Sunnuntai 26.5.2019

Presidentti Niinistö tyrmäsi väitteet Nato-vastuunpakoilusta: ”Naurettavaa puhetta”

Luotu: 
30.10.2017 18:21
Päivitetty: 
30.10.2017 20:36
  • Kuva: Lauri Olander / Alma Talent
    Kuva
    Rkp:n ehdokas Nils Torvalds ja istuva presidentti Sauli Niinistö olivat Evan presidentinvaalitentin näkyvin taistelupari. "Varoittaisin sellaisista päätöksistä Naton kohdalla ja muutenkin, joissa huomattava osa kansaa saisi syviä haavoja", Niinistö huolehti.
  • Kuva: Lauri Olander / Alma Talent
    Kuva
    Rkp:n Nils Torvalds veisi Suomen Natoon ilman kansanäänestystä.
|

Istuva presidentti Sauli Niinistö otti ensimmäisessä presidentinvaalitentissä voimakkaasti kantaa kansanäänestyksen puolesta Suomen Nato-jäsenyydestä päätettäessä. Hänet haastoi avoimesti Nato-jäsenyyttä kannattava Nils Torvalds (r.), joka ei pidä kansanäänestystä hyvänä ratkaisuna.

Keskustan Matti Vanhanen korosti Elinkeinoelämän valtuuskunnan järjestämässä paneelissa, että sotilasliittoon mahdollisesti liityttäessä on takana oltava aito kansan mandaatti eli hyväksyntä, koska muiden jäsenmaiden täytyy olla varmoja uuden jäsenen sitoutumisesta. Presidentti Niinistö huomautti, että Naton säännötkin edellyttävät sitä, että uuden jäsenmaan kansan ja puolueitten enemmistön tulee kannattaa jäsenyyttä.

Niinistö viittasi myös legitimiteettiin eli yleiseen hyväksyntään.

– Että sekin osa kansasta, joka on eri mieltä, kuitenkin hyväksyy sen ratkaisun, koska enemmistö oli sitä mieltä, hän sanoi.

Julkisessa keskustelussa on toisinaan katsottu, että Nato-kansanäänestys olisi vastuunpakoilua, koska poliitikot antaisivat päätösvallan kansalle, joka ei välttämättä ole erityisen perehtynyt asiaan.

– Minusta se on naurettavaa puhetta, Niinistö sanoi.

Hän sanoi, että jäsenyysprosessi voitaisiin käynnistää poliitikkojen toimesta ensin, ja kansanäänestys astuisi esiin vasta ennen eduskunnan lopullista päätöstä. Näin toimittiin myös EU-jäsenyyden suhteen, sillä jäsenyydestä oli jo neuvottelutulos kansan äänestäessä asiasta.

– Varoittaisin sellaisista päätöksistä Naton kohdalla ja muutenkin, joissa huomattava osa kansaa saisi syviä haavoja. Ei Suomen yhteiskunnalla ole varaa siihen, Niinistö sanoi.

Hän viittasi taannoiseen Nato-työryhmään, joka arvioi Nato-ratkaisun olevan jopa Suomen historian merkittävin.

”Varoittaisin sellaisista päätöksistä Naton kohdalla ja muutenkin, joissa huomattava osa kansaa saisi syviä haavoja”

– Jos me sellaisessa jotenkin runttaamme tai vähättelemme, mitä tästä yhtenäisestä kansasta jää jäljelle? Niinistö kysyi.

Rkp:n Nils Torvalds, ehdokkaista ainoa joka avoimesti kannattaa Suomen Nato-jäsenyyttä, piti kiinni kansanäänestykseen kielteisesti suhtautuvasta kannastaan. Hänen mukaansa päättäjillä ”ei ole oikeutta mennä piiloon kansanäänestyksen taakse”. Torvaldsin mukaan Britannian Brexit on esimerkki siitä, että kansanäänestyksen tulos voi olla vastaus eri kysymykseen kuin mitä kysyttiin.

Presidentti Niinistö palasi myöhemmin Torvaldsin kantaan ja ilmoitti, että asia täytyy ”kerta kaikkiaan keskustella läpi”.

– Nils, ei se ole vastuunpakoilua, Niinistö sanoi viitaten siihen, että päättäjät käynnistäisivät jäsenyysprosessin ja tarkistaisivat sitten asian kansalta.

