Sunnuntai 16.6.2019

Poliisi: Ilja Janitskin vangittiin – listalla 12 rikosnimikettä

Luotu: 
17.4.2018 14:57
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Helsingin käräjäoikeus vangitsi Ilja Janitskinin tiistaina. Arkistokuva.
|

Helsingin käräjäoikeus on tiistaina vanginnut vihasivusto MV:n perustajan Ilja Janitskinin todennäköisin syin epäiltynä useista eri rikoksista. Asiasta tiedottivat poliisi ja käräjäoikeus.

– Esitutkinta jatkuu normaalisti ja Janitskinia kuulustellaan edelleen epäiltyihin rikoksiin liittyen, toteaa tutkinnanjohtaja, rikostarkastaja Harri Saaristola Helsingin poliisilaitokselta tiedotteessa.

Käräjäoikeuden tiedotteessa listataan 12 epäiltyä rikosnimikettä, jotka ovat vangitsemisen perusteina. Janitskinia epäillään törkeästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, rahankeräysrikoksesta, rahapelirikoksista, törkeästä kunnianloukkauksesta, laittomasta uhkauksesta, salassapitorikoksesta, tekijänoikeusrikoksista, rahankeräysrikoksesta sekä salassapitorikoksesta.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Jukka Lehti

Hehheh näin toimii sananvapaus Suomen kielellä Tämänkin oikeusjutun kaikki kulut maksaa Suomen veronmaksajat. Onneksi ei koske minua kun muuttanut pois, Eikä tee mieli palata kun kävelee Helsingin läpi rautatie asemalle.

Juhani Kleemola

Käräjäoikeuden tiedotteessa listataan 12 epäiltyä rikosnimikettä, jotka ovat vangitsemisen perusteina.

Rikosnimikkeet:
1. törkeästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan,
2.kiihottamisesta kansanryhmää vastaan,
3. rahankeräysrikoksesta,
4. rahapelirikoksista,
5. törkeästä kunnianloukkauksesta,
6. laittomasta uhkauksesta,
7. salassapitorikoksesta,
8. tekijänoikeusrikoksista,
9. rahankeräysrikoksesta sekä
10. salassapitorikoksesta
...
11. ?
12. ?

Ynnälaskuun täsmällisyyttä, kiitos.

Jouni Knuuti

Kannattaa muistaa että Iljalta on takavarikoitu syöpälääkkeet vaikka poliisi muuta väittää.Meni 4päivää ennen kuin päästettiin suihkuun ym.kidutusta.Vainoa tämä on.Saaristolalla on jotain henkilökohtaista pelissä.En ymmärrä miten Saaristola voi toimia asemassaan vaikka on jopa viralliselta taholta todettu toimineen väärin eräässä toisessakin jutussa ja siitä tuomion saanut.En ymmärrä myöskään sanaa vihasivusto tässä yhteydessä?

Merja Fager

Suuri osa näistä epäily kohteista on jo vanhentunut ja osa vanhemmassa!
Siksipä kai nyt syyttäjä etsii kissojen ja koirien avulla uusia juttuja mistä voidaan nostaa syyte!
Kun ajojahti alkoi, silloin jo syyttäjä kehoitti kaikkia ihmisiä tekemään ilmoitus joilla olisi pienikin mahdollisuus saada Iljalle tuomio!
Nyt on kidutettu myös viattomia ihmisiä vuorokausia poliisin putkassa ilman lääkkeitä! Tehty aamulla kotietsintä, menty yleisavaimellä sisään, kun talon väki on ollut vielä nukkumassa!
Suomiko demokraattinen?
Tämä voi koska tahansa olla myös sinun kohtalosi!