Torstai 24.1.2019

Osa kansanedustajista täysin kypsänä Teuvo Hakkaraiseen – KL: ”Ero olisi hatunnoston arvoinen teko”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
20.12.2017 19:09
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva

Osa kansanedustajista kokee, että perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen tulisi erota tehtävästään. Yhteensä 20 kansanedustajaa arvioi nimettömänä Kauppalehdelle Hakkaraisen toimintaa.

Vastaajien joukossa oli myös arvioita, että Hakkarainen voi kantaa vastuuta teoistaan muutenkin kuin eroamalla. Erottamispäätös kuuluu kansalle vaaleissa, korostettiin.

Viime viikon perussuomalaisten pikkujoulujen yhteydessä Hakkarainen ahdisteli eduskuntatalon kahvilassa istunutta, perussuomalaisiin aiemmin kuulunutta Veera Ruohoa (kok.). Lisäksi on käynyt ilmi, että vuosi sitten pikkujouluissa hän retuutti Päivi Räsästä (kd.) hiuksista.

–Edustaja Hakkarainen on toiminut rikollisesti eduskunnan tiloissa ja heikentänyt eduskunnan arvovaltaa toiminnallaan. Hän on toistuvasti käyttäytynyt ala-arvoisesti ja tämä oli pohjanoteeraus. Vastaukseni tässä vaiheessa on, että kyllä pitäisi erota.

–Se [eroaminen] olisi hatunnoston arvoinen teko.

Julkisuuteen tuoduissa tapauksissa toistuu Hakkaraisen alkoholin käyttö. Valtaosa vastaajista katsoikin Hakkaraisen sairastavan alkoholismia.

–Hakkarainen on alkoholismia sairastava ihminen, hän on vakavasti sairas. Hänen ajoittainen törkeä käyttäytymisensä johtuu hänen sairaudestaan. Sairauden perusteella ei ketään tulisi erottaa kansanedustajan tehtävästä, vaan hänet tulisi ohjata sairauden hoitoon.

–Ainakin hänet pitäisi velvoittaa hoitoon työn jatkamisen edellytyksenä. Pelkkä anteeksipyyntö ei ole riittävä. Jos elämäntilanteeseen ei saada muutosta, niin työn tekemisen edellytykset ovat erittäin heikot.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Vesa Huhtanen

On se melkoinen "sahuri" tämä Teuvo. Ei usko äitimuorinsa ohjeisiin vaan käy kimppuun, kun yleinen syyttäjä, vaikka naisrauha on jo kauan sitten julistettu.
Tuskin keskisuomalaisetkaan niin tyhmiä on, että äänestävät Teuvon seuraavaan parlamenttiin. Sopeutuseläkkeelle Teuvonkin on aika päästä.

Erkki Malinen

Surkeita nämä kansanedustajat ja koko eduskunta työpaikkana. Teuvohan on alkoholisti ja hänet olis aikoja sitten pitänyt ohjata hoitoon. Nyt sitten kaikki tuntuu retostelevan miten Teuvo on humalassa örveltänyt. Alkoholistin piilottelu on pahinta mitä hänelle voi tehdä. Eduskunta voi syyttää vain itseään tästä kohusta, ei pelkästään Teuvoa.

Raimo Laine

Nuo ylihyvät kansanedustajat eivät voi Hakkaraista erottaa. Hakkarainen on pätevä mies ja rangaistusta jo paljon saanut ja lisää vielä tulossa. Kun hän nyt itsekin halua parantua, pitää hänelle inhimillisesti tilaisuus siihen suoda. Rakasta lämimmäistäsi niinkuin itseäsi !

Pasi Anttila

Pätevä mies? Millä perusteilla? Mitä rangaistusta hän on saanut? Tietysti teoista pitää saada rangaistus. Vai?

Ongelma taitaakin olla juuri se että edustaja Hakkarainen nimenomaan rakastaa lähimmäistään kuin itseään.

Petri Kokko

Hakkarainen on vaaleissa edustajaksi valittu ja hänellä on oikeutensa toimia äänestäjiensä asialla suomen eduskunnassa. Laitoksesta löytyy muitakin joiden kilpi ei ole puhdas, ei ole kuitenkaan tarvetta alkaa niitä tässä luettelemaan, lista löytyy verkosta ketkä on joistain rikoksista tuomittu ja siltikin toimivat kansanedustajina. En persuja enkä sinisiä kannata mutta Hakkarainen on hyvä jätkä, ainakin se vaikuttaa rehelliseltä eikä miltään paskanjauhajalta.

Pertti Aaltonen

Tuohan olisi kätevä systeemi, että kansanedustajat itse saisivat äänestää kenet haluavat pois. Ei tarvitsisi pitää vaaleja. Etukäteen päätettäisiin pudotettavien lukumäärä. Siinä samalla pienenisi kansanedustajien tarpeettoman suuri lukumäärä. Näin edettäisiin vaikka 100 edustajaan saakka.

