Torstai 17.1.2019

Pekkarinen kiistää jyrkästi värvänneensä perussuomalaisia: Yksi oli itse yhteydessä

Jaa artikkeli:
Luotu: 
24.10.2017 20:05
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Keskustan pitkäaikainen kansanedustaja Mauri Pekkarinen kiistää värväysväitteet. Arkistokuva.
|

Keskustan pitkäaikainen kansanedustaja, eduskunnan varapuhemies Mauri Pekkarinen kieltää jyrkästi, että hän olisi yrittänyt houkutella perussuomalaisia kansanedustajia liittymään keskustaan. Pekkarinen esittää nyt väitteeseen julkisen vastatarjouksen.

Tiistaina julkaistussa Perussuomalaisten hajoamisen historia -kirjassa kerrotaan, että keskustalaiset olisivat yrittäneet värvätä joitakin perussuomalaisia loikkaamaan. Kirjan haastatteluissa nimettiin Pekkarisen olleen aktiivinen.

–Se ei pidä paikkaansa, toteaa Pekkarinen ykskantaan.

Jyväskyläläinen Pekkarinen kertoo, että yksi perussuomalainen varakansanedustaja on ollut häneen itse yhteydessä.

Hän viittaa emeritusprofessori Mauno Vanhalaan, joka siirtyi perussuomalaisista keskustaan elokuussa. Vanhala on perussuomalaisten ensimmäinen varakansanedustaja Keski-Suomessa ja hän nousi Jyväskylän kaupunginvaltuustoon viime kevään kuntavaaleissa.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Irja Röntynen

Kari Aaltonen: Minusta alkaa tuntua siltä, että nyt keskustan kannatuslukuja yritetään vierittää koko ajan alas. Onkohan tuo edes kohtuullista, että pääministerin kaiken matkustamisen jälkeen pitäisi muistaa, mitä hän on sanonut NELJÄ kuukautta sitten. Tai ajatellut ääneen. Onko Suomella tässä kohtaa mahdollisuutta järjestää eduskuntavaalit. Siihen tässä pyritään! Onko kaikki valmista talouden suhteen, kun lakkoja on tulossa. Riitapukareita on joka puolella!

Jukka Mattsson

Eikös tämä Sipilä ja hänen hallitus ollut se pahin työmarkkinahäirikkö? Saaneet yhdessä liian monta ongelmaa aikaiseksi jota ei voi ilman opposition väliintuloa korjata.

Tähän itse aiheutettuun särkyyn ei riitä Burana. Parempi kun käydään uudet vaalit.

Petteri Hiienkoski

On se merkillistä ettei pääministeripuolueessa ole kukaan varautunut PS:n johtajavaihdokseen millään lailla. Kukaan ei ole nähnyt, ei kuullut, eikä puhunut yhtikäs mittää...

Ei mittää, vaikka toisessa hallituspuolueessa valtiovarainministeri Orpon mukaan asiaa "pohdittiin pitkin kevättä" ja pari viikkoa ennen H-hetkeä käynnistettiin prosessi, jossa "oli lukemattomia palavereja" puoluejohdon ja eduskuntaryhmän kesken.

Hyvinpä on kokoomusministerit ja puoluejohto onnistuneet salaamaan tämän hallituskumppaneiltaan... ;)

Taitaa nyt jäädä mustapekka joidenkin muiden kuin Orpon käteen. Lienee kokoomusjohtaja tajunnut että paras alkaa tunnustamaan koska julki tulee kuitenkin...

"Orpon muisti palailee pätkittäin – mikä on muiden muistin laita?"
http://petterihiienkoski.puheenvuoro.uusisuomi.fi/244970-orpon-muisti-pa...

Ahti Uomala

Kepussa valehteleminen on joka päiväistä Sipilää myöten! Mauri on yksi pitkä aikaisimmista valehtelijoista! Luulisi hävettävän Mauriakin ministeri aikaisten päätösten hölmöys! Ropelimiesten sähkö tariffit, tuet kalustetehtaille, jotka ovat nyt kaatuneet, ym. ym. Eiköhän ole nyt aika lopettaa tämä valehtelijoitten hallitus ja pitää uudet vaalit, kuten Niinistökin oli tuumaillut Sipilän teatterista!