– Kysymys on siitä, välitämmekö näistä kansan tunnoista.

Torvaldsin mukaan kansan tunnot ovat sellaisia kuin ovat, koska vastuuta on jo vältelty.

– Olen vahvasti sitä mieltä, että olemme välttäneet tätä keskustelua, ja siksi kansan mielipiteet ovat mitä ovat. Me emme ole osoittaneet johtajuutta, Torvalds sanoi.

Torvaldsin lisäksi myös vihreiden Pekka Haavisto viittasi kansanäänestyksen riskeihin kuten ulkovaltojen vaikutusyrityksiin. Hän korosti, ettei itse kannata Nato-jäsenyyttä. Haavisto myös pohti, voisiko kriisitilanteessa kansanäänestyksen ohittaa.

Torvalds kehotti unohtamaan ajatukset Nato-jäsenyydestä hätätilanteen ratkaisuna.

– Jäsenyyttä täytyy hakea, kun on kohtuullisen kaunis sää.

Lue lisää: 5 poimintaa: Haavistolta kiusallinen kysymys Huhtasaarelle – Niinistö hämmästeli ”salamurhajuttuja”

Lue myös: Tutkija arvioi Nils Torvaldsin yllättävää Nato-kantaa: ”Sähköistävä vaikutus”

Keskustelua aiheesta Uuden Suomen blogeissa: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Marja-Liisa Kalkela

"Ohittaa" kansaa?
Tarkoitatko kun kansa "sai" päättää EU lokakuussa-94
Mutta hallitus oli sopinut sen jo juhannuksena Korfulla kesäkuussa-94.

Kansa valitsee vaaleilla eduskunnan. Eduskunnan enemmistö päättää asioistakansan antamalla valtakirjalla.
Kansan tahto tapahtui juuri kuten perustuslaki edellyttää.
Muu äänestys on "teatteria".

Nita Hillner

Niinistö taitaa vähän narrata. Ei hän oikeasti uskaltaisi järjestää kansanäänestystä Natosta. Mikäli kansa vastaisi EI, olisi Suomi nykyistä paljon huonommassa asemassa. Jo nyt Venäjä ja venäjänmieliset Suomessa yrittävät vaikuttaa kansan mielipiteisiin aktiivisesti eri foorumeilla kuten täällä Uudessa Suomessa ja jopa Vauva-lehdessä yritetään vaikuttaa nuorten naisten mielipiteisiin. Toivon todella että päättäjät ovat ajan tasalla ja että Niinistö tietää mitä tekee. Valtion tärkein tehtävä on taata kansalaisten turvallisuus, sekä ulkoinen että sisäinen.

Teppo Oikari

Hillner voikin sitten seuraavaksi ottaa ne unelmahöttökakkulat pois. Valtio on yhtä kuin me kansalaiset ja me emme ole kovinkaan geneerinen joukkio takaamaan edes yksilötasolla omaa turvallisuuttamme.
Sen verran pöljää touhua nykymeno on.

Toisekseen en todellakaan ymmärrä mitä Niinistö hakee puhumalla yhtenäisestä kansasta? Joko hän on kuurosokea tai sitten niin ylimielisen varma omasta arrogantista legitimiteetistään. Yksipuolinen näkemys, mutta niinhän diktaattorinarsisteilla aina on.

Kokko Kekkonen

Kyllä nyt suomalaisten poliitikkojen ja miksei presidentitkin on vaan lähdettävä nöyrällä mielellä opintomatkalle Tallinnaan kysymään eestiläisiltä, kuinka siihen NATOon oikein liitytään?
Heiltä tämä on (jo aikoja sitten, luojan kiitos) onnistunut ja nyt "isoveli" joutuu kysymään "pikkuveljeltä" neuvoa ja rohkaisua tähän ydin-tärkeään asiaan.

Iiro Koppinen

Niinistö pelaa idänkortilla tekosyyllä "kansan mielipide". Poliittisten johtajien tehtävä on kertoa tosiasiat eikä lähteä pelaamaan kannatuksen saamiseksi epäilyttävin keinoin "kansan mielipide". "transponderit" Kyllä Niinistö on pettymys.