Olin kerran lähellä sellaista työyhteisöä, jossa henkilökunta sai äänestää ketkä lähtevät, kun oli vähentämisen tarvetta. Siellä toimittiin äänetyksen tuloksen mukaan ja työilmapiiri parani kertaheitolla.

Heikki Rosti

Hei, tallaiset tyopaikkariehujat ovat sopivaa materiaalia muutosprosessissa ,johon pystyy han ,joka Hakkaraisen on luonut,evoluutiouskovaisten on turha haaskata ruutiaan siihen mika mahdotonta on.Sentahden sanomme veli Hakkaraiselle.Ota sairasvuoteesi ja kavele.Huonenna olet uusi mies.It is not so difficult,it is easy.

Kyuu Eturautti

Vaikkakin Hakkaraisen teot ovat törkeydessään aivan ylivertaista luokkaa, pidän hyvin ikävänä ajatusta että kilpailevat puolueet voivat sanoa kenen pitää erota toisen puolueen edustajuudesta. Ajatus siitä että vaikkapa demareilla on veto-oikeus persujen edustajistoon on suoraan sanoen lähes yhtä huolestuttava kun ajatus siitä mitä törkeyksiä Hakkarainen on tehnyt.

Pertti Aaltonen

Näissä asioissa ihmiset eivät osaa tai halua asettaa asioita oikeaan mittasuhteeseen. Kukaan ei ole menettänyt henkeään tai loukkaantunut, omaisuutta ei ole tuhoutunut. Suudeltu oli karski poliisi ja näkijäkin poliisi. Poliisit ovat tottuneet näkemään ruumiita ja suolenpätkiä. Tuskin he siitä kovin järkyttyivät. Jos järkyttyivät, niin ovat olleet väärässä ammatissa.

Jos kansanedustajilta kysyttäisiin esim. Touko Aallosta tai Antti Rinteestä, niin moni varmaan haluaisi erottaa heidät.

Eiköhän siirrytä oikeisiin uutisiin.

Marja-Liisa Kalkela

lainaus:
että vaikkapa demareilla on veto-oikeus persujen edustajistoon on suoraan sanoen lähes yhtä huolestuttava

Se että aina oli asia mikä tahansa tulee mieleen demarit 34 edustajaa ? Vaikka eduskunnassa on 8 muutakin puoluetta.
Joten veikkaan että demarien kannatus gallupeissa ärsyttää joitain tahoja. Tuliko äänestettyä väärin -15?

Lauri Kiiski

Täytyy vain ihmetellä näitä keskisuomalaisia äänestäjiä. Hakkarainen on yhden asian mies ja se asia on ulkomaalaiskammo . Toinen asia onkin sitten känniörvellys. Teuvo on loistava esimerkki perussuomalaisesta intelligenssistä ja maailmankatsomuksesta Halla-Aholaisittain.

Juha Koponen

..toivotaan, että ensivaaleissa äänestäjät tajuavat, että perussuomalainen edustaja aines ei ole sopivaa. Monet heistä ovat täysin kyvyttömiä olemaan lainsäätäjän tehtävissä. Jo itse Soininkin on sen parhaiten osoittanut. Useat kummalliset temppuilut ovat totta ja tapahtuneet, koskien perussuomalaisia. Jo hallituksen pystyssä olokin nojaa perussuomalaiseen petokseen. Perussuomalaiset ovat heikentäneet suomalaista demokratiaa. Hakkaraiset ovat puolueen henki. vastuuttomuus oman onnen onginta liian näkyvää. Tehdään lakialoitteita ja 30 minnuuutin kuluttia ollaan ne valmiita tuomitsemaan jne."koska kokoomus pakotti". Tällainen sakki pitää poistaa eduskunnasta. Siinä hommaa ensi vaaleissa. Mistä löytyy DDR suomeen muutospuolueita?...

Jukka Laitinen

Hakkarainen vs. Nissinen?

Kumpi voittaa, siis on valtakunnan kannalta tärkeämpi? Jos vaikka USn uutisointia tarkastelee Hakkarainen voittaa 10:1. Meitä ei huolestuta pätkääkään se, että korkein syyttäjäviranomainen syyllistyy tuomittavaan, moraaliltaan ala-arvoiseen tekoon suosimalla sukulaisia/hyviä veljiä. Sen sijään kännissä örveltävä Hakkarainen saa kaiken huomion, jopa siinä määrin, että intimiteettisuojakin olisi kyseenalainen, jos kyseessä olisi joku muu kuin Hakkarainen.

