Maanantai 22.10.2018

Poliisi varoittaa lompakkovarkaista: "Taitavia avaamaan myös lukittuja käsilaukkuja"

Jaa artikkeli:
Luotu: 
10.12.2017 10:56
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Lompakkovarkaat ovat saaneet rahaa muutamista kympeistä muutamiin satoihin euroihin. Lisäksi varkaille on päätynyt pankki-, luotto- ja henkilöllisyyskortteja.
|

Sisä-Suomen poliisilaitos varoittaa lompakkovarkaista ja muistuttaa ihmisiä, ettei lompakoita kannata pitää avonaisissa kasseissa, taskuissa tai ostoskärryissä. 

–Varkaat ovat taitavia avaamaan myös lukittuja käsilaukkuja ja takin taskuja, poliisi toteaa tiedotteessaan.

Sisä-Suomen poliisilaitoksella on tiedotteen mukaan sarjoitettu samoille rikoksentekijöille ainakin viisi lompakkovarkautta tai niiden yritystä, aikavälille keskiviikko 6.12. - lauantai 9.12.2017. Rikosten pääasiallinen tapahtumapaikka on Tampere. Lompakot ovat olleet rollaattorin etukorissa, käsilaukuissa ja takin etutaskussa.

Lompakkovarkaat ovat saaneet rahaa muutamista kympeistä muutamiin satoihin euroihin. Lisäksi varkaille on päätynyt pankki-, luotto- ja henkilöllisyyskortteja.

–On hyvin mahdollista, että kyseiset lompakkovarkaat ovat liikkuneet muuallakin Suomessa tekemässä vastaavia varkauksia tai niiden yrityksiä, poliisi varoittaa.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Esko Kotilainen

Miten nämä suomalaiset ovat tälläiseen ajautuneet,eikös rahaa pitäisi olla kaikilla.
Oslossa julkisessa liikenteessä varoitetaan kaijuttimeilla koko ajan ,nyt saavumme alueelle,jossa teidän pitää pitää omaisuudestanne kiinni.

Teijo Myllylä

Tämähän kuulostaa ihan hallitukselta, kikyt ja vero puhallukset. Miljonääri sipilä nauraa kulisseissa ja myä palkansaajat saadaan takkiin. Ehkä meno voi muuttua. Maanviljelys on onnenkauppaa kun se perustuu tukiaisiin? Raveissa onni tua ja vie, sehän on hyväksyttävää. Se joka äänestää voi vaikuttaa.