Siiri Lehto

"Olen vahvasti sitä mieltä, että olemme välttäneet tätä keskustelua, ja siksi kansan mielipiteet ovat mitä ovat. Me emme ole osoittaneet johtajuutta, Torvalds sanoi.
Torvaldsin lisäksi myös vihreiden Pekka Haavisto viittasi kansanäänestyksen riskeihin"

Kansan mielipiteet ovat mitä ovat - mielenkiintoinen näkökulma ruotsalaismiehen suomalaisuuspolitiikasta.
Haavisto jo kansainvälisessä ennenkuulumattomuudessaan olisi melkoinen riski Suomelle, rouvineen.

Aku Rahikka

Sauli Niinistö harhautti perustuslakivaliokunnan puheenjohtajan ominaisuudessa suomalaisia äänestäjiä ja Suomen eduskuntaa ennen EU-jäsenyyspäätöksiä vuonna 1994. Hän kertoi, että markasta ei vielä näillä päätöksillä luovuta, eikä näillä päätöksillä vielä eurojäsenyyttä päätetä - vaan siitä päätetään myöhemmin ja siitä tehdään erikseen oma lakialoite.

Nämä Niinistön tekemät harhautukset kirjattiin ja liitettiin virallisiin eduskunnan asiakirjoihin (PeVL 14/1994, UaVM 9/1994, HE 135/ 1994) sekä myös äänestäjille lähetettyyn tiedotteeseen. Osa eduskuntaa ja useimmat suomalaiset äänestäjät uskoivat tämän väitteen.

Kun kansa ja sen jälkeen eduskunta oli harhautettuna äänestänyt EU-jäsenyyden hyväksymisen puolesta, niin näiden äänestyksien jälkeen Sauli Niinistö – tällä kertaa oikeusministerin ominaisuudessa – sanoikin, että eurosta päätettiin jo EU-jäsenyysäänestyksessä, eikä siitä tarvitse tehdä erikseen lakialoitetta.

Tämän Niinistön tekemän järkyttävän teon vahingot nousevat Suomen kansalle tässä vaiheessa mahdollisesti jopa kymmeniin miljardeihin euroihin, tulevaisuudessa jopa satoihin miljardeihin euroihin. Kuinka vauras ja hyvinvoiva maa Suomi nyt olisikaan, jos Sauli Niinistö olisi ratkaisevilla hetkillä noudattanut perustuslakia ja eduskunnan päätöstä. Suomalaiset joutuvat nyt maksamaan tästä laittomuudesta kovan hinnan.

Suomen kansa erehdytettiin äänestämään presidentiksi Sauli Väinämö Niinistö, jolta puuttuu täydellisesti resurssit vaativan presidentin viran hoitamiseen. Nyt viisi vuotta presidenttinä oltuaan Niinistö itsekin todistaa soveltumattomuutensa presidentiksi, hän ei ole saanut mitään konkreettista hyvää Suomelle presidenttinä ollessaan. Hän on täysin nollatoleranssin miehiä, kaiken lisäksi hän on vanhus joka ei enää uudistu. Niinistö on politisoitunut,epävakaa ja impulsiivinen ihminen.

Hänestä puuttuu presidentin tärkeimmät henkiset ominaisuudet, paineensietokyky,diplomaattisuus, älykkyys ja empatia. Juuri siksi hänessä ei ole myös auktoriteettia.

Koko Niinistön poliittinen ura on perustunut hänen ilkivaltaansa Suomea kohtaan. EU-petos 1995, MOU ym. Niinistön rötöslista kannattaa myös muistaa se on julkisesti esillä nyt ja vihdoin. Jos nämä asiat olisi olleet tällä tavalla julkisesti näytillä jo 2012 vaaleissa häntä ei olisi missään nimessä valittu silloin. Pitäkää huoli että tiedätte näistä ettekä äänestä häntä enää 2018. Suomalainen älä äänestä enää Sauli Niinistöä hänen velvollisuus on kasvattaa syntyvä lapsensa ja se sellainen tapaus huomioon ottaen jälkiseurauksin on iso urakka joka nielee jokaisen miehen täysipainoisen ajan.

Siksi onkin siis tärkeätä että hän jättää presidentin tehtävät sellaiselle joka ne osaa hoitaa. Sauli Niinistö ei osaa hoitaa presidentin tehtäviä. Sen hän on itsekin todistanut 5.5 vuoden aikana

lokakuuta 29, 2017
IHANKO OIKEASTI ÄÄNESTÄISIT VIELÄ SAULI NIINISTÖÄ?
Sauli Niinistö vetäisi uutisen että olisi ryhtymässä isäksi. Hyvä niin sillä noin vanhana isällisyys on vastuullinen ja vaativa työ.

