaan.

Hallituspuolueiden puheenjohtajat – pääministeri Juha Sipilä (kesk.), valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) ja kulttuuri- ja eurooppaministeri Sampo Terho (sin.) – eivät ole kommentoineet myöhään sunnuntaina syntynyttä sopua.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Risto Nikander

Viikon uutiset (YLE) jo teki surkuhupaisa pilkkaa hallituksen perustuslakiosaamisesta. Tuleekohan jatokertomus?!? Lauantaisin tuli aikanaan huippuhyvä ohjelma 21:15. Se lopetettiin heti, kun tekivät hyvän, tosi hauskan laulun matupelleilysta. Osoittaa jotakin Suomen politiikasta ja asenteista.

Markku Salonen

On tämä valmistelu kauheaa seurattavaa. Rahoituksesta olisi pitänyt päättää ensi sijassa.
Yksi pikku juttu tuosta valinnanvapaudesta. Minusta olisi ollut kohtuullista kaiken tämän kohkaamisen jälkeen, että saisin valita oman lääkärini - vaikkapa joltain listalta.
Mutta nyt saankin valita vain Sote-keskuksen.

Rauno Ruusunen

Kokoomus saamassa tahtonsa läpi.Päivystävistä sairaaloista luovutaan.Rahat ohjataan seteleillä,yksityisille keinottelijoille.Kepu saa tarpeettomat maakuntahallinnon virkamies-paikat.Kulut kasvaa ja ihmiset kuihtuu pois hoidon puutteessa.

Arkhimedeen Piste

Ellei Kepu ja Kokoomus luovu aluesairaaloiden päiväkirurgian tuhoamisesta voi seuraavat vaalit jättää väliin, kukaan maakunnissa ei äänestä kansalaisia pettäneitä parlamentaarikkoja.
Palvelusetelitouhukin floppaa kune mene sen turvin hoitoyksikkään, jossa ilmoitetaan että meiltä on kokoomus ja kepu ja keistinen kieltäneet nukutuksen...
Kukaa herää ekana kooomuksessa ja kepussa, RKP,, Kristilliset ja Sirkka Liisa Anttilan ja 5 muuta kepulaista heräsivät, johto ei..