Lauantai 25.5.2019

IL-live seurasi protestia: Juhana Vartiainen, Antti Rinne ja Li Andersson kaksintaisteluissa

Luotu: 
2.2.2018 10:50
Päivitetty: 
2.2.2018 14:11
  • Kuva: Uusi Suomi / Ossi Kurki-Suonio
    Kuva
    Uusi Suomi on mukana torilla. ”Sampo takoo” oli Sampo Terhon (sin.) kampanjan slogan, kun hän haki perussuomalaisten puheenjohtajaksi. Terho on arvostellut kovin sanoin aktiivimalliprotesteja.
|

SAK:n järjestämä mielenilmaus työttömyysturvan aktiivimallia vastaan alkoi kello 11 ja päättyi suunnilleen kello 12.30. Poliitikot ottivat tapahtumassa mittaa toisistaan.

Päivitys: Il-live on päättynyt.

SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta avasi tilaisuuden.

Tapahtumassa järjestettiin kolme kaksintaistelua, joissa opposition ja hallituksen edustajat kohtavsivat toisensa arvottuina pareina. Jokaisessa käsiteltiin yhtä aktiivimalliin liittyvää kysymystä. Lavalle astuivat keskustan varapuheenjohtaja Katri Kulmuni, sinisten puoluesihteeri Matti Torvinen, aktiivimallin puolustajaksi julkisuudessa profiloitunut kansanedustaja Juhana Vartiainen (kok.) sekä puoluejohtajat Antti Rinne (sd.), Li Andersson (vas.) sekä Touko Aalto (vihr.).

Jaa artikkeli:

Kommentit

Lauri Kiiski

Paikalle odotettiin jopa 10.000 ihmistä,mutta lehtitietojen mukaan paikalle on tullut vain muutamia satoja ihmisiä. Väkeä houkutellaan paikalle mm. jakamalla ilmaisia ämpäreitä, joka on varma tapa saada suomalaiste liikkeelle ja jonoihin.

Pasi Anttila

Olisivat lähettäneet sinne jonkun muun kuin Vartiaisen, hän kun on kuin punainen vaate näille työttömille. Joku neutraalimpi, ei kylläkään Beniä, eikä Lindströmiä. Yleensä kun pitää viestiä jotain tai selitellä paikalle laitetaan nainen, yleenshän viestintä päällikötkin ovat naisisa.

Marja-Liisa Kalkela

"Työpaikallaan" torkkupeitonalla" nukkuva ei kyllä ollut ihan osuvampi puhuja työttömien työhaluttomuudesta.
"Älä tee kuten minä teen vaan tee miten kokomuus ja kepu vaatii".
Oi veronmaksajat jotka on irtisanottu ja säännölliset ansiotulot loppui kerta heitolla kun lopputili lyötiin yrityseltä kouraan.