Ajatelkaa kuitenkin järjellä nimittäin 70 vuotias alkoholilla ja tupakalla siittiönsä saastuttanut vanhus sekä 40 vuotias naisellisesti ylikierroksilla käyvä synnyttäjä 100% riskiryhmässä. Johan lakikin pitäisi säätää kieltämään tuollaiset järjettömät synnytykset. Tuloksena vähintään 91% sairastunut lapsi. Missä syntyvän lapsen etu? Niinistöllä onkin siis vastuu ja velvollisuus huolehtia pienokaisestaan.

Suomalainen älä äänestä enää Sauli Niinistöä hänen velvollisuus on kasvattaa syntyvä lapsensa ja se sellainen tapaus huomioon ottaen jälkiseurauksin on iso urakka joka nielee jokaisen miehen täysipainoisen ajan.

Siksi onkin siis tärkeätä että hän jättää presidentin tehtävät sellaiselle joka ne osaa hoitaa. Sauli Niinistö ei osaa hoitaa presidentin tehtäviä. Sen hän on itsekin todistanut 5.5 vuoden aikana
Jokainen varmasti muistaa Niinistön ensimmäisen vaimon kohtalon, kuin myös sen kuinka hän riekkui tanssien ja pisti juhlaksi samana päivänä kun sai tietää äitinsä kuolemasta. Niinistölle ihmiset ovat materiaa

Niinistö on todistanut itsekin nyt viiden vuoden aikana ettei osaa hoitaa presidentin tehtäviä päinvastoin hän ainoastaan vahingoittaa presidentin instituutiota. Tiesittekö muuten että Niinistö on salannut rankan rötöslistansa nyt se on esillä tässä:

Presidentti Sauli Niinistöllä on takanaan salattu rikoshistoria, johon kuuluu mm. lukuisia kavalluksia.
1.) Sauli Niinistöä ei aikanaan mm. käräytetty vaikka hän sotki jalkapalloliiton talouden ja velkoihin tuli hämärähommia.
syyteoikeus: törkeä kavallus, syyteoikeus voimassa

2.) Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki eduskunnan remontin budjetin ja rahoitukseen tuli hämärähommia.
syyteoikeus: törkeä kavallus, syyteoikeus voimassa

3.) Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se teki EU- valtionpetoksen rikoksen joka ei vanhene koskaan
syyteoikeus: maanpetos, syyteoikeus ei vanhene

4.) Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki oman vaalikampanjansa talouden ja rahoitukseen tuli ja jäi hämärähommia.
syyteoikeus: kavallus, syyteoikeus vanhentunut

5.) Niinistöä ei käräytetty vaikka se sortui haureuteen kummityttönsä Jenni Haukion kanssa jo silloin kun oli vielä naimisissa Marja-Leenan kanssa. Niinistö ei pyytänyt edes anteeksi vaikka pisti tanssiksi ja juhlan samantien kun oma äitinsä menehtyi. Ihmiset ovat Niinistölle pelkkää materiaa.
Haukio on Niinistölle pelkkä escort- nainen esittelytilaisuuksiin, sekä suojakilpi tasapainottamaan Niinistön rosvon sekä psykopaatin mainetta.

Haukiolle puolestaan Niinistö merkitsee vain rahaa ja mainosta. Mistään kristilliset arvot täyttävästä terveestä ja kunniallisesta avioliitosta ei tässä tapauksessa ole kysymys.
syyteoikeus: lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, syyteoikeus vanhentunut
(rikos oli tapahtumien aikoina eri rikosnimikkeillä, kyseinen laki päivitettiin uuteen muotoon vasta 1992)

lokakuuta 29, 2017
IHANKO OIKEASTI ÄÄNESTÄISIT VIELÄ SAULI NIINISTÖÄ?
Sauli Niinistö vetäisi uutisen että olisi ryhtymässä isäksi. Hyvä niin sillä noin vanhana isällisyys on vastuullinen ja vaativa työ.