Tämä ei toki tarkoita, että hyväksyisin Hakkaraisen örveltämisen. Kun eduskunnassakin on puhuttu väsymiseen saakka ahdistelusta liian pitkiä katseita myöten, Hakkaraisellekin olisi luullut menevän jakeluun se mitä voi tehdä ja mitä ei.

Ellei sitten Hakkaraisella peitellä jotain meille tärkeämpää kysymysta Mossadin tapaan: "mikään ei ole sitä miltä näyttää".

Ilmari Jokinen

Eduskunta itse se alkoholisoittaa kansalaisiaan ja he taas valitsevat omista joukoistaan edustajansa.
Voi tätä farisealaista Päivi Räsästä. Antoi anteeksi ja rukoilivat Teuvon kanssa yhdessä armoa Herralta! Nyt sitten tämä ryppynaama nostaakin Teuvon ristille riippumaan.

Hyvää joulua kaikille

Marja-Liisa Penttinen

Nämä NIMETTÖMÄT kansanedustajat ovat täysiä turhakkeita/naurettavia suorastaan! Jos suomesta löytyy enää tutkivaa/puolueetonta journalismia,niin voisivat laatia listan edustajista joilta ei löydy mitään salattavaa/rikollista,ei mitään hyvävelikytköksiä yms! Eduskunnassa saa nykyään valehdella esm Stubb,siellä saa tuottaa vahinkoa veronmaksajille esm:Berner miljoonia,näistä rikoksista saa vain pikku huomautuksen! Tämä lista jatkuisi loputtomiin,joten moraalia/suoraselkäisyyttä kaivattaisiin eduskuntaan!

Pentti Westerholm

Tietojen mukaan eduskuntaan lisättiin järjestyksen valvojia.Miksi he ei toimi jos siellä joku töppäilee.Ei Hakkarainen voi siellä mellastaa miten sattuu,kyllä se on valvojien heikkoutta jos näin tapahtuu.Ihmeellisiä tarinoita nämä "hatunnostajat" kertovat.

Heikki Koskelainen

Ei. Tämä ei todellakaan riitä. Hakkarainen on tehnyt itsensä eduskunnan ykköspelleksi jo virkaanastumisensa ensimmäisenä päivänä imaamikutsuineen,muine ala-arvoisine möläytyksineen ja kännisekoiluineen. Sen mitä on tehnyt yksityiselämässään on yksityisasia. Mutta jos hän ei kertaheitolla lopeta ryyppäämistä täysin,samantyyppistä sekoilua tullaan näkemään jatkossakin. Kaiken näiden töppöilyjen jälkeen hänen olisi viisainta jättää edustajantoimensa sairauteensa vedoten ja hakeutua hoitoon. Ja tässä yhteydessä on järjetöntä vedota politikointiin. Hakkarainen nyt vaan sattuu olemaan Perussuomalaisten 2 varapuheenjohtaja. Sori vaan.

Tapio Mäkeläinen

Lauri Kiiski kirjoitti edellä tyhjentävästi. Mitä kansaa Hakkarainen edustaa? Nk tavallista kansaa ei ole olemassakaan mutta tavallisen epätavallista kansaa täytyy sen porukan olla, jonka edustajalta moinen käytös ja toiminta Eduskunnassa hyväksytään v 2017.

Ja tästä ukosta olivat hurmioituneet joukot kesällä Jyväskylässä suunnitelleet ministeriä?
Lisää vaan niin Halme, Hakkarainen = Perixt puoluekentältä.

Matti Henttunen

"Osa kansanedustajista kokee, että perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen tulisi erota tehtävästään. Yhteensä 20 kansanedustajaa arvioi nimettömänä Kauppalehdelle Hakkaraisen toimintaa..".
...
Puolustelematta Hakkaraisen toimintaa laisinkaan, ihmettelen Eduskunnan kansanedustajien tapaa kommentoida asiaa nimettömänä...

Yleensä ottaen nimettömät kannanotot voidaan jättää omaan arvoonsa...

Terveisin
Matti Henttunen, Rovaniemi

Kari Keto

Eduskunnassa oli esittelyssä raiskaustuomion koventamisesta? Mitä tapahtui asialle?
Samaan aikaan Hakkarainen nousi julkisuuteen, sattui sopivasti muut asiat jäi taustalle. Asiat voidaan aina asettaa tärkeysjärjestykseen eikä siinä esiinny kaksinaismoraalia.

Don Pennanen

Missä on Maria Veitola nyt, kun siihen todella olisi aihetta. Toivottavasti naiset ymmärtävät nyt,että Veitola on pelkkä populistifeministi omaneduntavoittelija
Hakkarainen ulos ilman mitään muttia. Mies on käyttäytynyt vuodesta toiseen sikamaisesti. On käsittämätöntä, että sekä edellinen että nykyinen PS:n johtajisto on katsellut äijän toistuvia örvellyksiä.