Torstai 17.1.2019

Jussi Halla-aholta heti piikki sinisille: ”Rotat loikkivat uppoavasta laivasta”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
24.4.2018 12:57
  • Kuva: Alma Talent / Petteri Paalasmaa
    Kuva
|

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho tarttui heti sinisten ahdinkoon Kaj Turusen ilmoitettua loikkauksesta kokoomukseen.

Halla-aho irvailee asiasta Twitterissä.

– Rotat kuulemma loikkivat uppoavasta laivasta. Tai tässä tapauksessa voidaan kai puhua sukellusveneestä, hän twiittaa.

– Se on taidetta, kun Sampo Terho puhuu haastattelussa likaisesta pelistä, salailusta, loikkaamisesta, luottamuksesta ja pettymyksestä.

Siniset ovat varoittaneet luottamuksen kärsineen hallituksessa loikkauksen johdosta.

Lue lisää:

Sampo Terho haukkuu kokoomuksen ”likaisen” pelin – Siniset väläyttää vaikeuksia sotelle ja hallitukselle

Yllätyspaukku: Kaj Turunen loikkaa kokoomukseen – Siniset varoittaa hallituskriisistä

Jaa artikkeli:

Kommentit

Seppo Simonen

Oikeastaan perimmältään tässä käydään vielä Perussuomalaisten viimekesän puoluekokouksen loppunäytelmiä.
Jussi Halla-aho osoitti osaamattomuutta vetää suurempia linjoja ja yhteistyökykyä heti puoluekokouksen jälkeisessä neuvonpidoissa.

Mauno Strandén

Kyllä siinä Soinin keksimillä nuoteilla mentiin ja kannattajat päätti, ketkä edustaa heitä! Kovakorvaiset rehentelijät loikkasi! Soinihan ennen kokousta luetteli madonluvut puolueesta poistuvista, kuinka ala-arvoista ja niljakasta porukkaa, on loikkarit ja itse oli suinpäin ja niljakkaana loikkaamassa kuin rotat laivasta! Ruveta siinä petturien ja yksinvaltiaan kanssa tekemään sopimusta ja nöyristelemään? Siellähän he on hallituksessa kiilapoikina, Soinin sutkautukset on loppunut, huomasikohan kuinka itselaltiaalla voi käydä, joka ei kuuntele äänestäjiensä ääntä? Meni rehentelyssä liianpitkälle alkoi nuolla hallituskumppaneitaan?

Reijo Heikkilä

Pian on sen aika, että alkaa kaikkien aikojen suurin likapyykin pesu. Me ei oltais sitä haluttu, te halusitte, te olitte sen ja sen kannalla, siksi meni asiat kuten meni, mekö, eihän me sellaista haluttu. Tähän malliin. Ja taas on kansa täysin pyörällä, ketä se minä oikein äänestäisin. Niin tässä lukee...