Ajatelkaa kuitenkin järjellä nimittäin 70 vuotias alkoholilla ja tupakalla siittiönsä saastuttanut vanhus sekä 40 vuotias naisellisesti ylikierroksilla käyvä synnyttäjä 100% riskiryhmässä. Johan lakikin pitäisi säätää kieltämään tuollaiset järjettömät synnytykset. Tuloksena vähintään 91% sairastunut lapsi. Missä syntyvän lapsen etu? Niinistöllä onkin siis vastuu ja velvollisuus huolehtia pienokaisestaan.

Suomalainen älä äänestä enää Sauli Niinistöä hänen velvollisuus on kasvattaa syntyvä lapsensa ja se sellainen tapaus huomioon ottaen jälkiseurauksin on iso urakka joka nielee jokaisen miehen täysipainoisen ajan.

Siksi onkin siis tärkeätä että hän jättää presidentin tehtävät sellaiselle joka ne osaa hoitaa. Sauli Niinistö ei osaa hoitaa presidentin tehtäviä. Sen hän on itsekin todistanut 5.5 vuoden aikana
Jokainen varmasti muistaa Niinistön ensimmäisen vaimon kohtalon, kuin myös sen kuinka hän riekkui tanssien ja pisti juhlaksi samana päivänä kun sai tietää äitinsä kuolemasta. Niinistölle ihmiset ovat materiaa

Niinistö on todistanut itsekin nyt viiden vuoden aikana ettei osaa hoitaa presidentin tehtäviä päinvastoin hän ainoastaan vahingoittaa presidentin instituutiota. Tiesittekö muuten että Niinistö on salannut rankan rötöslistansa nyt se on esillä tässä:

Presidentti Sauli Niinistöllä on takanaan salattu rikoshistoria, johon kuuluu mm. lukuisia kavalluksia.
1.) Sauli Niinistöä ei aikanaan mm. käräytetty vaikka hän sotki jalkapalloliiton talouden ja velkoihin tuli hämärähommia.
syyteoikeus: törkeä kavallus, syyteoikeus voimassa

2.) Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki eduskunnan remontin budjetin ja rahoitukseen tuli hämärähommia.
syyteoikeus: törkeä kavallus, syyteoikeus voimassa

3.) Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se teki EU- valtionpetoksen rikoksen joka ei vanhene koskaan
syyteoikeus: maanpetos, syyteoikeus ei vanhene

4.) Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki oman vaalikampanjansa talouden ja rahoitukseen tuli ja jäi hämärähommia.
syyteoikeus: kavallus, syyteoikeus vanhentunut

5.) Niinistöä ei käräytetty vaikka se sortui haureuteen kummityttönsä Jenni Haukion kanssa jo silloin kun oli vielä naimisissa Marja-Leenan kanssa. Niinistö ei pyytänyt edes anteeksi vaikka pisti tanssiksi ja juhlan samantien kun oma äitinsä menehtyi. Ihmiset ovat Niinistölle pelkkää materiaa.
Haukio on Niinistölle pelkkä escort- nainen esittelytilaisuuksiin, sekä suojakilpi tasapainottamaan Niinistön rosvon sekä psykopaatin mainetta.

Haukiolle puolestaan Niinistö merkitsee vain rahaa ja mainosta. Mistään kristilliset arvot täyttävästä terveestä ja kunniallisesta avioliitosta ei tässä tapauksessa ole kysymys.
syyteoikeus: lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, syyteoikeus vanhentunut
(rikos oli tapahtumien aikoina eri rikosnimikkeillä, kyseinen laki päivitettiin uuteen muotoon vasta 1992)

6.) Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki Suomen puolueettomuuden vieraalla isäntämaasopimuksella ja pistäen pystyyn sotaharjoitukset, aikeisiimme Venäjää vastaan tuli hämärähommia.
syyteoikeus: maanpetos, syyteoikeus ei vanhene

Presidentti Sauli Niinistöllä on takanaan salattu rikoshistoria, johon kuuluu mm. lukuisia kavalluksia.
1.) Sauli Niinistöä ei aikanaan mm. käräytetty vaikka hän sotki jalkapalloliiton talouden ja velkoihin tuli hämärähommia.
syyteoikeus: törkeä kavallus, syyteoikeus voimassa

2.) Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki eduskunnan remontin budjetin ja rahoitukseen tuli hämärähommia.
syyteoikeus: törkeä kavallus, syyteoikeus voimassa

