Sunnuntai 16.12.2018

Tilannepäivitys poliisilta: Epäillyn mellakan tutkinta jatkuu, kaksi kiinniotettua vapautettu

Jaa artikkeli:
Luotu: 
22.10.2017 18:10
  • Kuva: Uusi Suomi
    Kuva
|

Sisä-Suomen poliisilaitos jatkaa esitutkintaa Tampereen lauantaisten mielenosoitusten tapahtumista.

Toinen esitutkinta liittyy epäiltyyn pahoinpitelyyn ja vaaran aiheuttamiseen. Tapahtumien vuoksi kiinniotetut kaksi henkilöä on vapautettu.

Toinen esitutkinta koskee epäiltyä väkivaltaista mellakkaa.

–Epäillyn väkivaltaisen mellakan osalta esitutkinta on edelleen alkuvaiheessa ja poliisi koostaa esitutkintamateriaalia. Tutkittavassa asiassa ei ole tehty kiinniottoja, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Poliisi otti lisäksi lauantaina kiinni kaksi henkilöä poliisilakiperusteisesti rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi.

Tampereella pidettiin lauantaina kaksi mielenosoitusta, joista toinen oli Pohjoismaisen vastarintaliikkeen mielenosoitus ja toinen sen vastamielenosoitus.

–Vastamielenosoitusta pitäneet ryhmittymät pyrkivät hyökkäämään ns. varsinaiseen mielenosoitukseen osallistujia kohtaan mm. Hämeensillalla ja Satakunnansillalla ja he heittelivät paukkupommeja toisia mielenosoittajia ja poliiseja kohti, poliisi kertoi lauantaina.

Lue lisää: Poliisi: Tampereen tapahtumia aletaan tutkia väkivaltaisena mellakkana 

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Heikki Paananen

"Hämeensillalla ja Satakunnansillalla ja he heittelivät paukkupommeja toisia mielenosoittajia ja poliiseja kohti, poliisi kertoi lauantaina."

Pitäisi oikeasti lukea. "heittelivät paukkupommeja poliiseja kohti"

Poliiisin työn häirintä on erittäin vakava rikos. Miksi valtamedia marginalisoi tämän. Miksi?

Petri Hämäläinen

Siksi että tãmän lehden toimitus (ja sen hiljaa pysyvät lukijat) hyväksyvät (a) poliittisen väkivallan, (b) mielenosoituksiin kohdistuvan väkivallan ja (c) poliiseihin kohdistuvan väkivallan.

Surullista, rikollista, säälittävää ja kuvottavaa.

Masa Nafta

Kaikilta anarkomarkoilta ja kommareilta vain nirri pois niin hyvä tulee. Eivät kunnioita lainkaan demokraattista yhteiskuntaa toisin kuin kansallissosialistit. Nähtiinhän se jo, että 1917 bolshevikit kaappasivat vallan väkivaltaisesti kun taas 1930-luvulla kansallissosialistien valtaannousu tapahtui demokraattisen ja rauhanomaisen prosessin kautta. Historia toistaa itseään.