Keskiviikko 19.6.2019

Sukupuoliyhteys 10-vuotiaan kanssa ei ollut raiskaus – KKO hylkäsi valitusluvan

Luotu: 
3.5.2018 09:29
Päivitetty: 
3.5.2018 09:33
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Korkein oikeus on hylännyt valituslupahakemuksen 10-vuotiaaseen tyttöön kohdistuneessa seksuaalirikosasiassa.

Pirkanmaalla syksyllä 2016 tapahtuneen teon oikeuskäsittely on herättänyt huomiota, koska sukupuoliyhteyttä kymmenvuotiaan kanssa ei oikeudessa katsottu raiskaukseksi. Sen sijaan Pirkanmaan käräjäoikeus ja Turun hovioikeus tuomitsivat tekijän, aikuisen miehen, törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä kolmen vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

Miehen katsottiin olleen sukupuoliyhteydessä 10-vuotiaan lapsen kanssa ja tehneen tälle seksuaalisia tekoja viestittelemällä tämän kanssa seksuaalisista asioista. Kummatkin oikeusasteet hylkäsivät syytteen törkeästä raiskauksesta. Käräjäoikeuden ja hovioikeuden tuomioiden mukaan asiassa ei ollut näytetty sitä, että sukupuoliyhteys olisi tehty väkivaltaa käyttäen tai että lapsi olisi ollut pelkotilassa tai muussa avuttomassa tilassa.

Valituslupahakemuksessa vaadittiin, että tekoon syyllistynyt mies tuomitaan törkeän lapsen seksuaalisen hyväksikäytön rinnalla myös törkeästä raiskauksesta ja että miehen rangaistusta korotetaan.

– KKO ei myöntänyt asianomistajalle valituslupaa, joten hovioikeuden tuomio jäi pysyväksi, korkein oikeus tiedottaa.

LUE LISÄÄ TAPAUKSESTA:

10-vuotiaan hyväksikäyttö nousi esiin eduskunnassa: ”Osoittaa millaisiin hirvittäviin tilanteisiin nykylaki johtaa”

Oikeusministeri: Seksuaalirikosten rangaistukset kiristyvät – törkeästä lapsen raiskauksesta 4–12 vuotta vankeutta

Kansanedustajat Ylelle: Rikoslakia muutettava – 10-vuotiaan hyväksikäytön tulee olla raiskaus

Näkökulma: 10-vuotiaan tapaus – Suomen oikeuslaitoksen ja lainsäätäjien on herättävä

Jaa artikkeli:

Kommentit

Ensio Jauhiainen

Timpe Ahonen on paikassa Töölö.
16 min · Helsinki ·

FB-kaverini Veikko Vallin kyseli seinällään, että kuka hullu kannattaa Suomen islamisaatiota.
Hetken asiaa mietittyäni vastasin, että yli 90% suomalaisista. Tämä sama joukko kannattaa myös syvempää liittovaltio-integraatiota, Suomen kasvavaa jäsenmaksuosuutta, nykyistä Demlattua oikeuslaitosta (jossa 10-vuotiaan lapsen raiskaus ei ole raiskaus), valtavaa ja kallista julkisen sektorin Akava-siipeä, rajatonta sosiaaliturvaa kaikille Suomeen tuleville onnenonkijoille (joka tarkoittaisi automaattisesti paitsi muutamassa sukupolvessa tapahtuvaa kansanvaihtoa ja maailmanennätysveroastetta, myös entisen itäblokin tasolle lopullisesti jäävää ostovoimaa).
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Näin puoluegallupit meille kertovat. Me voimme saada seuraavaksi nykyistäkin globalistisemman, punavihreän hallituksen, joka avaisi kaikki rajat kehitysmaista suuntautuvalle massasiirtolaisuudelle. Sipilän hallitus on sentään tuhotöistään huolimatta saanut julkisyhteisöjen menojen kasvua hieman kuriin. Touko Aalto, Li Andersson ja Antti Rinne varmistaisivat (sosiaalimenojen räjähtämisen myötä) suhteellisen nopeallakin aikavälillä nykyisen hyvinvointivaltion lopullisen kuoppaamisen.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Ajatellaanpa hetki, mitä seuraava laskusuhdanne tekisi Suomelle tilanteessa, jossa "elvytys"vara ollaan jo käytetty tuplaamalla mm. valtionvelka vain 10 vuodessa.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Teknologiateollisuus laski, että nykyisen kaltaisten julkisen sektorin menojen ylläpitämiseen tarvittaisiin noin 30 Miljardia Euroa vuodessa suurempi bruttovienti. Positiiviset signaalit, kuten Turun telakka ja Uudenkaupungin autotehdas eivät riitä mihinkään, kun kauppataseen vaje on tässäkin tilanteessa kolmisen miljardia Euroa ja "nousukausi" ollaan jälleen kerran saatu aikaan lisävelalla. Kotitaloudet nimittäin "investoivat"... asuntoihin.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Kotitalouksien velkataakan kasvu joulukuu 2016 - joulukuu 2017
- Kaikki velat: +3,2mrd€
- (joista asuntovelat: +2,0mrd€)
- Taloyhtiölainat: +2,8mrd€ *)
YHTEENSÄ: +6,0mrd€
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Pankeilla ei tietenkään ole mitään ongelmaa kaataa lisää "täysin riskitöntä ja ilmaista" velkaa asuntomarkkinoille. Mutta gryndereiden kanssa ollaan jo rahoituksen linjaa tiukennettu. Sen takia SRV myy jo radanvarren tulevaa monikulttuurista elementtiroskaa isoilla alennuksilla. Rakennuttajien tavoitteena onkin siirtää lainat taloyhtiölainoiksi (eli artistin maksettavaksi) heti kuin mahdollista. Ruotsissa homma alkaa levitä jo käsiin, mutta mikä voisi meillä mennä pieleen?
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Ei tietenkään mikään, koska parempaa on luvassa. Tässä on gallupjohtoa tavoittelevan puoluejohtajan (ja mahdollisesti jopa tulevan pääministerimme) ajatuksia. Venezuela ja Kuuba ovat jo vähän kyllästyneet, mutta suomalaiset haluaisivat kokeilla vielä kerran.