3.) Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se teki EU- valtionpetoksen rikoksen joka ei vanhene koskaan
syyteoikeus: maanpetos, syyteoikeus ei vanhene

4.) Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki oman vaalikampanjansa talouden ja rahoitukseen tuli ja jäi hämärähommia.
syyteoikeus: kavallus, syyteoikeus vanhentunut

5.) Niinistöä ei käräytetty vaikka se sortui haureuteen kummityttönsä Jenni Haukion kanssa jo silloin kun oli vielä naimisissa Marja-Leenan kanssa. Niinistö ei pyytänyt edes anteeksi vaikka pisti tanssiksi ja juhlan samantien kun oma äitinsä menehtyi. Ihmiset ovat Niinistölle pelkkää materiaa.
Haukio on Niinistölle pelkkä escort- nainen esittelytilaisuuksiin, sekä suojakilpi tasapainottamaan Niinistön rosvon sekä psykopaatin mainetta.

6.) Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki Suomen puolueettomuuden vieraalla isäntämaasopimuksella ja pistäen pystyyn sotaharjoitukset, aikeisiimme Venäjää vastaan tuli hämärähommia.
syyteoikeus: maanpetos, syyteoikeus ei vanhene

7.) Niinistöä ei käräytetty vaikka se liitti Suomen ilmavoimat vieraan maan ilmatilan puolustajaksi ja vailla toimivaltuuksia, sotkien Suomen puolueettomuuteen, sotilasmenoihin tuli hämärähommia.
syyteoikeus: maanpetos, syyteoikeus ei vanhene

8.) Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se pyysi tänne salaa vieraan maan ilmavoimat, maavoimat, merivoimat harjoittelemaan Suomeen Venäjän vastaista sotaa ja vaikka toimivaltuuksiin, aikeisiin, Suomen puolueettomuuteen, sotilasmenoihin tuli hämärähommia.
syyteoikeus: maanpetos, syyteoikeus ei vanhene

9.) Isäntämaasopimus (MOU) on puhtaasti Sauli Niinistön käsialaa, lierona Niinistö kuitenkin ohjeisti Lindbergin allekirjoittaa paperi ja teki tästä sopimuksen syntipukin luikerren itse vastuusta. syyteoikeus: maanpetos, syyteoikeus ei vanhene

maikki serveri

Niinistö mokasi jo noilla "huippu kannatuslukunsa" makeiluilla. Aivan kuin kansalla ei nyt internetin valtakautena olisi silmiä ja järkeä päässä. Niinistön "huikeitten kannatuslukujen" kampanjointi nimittäin on Suomen suurin huijaus.

Sauli Niinistö on maksanut lehdistön ja television mainostamaan värittelemään ja makeilemaan itseään ja kieltäen samalla itseään koskevan kritiikin eli totuuden sen että hän on epäonnistunut presidenttinä.

Verkon valtavirrassa eli internetin valtakautena mikään ei jää enää paitsioon eikä totuutta pääse enää pakoon. Niinistö huijaa että hänellä olisi muka "huikea kannatus" vaikka todellisuudessa hänen kannatuksensa on presidenttien historian heikoimpia. Hän on sokaistunut valtaan eikä ymmärrä jäädä eläkkeelle. Hän on todistanut nyt viiden vuoden ajalta ettei hän osaa hoitaa presidentin tehtäviä vaan ainoastaan vahingoittaa presidentin auktoriteettia ja instituutiota.

Jäljelle jääkin kysymys kuvitteleeko Niinistö että kansalaiset ovat vielä tyhmempiä kuin hän itse. Niinistö valittiin 2012 presidentiksi koska hän salasi itsestään kriittisiä totuuksia, joiden johdosta häntä ei olisi koskaan valittu presidentiksi. Nyt nuo vaietut salaisuudet alkavatkin olla yhä useamman tiedossa ja tärkeää onkin että kansa karttaa hänen äänestämistä enää jatkokaudelle.

Tässä yksi esimerkki miten huteralla pohjalla Niinistön huijaukset ovat.

"Paljastan seuraavassa erään Niinistön kömpelön kampanjointi-huijauksen, Yle yritti valkopestä Niinistön somehuijausta vaikka jokainen jolla on silmät ja aivot näkee asiat läpi.

