Keskiviikko 12.12.2018

Jussi Niinistö Suomen valmiudesta: "Täällä eivät pienet vihreät miehet käyskentele vapaasti"

Jaa artikkeli:
Luotu: 
25.11.2017 15:20
  • Kuva: Alma Talent / Petteri Paalasmaa
    Kuva
    Jussi Niinistö.
|

Puolustusministeri Jussi Niinistö (sin.) sanoo, että puolustusvoimien toimintaa on kehitetty valmius edellä turvallisuusympäristön muututtua.

–Valmiuden lähtökohtana on oltava se, että ylittipä maahantunkeutuja rajan missä päin Suomea tahansa tai iskipä se missä kohteessa tahansa, vastarinta alkaa välittömästi. Täällä eivät pienet vihreät miehet käyskentele vapaasti, hän totesi juhlapuheessaan Karjalan Prikaatin Kilta ry:n 60-vuotisjuhlatilaisuudessa Kouvolassa lauantaina.

Niinistön mukaan vapaaehtoista maanpuolustusta kehitetään kesällä hyväksytyn puolustusselonteon mukaisesti. Tavoitteena on vahvistaa vapaaehtoisen maanpuolustuksen asemaa paikallispuolustuksessa ja virka-aputehtävissä. 

–Vapaaehtoinen maanpuolustustyö on asevelvollisuusjärjestelmäämme kannatteleva voima. Se ylläpitää ja kehittää taidon lisäksi maanpuolustustahtoa, hän sanoi.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Timo Hartikainen

On aivan sama minkä väriset vieraan valtion sotilaat Suomessa käyskentelee. Niinistöllä on oma väri, mutta kaikilla ei sama mieli. Parasta on kaikkien ruveta äänestämään jaloillaan - minä ainakin teen.
Tv. Karjala takaisin, vaikka tölkki kerrallaan

Harri Tapani

Heh, eikös selaliset tehneet meille jo käytännössä hallitusohjelmankin jonkun kepuhallituksen aikana, uutisen kuvassa on kuvituskuvaa kuinka julkinen terveydenhuolto myyd..korjaan, uudistetaan...

Amerikkalainen McKinsey & Company on laatinut suunnitelmia muun muassa Suomen terveydenhuoltojärjestelmän ja kilpailupolitiikan uudistamisesta. Sopimuksen konsultin kanssa on tehnyt valtioneuvoston kanslia.

https://yle.fi/uutiset/3-5561630

Ja kyseltiinhän sitä ihmeissään kansanedustajankin toikmesta.

"Kuka tätä maata johtaa?

Yleensähän kai ajatellaan, että politiikan perustana on kansan tahto, jota edustaa vaaleissa valittu eduskunta ja sen pohjalta muodostettu hallitus. Eikä siis konsulttifirma....No mitä konsultit sitten Suomelle ehdottivat vuonna 2007?

Alla (linkissä) lopullinen listaus toimintasuosituksista. "

http://voima.fi/blog/arkisto-voima/kuka-tata-maata-johtaa-2/

Esko Kotilainen

He,he,he,helsingissäkin käyskentelee isoja parrakkaita miehiä tuhat tolkulla,kenenkään tietämättä ketä he ovat.
Peloissaan suomalaiset syöttävät ,juottavat ja majoittavat heidät,antaen vielä rahaa.Koska kaikila heillä on yhteinen nimittäjä,te vääräuskoiset olette vastuullisia tämän tekemään,ja koska tämä maa on meidän,allah on sen meille antanut.
Puolustusministerin ainoa käsky on kehottaa varusmiehiä pukeutumaan sivilivaatteisiin ulkona liikkuessaan.Osa puolustushenkilökuntaa suosii pukeutumista naisten vaatteisiin.Ehkäpä toivoen saavansa melaa.
Ei voi kuin nauraa.

Eero Pekonen

Voisiko ministeri vielä kertoa, mitä kuuluu sille maakauppojen rajoittamishankkeelle. Joko veli venäläinen on joutunut luopumaan Airiston helmestä vai kulkevatko he edelleen vapaasti aluksillaan Suomen huoltoreitin tuntumassa?

Eero Pekonen

Voisiko ministeri vielä kertoa, mitä kuuluu sille maakauppojen rajoittamishankkeelle. Joko veli venäläinen on joutunut luopumaan Airiston helmestä vai kulkevatko he edelleen vapaasti aluksillaan Suomen huoltoreitin tuntumassa?

Pasi Karlsson

Ei niin !

Sen sijaan pienet mitättömät siniset saavat kulkea vapaasti kusettamassa ääliöitä ! Tunnussanoina perseen jako, nokikeppi, kikkelilaki, punavihreä, fillari - kommunisti, törky turpa ja Erdoganin perseen nuolija !

Juhani Korte

Poli-isillä on pakussaan mukana myös luotiliivit, ja järeämpikin rintapanssari, sekä tehokkaita aseita. Eli Suomalaisen poli-isin ei tarvitse vain katsoa sivusta. Kenttäjohto voi sitten kutsua paikalle päivystävän armeijayksikön.

Siis komentoketju ei katkea ja homma katsotaan loppuun, varsinkin jos vekkulit keksivät mennä hallintorakennuksien ympärille, niillä ei ikinä ole raskaampaa aseistusta kuin lainvalvojilla.

Jukka Lampinen

Tämä sota disinformaatio on käsittämätöntä, miksi sitä näin fanaattisesti pidetään yllä?
Viha ja epäluuloa kylvetään kaikin keinoin, vihollinen tehdään, luodaan pakolla.
Niinistön tapainen henkilö joka pyrkii väenväkisin sotaan on mitä? hullu fasisti.

Irina Gagarin

Vihollisia tuli suurin joukoin länsirajan yli (ilman uniformuja ja dokumentteja) vuonna 2015; päättäjät käskivät varusmiehet auttamaan heidän kantamustensa kantamisessa.
Poliitikolta suuria puheita, käytännössä toimet ovat jääneet puuttumaan.