Maanantai 17.12.2018

Kesko: Kohuttu K-kauppias irtisanoi sopimuksensa – lopettaa pikavauhtia

Jaa artikkeli:
Luotu: 
20.10.2017 15:49
Päivitetty: 
20.10.2017 15:56
  • Kuva: Uusi Suomi
    Kuva

Kesko on kommentoinut tiedotteessaan K-Supermarket Villilän kauppiaan ympärille noussutta kohua.

Ammattiliitto PAM syyttää kauppiasta työntekijöiden seksuaalisesta häirinnästä sekä muusta epäasiallisesta kohtelusta ja myös muun muassa vanhan ruoan myymisestä.

K-ryhmä toteaa, että sillä on nollatoleranssi seksuaaliseen häirintään.

– Esitetyt väitteet ovat vakavia, ja on hyvä, että viranomaiset tutkivat tapahtumia. K-ryhmässä suhtaudutaan K-Supermarket Villilän työntekijöiden raportoimaan häirintään äärimmäisen vakavasti, ja selvitämme tapauksen osaltamme erittäin perusteellisesti, Kesko viestii.

K-ryhmän tiedotteen mukaan ”K-Supermarket Villilän kauppias on irtisanonut sopimuksen Keskon kanssa, ja hän lopettaa kauppiaana 31.10.2017”.

Lue myös: Kävikö K-kauppias ”pyllyyn kiinni”?– Kiistää rankat syytökset häirinnästä ja palvelutiskin ruoista

Yritykset: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Marja-Liisa Kalkela

No just.
-Löytyi sieltäkin puolelta "OSSI" joka ei noudata Keskon eikä EK/SAK yhteisiä sopimuksia työelämässä. Häirintä kielto koskee myös yrittäjiä ,työnantajia.
Nyt tietysti "kaikki" yrittäjät tekee noin ? Kuten yksi yrittäjä täällä hiljan teki kaikista työttömistä (600 000) "Osseja" työtä vältteleviksi tukien hyväksi käyttäjiä!

Jouni Saarinen

NO JUST! Eiköhän kyse "OSSEISTA" ja kauppiaista ole "hiukan" eri asioista, katsoi mistä "kulmasta" tahansa? Mutta tietenkin kun täytyy joka asiaan kommentoida niin silloin kommentin taso on edellä mainitun kaltainen. Kas kun ei tullut listaa menneiltä vuosikymmeniltä mitä Kok., Kesk ja PS on asian "eteen" tehnyt!