Lauantai 19.1.2019

Sininen tulevaisuus lupaa suuren paljastuksen – tiedotustilaisuus pian

Jaa artikkeli:
Luotu: 
16.5.2018 12:07
Päivitetty: 
16.5.2018 12:21
  • Kuva: Petteri Paalasmaa
    Kuva
|

Kannatuspulassa taisteleva hallituspuolue Sininen tulevaisuus on kutsunut median tiedotustilaisuuteen, jossa puolue lupaa kertovansa ”ison paljastuksen”.

Sinisten tiedotteen mukaan paljastus liittyy puolueen identiteettiin. Paikalla keskiviikon tilaisuudessa ovat ainakin Sinisen tulevaisuuden puheenjohtaja, ministeri Sampo Terho ja varapuheenjohtaja Tiina Elovaara. Tiedotustilaisuus järjestetään klo 14.30. Uusi Suomi seuraa tilaisuutta.

Sinisten kansanedustajan Kaj Turusen äskettäinen loikkaus toiseen hallituspuolueeseen kokoomukseen herätti puheita jopa hallituskriisistä, mutta tilanne rauhoittui nopeasti.

Tuoreimmassa IL-US-gallupissa Siniset nauttivat 2,1 prosentin kannatusta. Lue lisää: IL-US-gallup: Nyt SDP repäisi kaulan kokoomukseen

Jaa artikkeli:

Kommentit

Henry Virtanen

Voiko vähemmillä ansioilla päästä mediaan - ei voi, Sininen tulevaisuus teki ylivoimaiset pohjat, jota on vaikeaa alittaa kenenkään toimesta.
Seuraava gallup lupaa tuskin kahta ja puolta prosenttia kannatukseksi, sillä tämänkertainen media esiintyminen oli kerrassaan surkea. Terho ei ole esiintymiskykyisin mutta tuskin tuosta materiaalista olisi kukaan pystynyt leipomaan uskottavaa esitystä.