Yle julkaisi höperö uutisensa Niinistön "somenäkyvyydestä" seuraavan mukaisesti

"Sauli Niinistön Facebook-näkyvyys aivan omaa luokkaansa
Näin Suomen presidenttiehdokkailla menee Facebookissa. Niinistön ylivoima oli huikea jo ennen vauvauutista."

Tuo Ylen huijaus on tuossa osoitteessa https://yle.fi/uutiset/3-9874000

Miksi jopa Yle valehtelee "Niinistön huikeasta kannatuksesta"

Mikä on totuus?

Tämä Niinistön "huikea" sivusto on boostattu erilaisin valebotti ohjelmin näyttämään yli "260 000" fanittajaa

https://fi-fi.facebook.com/niinisto

Jokainen voi hankkia tuollaisia boostiohjelmia vaikka näillä ohjeilla
https://www.youtube.com/watch?v=fgsm-xQ7bEI

Kyseiseen sivustoon on ovat myös oikeat asiantuntijatkin tutustuneet, erityistä huomiota on herättänyt aikajanaa tarkasteltaessa röykkiöittäin ilmestynyt "fanittajien" määrä, ja tietystä maasta. Tuskin kovinkaan moni Intialainen tai Samoalainen edes tietää kuka on Sauli Niinistö.

Erityistä huomiota on myös herättänyt röykkiöinä tuulesta temmatut fanijoukot vaikka mitään aihetta ei edes fanittamiselle ole ollut olemassa.

Mikä on vastaus loogisesti tähän Niinistön masinoimaan huijaukseen kas tässä eli todellisuus ja konkreettisuus

tässä esimerkkinä Niinistön boostaamaton facebook sivusto, sivusto on perustettu jo yli viisi vuotta, hänen realistinen kannatuksensa 2800 kannattajaa tulee ilmi tässä.

https://www.facebook.com/Sauli-Niinist%C3%B6-presidentiksi-2018-30060869...

Sivustolla todetaan seuraavaa "Kiitos kannatuksesta. Tämä ei siis ole virallinen Sauli Niinistön Facebook-sivu. Mutta ensimmäinen tämä on, vuonna 2008 perustettu. Ja täällä tosiaan on sana vapaa, hyvän maun rajoissa."

Sivustoa yritetään siis tituleerata "epäviralliseksi" jotta pyrittäisiin minimoimaan totuuden paljastuminen eli se että todellisuudessa Niinistön kannatus on todellakin noin heikko. Asiantuntijan lausumana kyllä kyseinen sivusto on yhtä virallinen kuin tuo aiempi edellä mainittu boostattu sivusto.

Kokonaisesti asiaa tarkastellen Niinistön kannatus on presidentin historian heikoimpia. Miksi tämän asian tunnustaminen on niin vaikeaa?

Nyt kun käry on käynyt onkin päivän puheenaihe onko fiilunkia odoteltavissa myös Niinistön kampanjoissa muutakin.

Ainakin lässytys 156000 Niinistön kannattajakorttia, eihän sellaisesta ole muuta näyttöä kuin hänen omat pyöreät puheet. Ja tämä vauvahössötys joka on ajoitettu säät ja olosuhteetkin huomioon ottaen juuri kriittisimpään ajankohtaan jolloin vedota äänestäjien tunteisiin ennen äänestystä. Miksi Niinistö siittää tähän maailmaan vielä vanhana pappana ihmisen jos aikoo laiminlyödä tämän jo syntyessään? siksi onkin tärkeää että hän jättää presidentin tehtävät sellaiselle joka ne osaa hoitaa ja keskittyy itse omaan syntyvään pienokaiseensa, ihmislapseen joka ei ole mikään koiranpentu tai läski Lennu koira.

Lue aiheesta myös täältä https://www.facebook.com/todellisuus

Jukka Mattsson

”Varoittaisin sellaisista päätöksistä Naton kohdalla ja muutenkin, joissa huomattava osa kansaa saisi syviä haavoja”

Europpassa käynnissä oleva liittovaltiokehitys, siinä mukana olo tai pois jääminen ovat mielestäni yksiä näistä "tulevista syviä haavoja aiheuttavista päätöksistä."

