Perjantai 14.12.2018

Sisäministeriön Päivi Nerg loikkaa nyt valtiovarainministeriöön

Jaa artikkeli:
Luotu: 
23.11.2017 13:49
  • Kuva: Petteri Paalasmaa
    Kuva

Sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg siirtyy valtiovarainministeriöön. Valtioneuvosto on nimittänyt Nergin hallintopolitiikan alivaltiosihteeriksi. Viisivuotinen virkakausi alkaa tammikuun alusta.

Hallintopolitiikan alivaltiosihteeri kuuluu valtiovarainministeriön ylimpään virkamiesjohtoon. Virkaa aiemmin hoitanut Tuomas Pöysti siirtyy oikeuskansleriksi.

Valtiovarainministeriön tiedotteen mukaan hallintopolitiikan alivaltiosihteerin tehtävissä painottuvat lähivuosina maakunta- ja sote-uudistuksen toimeenpanon johtaminen, maakuntien resurssi- ja vaikuttavuusohjaus, julkisen hallinnon digitaalisuuden edistäminen, valtion henkilöstöjohtamisen kehittäminen sekä koko julkisen hallinnon toimintatapojen ja ohjauksen muutosten johtaminen uudessa toimintaympäristössä.

Nergin mukaan isot uudistukset ja koko julkisen hallinnon ja valtion hallinnon kehittäminen ovat erittäin mielenkiintoisessa vaiheessa.

–On hienoa saada kantaa vastuuta maakunta- ja sote-uudistuksen etenemisestä ja sen toimeenpanosta. Toimeenpano ratkaisee uudistuksen onnistumisen, sanoo Nerg.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Timo Hietanen

Erinomaista sisäpiiriä onnitellen ! Nerg sai pestin sillä perusteella, että sanoi Migrin
tietävän "kaiken" tänne 2015 vapaasti päästettyjen itämaiden tietäjien taustoista ym.
Kyseiset vakuuttelut ovat sitten osoittautuneet puhtaaksi valheeksi ja ennenaikaisiksi.