anne sanila

"Timpe Ahonen on paikassa Töölö.
16 min · Helsinki ·

FB-kaverini Veikko Vallin kyseli seinällään, että kuka hullu kannattaa Suomen islamisaatiota.
Hetken asiaa mietittyäni vastasin, että yli 90% suomalaisista. Tämä sama joukko kannattaa myös syvempää liittovaltio-integraatiota, Suomen kasvavaa jäsenmaksuosuutta, nykyistä Demlattua oikeuslaitosta (jossa 10-vuotiaan lapsen raiskaus ei ole raiskaus),"
─ ─ ─
Täysin samaa mieltä. Ilmeseti Kommasi-stasi-vihervassari DEMLAn vaikutusta tämäkin, kuten mm yritys PIRKKALAN kommunistisen valtion luomisesta TAMPEREEN kylkeen - asialla PRIMUS MOOTTOREINA 'hARJA tALONEN' miehensä 'ARALJÄRVEN' kanssa 1970-luvulla [lähde aamulehti googlaa].

Tuo raiskaustapaus on kai jo sitten käsitelty oikeudessa(?), joten mikähän tekijän nimi olikaan sekä ns 'kansalaisuus' (?), vai pukkaako taasen koraania(?) - eli ei saa kirjoittaa tai sitten tapaus on ns julistettu salaiseksi [ala DEMLA eli vääryyslaitos].

anne sanila

"Timpe Ahonen on paikassa Töölö.
16 min · Helsinki ·

FB-kaverini Veikko Vallin kyseli seinällään, että kuka hullu kannattaa Suomen islamisaatiota.
Hetken asiaa mietittyäni vastasin, että yli 90% suomalaisista. Tämä sama joukko kannattaa myös syvempää liittovaltio-

integraatiota, Suomen kasvavaa jäsenmaksuosuutta, nykyistä Demlattua oikeuslaitosta (jossa 10-vuotiaan lapsen raiskaus ei ole raiskaus),"

─ ─ ─ ─ ─
Täysin samaa mieltä - ja hieman taustoitusta tästä[kin].

Kehoitus näyttää olevan - kirjoita 'ns keskustelua'edistävästi',
jota tässä SUOMEN tilanteessa EI sallita - eli yksipuolinen SENSUURI.
Alan johtavat tahot tässä YLE, HS sekä tietenkin
[DEMLA KO/KHO eli puuttuvat 5-punatähteä *****].

Ilmeisesti kommari-stasi-vihervassari DEMLAn vaikutusta tämäkin, kuten mm yritys PIRKKALAN kommunistisen 'valtion' luomisesta TAMPEREEN kylkeen - asialla PRIMUS MOOTTOREINA
'ARALJÄRVI eli'hARJA tALONEN:sen ala DEMLA mies' 1970-luvulla
[lähde aamulehti googlaa 'pirkkalasta kommunistinen']
esim
https://www.aamulehti.fi/kulttuuri/tuore-kirja-pirkkalan-koululaisia-aiv...

sosialismin-alkusoittoa-23631269/
─ ─ ─

Tuo raiskaustapaus on kai jo sitten käsitelty oikeudessa(?), joten mikähän tekijän nimi olikaan sekä ns 'kansalaisuus'

(?), vai pu k ka ako taasen koraania(?) - eli ei saa kirjoittaa tai sitten tapaus on ns julistettu salaiseksi [ala DEMLA eli vääryyslaitos].

anne sanila

Täysin samaa mieltä - ja hieman taustoitusta tästä[kin].

Kehoitus näyttää olevan - kirjoita 'ns keskustelua'edistävästi',
jota tässä SUOMEN tilanteessa EI sallita - eli yksipuolinen SENSUURI.
Alan johtavat tahot tässä YLE, HS sekä tietenkin
[DEMLA KO/KHO eli puuttuvat 5-punatähteä *****].
https://www.aamulehti.fi/kulttuuri/tuore-kirja-pirkkalan-koululaisia-aiv...
sosialismin-alkusoittoa-23631269/
─ ─ ─

Tuo raiskaustapaus on sitten käsitelty oikeudessa(?), joten mikähän tekijän nimi olikaan sekä ns 'kansalaisuus'