Maanantai 27.5.2019

”Koko Porvoo on shokissa”

Luotu: 
13.11.2017 19:03
Päivitetty: 
13.11.2017 19:16
  • Kuva: Petteri Paalasmaa /Uusi Suomi
    Kuva
    Porvoon surma on järkyttänyt koko kaupunkia ja ihmisiä ympäri Suomen. Poliisi keskeytti miehen väkivallanteon, mutta ehti väliin liian myöhään.

Porvoon kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Mikaela Nylander (r.) kertoo olevansa syvästi järkyttynyt 3-vuotiaan lapsen puukotuksesta Porvoon lyseon leikkipuistossa.

− On suunnattoman traagista ja käsittämätöntä, että isä tappaa 3-vuotiaan lapsen. Koko Porvoo on shokissa tapahtumien johdosta. Syvä osanottoni omaisten suureen suruun, Nylander sanoo tiedotteessaan.

− Tämä on käsittämätön tragedia, jota emme voi millään ymmärtää.

Nylander toteaa, että vanhempana ja porvoolaisena poliitikkona maanantain tragedia tuli liian lähelle. Hän vetoaa ihmisiin, jotta huhuja ei levitettäisi. Hänen mielestään on liian aikaista puhua surman taustoista.

− Saamme nähdä, mitä poliisitutkinta tuo esille. On helpotus, että epäilty tekijä, tässä tapauksessa lapsen isä, on pidätetty.

Lue tarkemmin:

Isä puukotti 3-vuotiasta lastaan leikkipuistossa – lapsi kuoli sairaalassa

3-vuotiaan surmasta epäilty isä on Ranskan kansalainen

Päivitys klo 19.14: Poistettu Nylanderin sitaatista viittaus lapsen sukupuoleen. Poliisi ei ole vahvistanut uhrin sukupuolta.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Jukka Mattsson

Poistettiinko samalla aiemmat lukijoiden kommentit (7 kappaletta) joissa osassa huomautettiin Mikaela Nylander:in tavasta olla RKP suvaitsevaiston edustaja ja joka nyt näyttäisi röyhkeästi keräävän murheellisesta tapahtumasta säälipisteitä? Vaalit tulossa?