Keskiviikko 23.1.2019

”Toivon pandoille pentuja jo ensi vuonna” – Lumi ja Pyry saapuvat Suomeen

Jaa artikkeli:
Luotu: 
18.1.2018 09:56
  • Kuva: Ähtärin eläinpuisto
    Kuva
    Kuvassa Jin Bao Bao (naaras), joka tulee Suomeen Hua Baon (uros) kanssa.

Suomen kiihkeästi odotettu pandakaksikko on saapumassa Suomeen näillä hetkillä. Suurlähettiläs Chen Li on puhunut vastaanottotilaisuudessa.

Hän toivoo, että pandat saisivat pentuja jo ensi vuonna. Pandat on nimetty uudelleen. Alkujaan nimet olivat Hua Bao (uros) ja Jin Bao Bao (naaras), mutta nyt he ovat Pyry ja Lumi.

–En tiedä, onko suomen kielessä sanaa pienelle lumelle, lumen pennulle, mutta toivon, että sellainen nähdään jo ensi vuonna, hän sanoi tilaisuudessa.

Hän toivoo, että pandat rakastuvat uuteen kotiinsa jo ensi vuonna.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Jari Kaisla

Eräs toinen valtakunnallinen lehti uutisoi Suomen olevan nyt Kiinan suosiossa koska ei arvostele sen ihmisoikeuksia. Voidaanko tästä päätellä, että Suomi on liittymässä myös niiden maiden joukkoon jotka eivät enää välitä ihmisoikeuksista? Ainakin nykyinen kehitys antaa hyvin viitteitä siitä, että meilläkään ei juuri enää välitetä ihmisoikeuksista kun kyseessä on oman maan vähempiosaiset kansalaiset. Tottahan se on, että ihmisistä saadaan enemmän "tehoa" irti kun hylätään ihmisoikeudet ja ruvetaan käyttämään kannustimena vain ja ainoastaan keppiä.