Torstai 24.1.2019

Sampo Terho: ”Merkittävä siirtyminen PS:stä – Uskon että lisää tulossa”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
16.10.2017 15:25
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|
Sinisen tulevaisuuden puheenjohtaja, kulttuuri- ja eurooppaministeri Sampo Terho iloitsee perussuomalaisen Pekka Sinisalon siirtymisestä sinisiin.
 
Sinisalo kertoi aiemmin tänään jättävänsä tehtävänsä ja luottamustoimensa perussuomalaisissa. Hän on toiminut perussuomalaisten Uudenmaan piirin puheenjohtajana sekä Kirkkonummen perussuomalaisen valtuustoryhmän puheenjohtajana.
 
–On totta kai merkittävää, että perussuomalaisten suurimman piirin puheenjohtaja siirtyy sinisiin. Hän on myös tunnettu kenttäaktiivi, Terho arvioi Uudelle Suomelle.
 
Terho korostaa, että ”jokainen tekee puoluekantansa suhteen omat päätöksensä”.
 
Virallinen prosessi sinisten saattamiseksi puoluerekisteriin alkoi tänään, kun ryhmä jätti yli 5 300 kannattajakorttia oikeusministeriöön. Rekisteröityminen on viivästynyt alkuperäisestä tavoiteaikataulusta ja sinisistä arvioitiin, että osa heitä kannattavista perussuomalaisista aktiiveista odottaa, että puolue saatetaan rekisteriin ennen kuin siirtyvät.
 
–Uskon että lisääkin siirtymää on tulossa, Terho viestittää.
 
Sinisalo kertoi eroavansa perussuomalaisista ”raskain sydämin”. Hän kuitenkin katsoi, että kesän jälkeen puolueesta on tullut yhden asian liike.
 
–Poliittinen kotini hajosi kesäkuussa Jyväskylän puoluekokouksessa. Monet minulle tärkeät ihmiset siirtyivät kokouksen seurauksena toiseen poliittiseen ryhmään, jonka sanoma on lähempänä sitä, johon minä olen sitoutunut ja jonka eteen töitä tehnyt, Sinisalo kertoo.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Oiva Luosujarvi

Jokainen tekee valintansa itse.
Narkkari valitsi ottavansa huumeita.
Huumekauppias valitsi myyvänsä huumeita.
Raiskaaja / pedofiili valitsee uhrinsa.
Murtovaras valitsee kohteensa.
Jokainen valitsee puolueensa ja oman ajatusmaailmansa.
Toiset haluaa rakastaa globaalia maailmaa ja Suomen veronmaksajat saa sen unelman rahoittaa.
Toiset haluaa Suomen veronmaksajien maksavan Suomalaisten hyvinvoinnin ja muut valtiot hoitakoon omat kansalaisensa omilla verovaroillaan.
Toiset haluaa rakastaa afrikkalaisia ja oman valinnan vuoksi toiset niitä inhoaa.

Jokainen olkoon iloinen omasta valinnastaan ja kärsiköön valintojensa seuraukset, kuten huumekauppias saatuaan kuolemantuomion matkustaessaan valtioon, jossa huumekauppiaat tapetaan tavattaessa.
Pedofiili, joka kuolee kiinni jäätyään on valintansa tehnyt jo aiemmin.
yms.