Jaakko Paasonen

Sauli Niinistö on oikeasti keskinkertainen tolkun tavis,kokoomuspelle ,josta kok. puoluetsto ,on ns joka paikan höylänä, monen sattuman kautta, leipoii lopulta presidentin.
Siis Rivijäsen, josta rahaeliitti teki valtakuntaan ykkösmiehen, palkkioksi suomen huijaamisesta EUhun. Nyt luikuilee samalla tavalla NATO jäsenyyden / kansanäänestyksen kanssa.
Kaikki em.täysin kokoomuksessa oikeasti valtaa käyttävvien kabineteissa.

Summa summarum..Tolkien äänestäjä ei häntä tietenkään äänestä .Piste.

Juha Wiklund

Eduskunta ei koostu älymystöstä vaan on otos Suomen kansasta. Ikävä kyllä älymystö ja koulutetut ihmiset yleensä välttelevät politiikkaa ja siitä syystä eduskunnan saatikka hallituksen ei saisi missään tapauksessa päättää natoon liittymisestä sillä heidän tieto pohja ja ymmärrys historiasta, maantiedosta, matematiikasta, taloudesta ym. Tiedoista ovat liian puutteelliset.

Nato kiihkoilijat eivät ymmärrä että nato ei ole raja naapurimme jolla olisi yhteisiä intressejä meidän kanssa. Venäläisillä on intressi puolustaa Suomea natolta sillä jos nato tulee tai hyökkää Suomeen Venäjä olisi seuraava uhri. Jos hyökkäys olisi toisin päin Nato vain uhraisi Suomen olemme liian pieni maa jonka puolesta ei kannata tuhansia sotilaita uhrata. Mainittakoon Nato ei ole koskaan lopullisesti voittanut yhtäkään sotaa. Aina ne on saanut turpiin ja häntä koipien välissä oaenneet paikan päältä kotiinsä. Näin on käynyt viimeksi Afganistanissa ja Irakissa ja samoin päättyy sota isisistä vastaan häviö tulee.

Timo-Pekka Mustakallio

NATO itse on kesän 2017 tutkimuksessaan havainnut, ettei se tositilanteessa pystyisi toimittamaan apua: mm. kuljetuskalustoa ei ole riittävästi, eikä joukoille ole saatu selkeitä kauttakulkuoikeuksia avun lähettäjämaasta sen vastaanottajamaahan, mikäli reitti kulkisi vieraiden valtioiden kautta.

http://www.spiegel.de/international/world/nato-faces-serious-shortcoming...

"NATO-laivat eivät tule". Vain epäisänmaalliset maanpuolustuksen ulkoistajat voivat kannattaa jäsenyyttä liitossa, mikä on todellisuudessa "pelkkää kuraa". Kuten elävässä elämässä voisi kuvitella käyneen, ovat nämä meidän natottajamme kai viihtyneet liiankin kanssa "päättävien pöytien" ääressä, kännissä ja viinanhimoissa tulleet luvanneeksi liikoja juhlien isännille... ja nyt on kauhhia hätä, kun isännät vaativat tuloksia?

Nuo surkeat, nyt jo epätoivoiset pölynimurin kaupustelijat.

Jukka Lampinen

Mitä ne faktat sitten on Varsovan liiton hajottua Venäjän uhka on kadonnut olemattomiin.
Kolme EU valtiota on yksinkin, Venäjää vahvempi sotilaallisesti, turvallisuus tilanne on parempi kuin koskaan Euroopan historian aikana.
Natoa ei enää tarvita turvallisuuden, takia se on tosiasia.

Tässä asiassa ei ole kyse enää turvallisuudesta, vaan ylivallasta, suomalaisia painostetaan mukaan USA-EU Imperiumin fasistiseen ylivaltaan.

Suoraan sanottuna asiaa ajaa täysin samat piirit ja ihmiset, joiden lipputangoissa liuhui natsilippu toisenmaailman sodanaikaan.
Ne puhuu natsien tapaan turvallisuudesta, mutta se on tietenkin natseille vain tekosyy fasistiseen ylivaltaan.

Hitleriä ei myöskään kansan mielipide kiinnostanut, eipä tietenkään eihän yli-ihmiset massoista välitä.
Täytyy pitää mielessä aina se, että kansan syrjäyttämisessä on aina kyse Natsien yli-ihmis aatteesta puhtaimillaan.
Yli-ihmiset päättää kansan puolesta?? teidän täytyy olla hulluja.